Luga o Idealz, o se faʻasalalauga i luga ole laiga e faʻafefiloi ai faʻatau ma se avanoa e manumalo ai i faʻailoga taugata, ua faʻaosofia ai le faʻalavelave ma faʻatupuina fesili e uiga i lona tulaga faaletulafono o se 'faʻatau e manumalo'. O lenei faʻataʻitaʻiga tulaga ese, o se mimilo i luga o taʻaloga masani, e mafai ona le masani ai, e mafua ai popolega e uiga i lona faʻamaonia. Ae ui i lea, o se suʻesuʻega loloto e faʻaalia ai o Idealz o loʻo galue i totonu o faʻatonuga faʻatulafonoina, faʻataʻitaʻiina tutusa ma faiga taʻutaʻua taʻutaʻua. O lenei blog e su'esu'e i totonu o le lalolagi lavelave o numera numera, su'esu'e ma le toto'a mea taua e fa'avae ai le tulaga fa'aletulafono o Idealz ma fa'atalanoaina atugaluga e ono tula'i mai.   

Le Ma'a'a o Tulafono 

O le faavae o le tulafono a Idealz o loʻo taoto i lona siosiomaga faʻatonutonu. Fai mai le kamupani o loʻo faʻatulafonoina atoatoa e le Dubai Department of Economy & Tourism (DET). O Idealz o le pa'aga fa'akomepiuta fa'apitoa a Dubai Festivals and Retail Establishments (DFRE). O lenei faiga fa'apa'aga e fa'ailoa ai e le gata o le fa'atagaga a le malo ae fa'apea fo'i le usita'ia o fa'atonuga fa'amautu, fa'aopoopo atili ai le fa'atuatuaga i le fa'atulafonoina a Idealz.   

Malamalama e ala i le Faatusa

Ina ia mautinoa le manino ma le tulafono, latou te mauaina se pemita ma faʻatautaia le ata faʻasalalau faʻatasi ma molimau o loʻo iai. E faapena foi, o Idealz e galue i lalo o le mataʻituina o le DET, faʻaleleia le faʻalagolago ma le mautinoa i ana gaioiga.   

E Pulea le Transparency: Fa'asalalauga Tulaga ma Tulafono Fa'amanino 

O le fa'amanino e fa'asilisili i so'o se faiga e a'afia ai avanoa, ae maise o se'i. O le tautinoga a Idealz i le manino e oʻo atu i tua atu o ata ola. O lana upegatafa'ilagi o lo'o tu'uina atu ai tu'utu'uga ma tu'utu'uga fa'ailoga manino ma faigofie ona maua. O nei tu'utu'uga o lo'o fa'amatala manino mai ai mana'oga o le agava'a, fa'amatalaga o fa'ailoga, ma le fa'ainisinia o le faiga o le ata lava ia.   

Malamalama i Galuega

 Mafaufau i se fa'ailoga masani e fa'atau ai tiketi, ma o le numera manumalo e tosoina i se nofoaga faitele. O lo'o i ai le au va'ava'ai e molimauina le fa'agasologa, ma o lo'o nofouta uma tagata o lo'o a'afia i tulafono muamua. E toe fa'atusa e Idealz lenei tu masani o le manino i se fa'afuainumera numera, fa'amautinoaina se poto masani ma fa'atuatuaina mo tagata uma.   

Fa'aeseesega Idealz mai Taaloga 

O se eseesega taua e vavaeeseina ai Idealz mai taaloga faitupe. E ui o loʻo i ai se elemene e le mafai ona faʻafitia o le avanoa e aʻafia ai, faatasi ai ma le avanoa e manumalo ai i se taui manaʻomia, o le autu autu o le faʻatasi ma Idealz o le faʻatau lea o se oloa. O le fa'asoa fa'asoa e fai ma fa'amanuiaga fa'aopoopo, ae le na'o le fa'aosofiaga mo le auai. O lenei eseesega taua e vavaeeseina ai Idealz mai gaoioiga e tasi le sini o le manumalo i tupe e ala i avanoa.   

O Se Faataitaiga Malamalama

Mafaufau i le eseesega i le va o le faʻatauina o se tiketi lotoa, lea e tasi le sini o le manumalo i se taui tupe, ma le faʻatauina o se mekasini e maua ai le avanoa e manumalo ai i se tafaoga. E fetaui lelei le Idealz ma le fa'ata'ita'iga mulimuli, lea o lo'o taula'i muamua i le mauaina o le oloa, fa'atasi ai ma le fa'aulu e fai ma fa'aosofiaga fa'aopoopo. E te fia iloa atili e uiga i Faʻafefea ona Fausia se Upega Tafaʻilagi ma le App pei o Idealz?

Su'esu'eina o Nuances Tulafono  

Ae ui i lea, o le lalolagi o tulafono e seasea uliuli ma paʻepaʻe. O lo'o iai ni iloiloga fa'aletulafono e mana'omia se va'aiga toto'a.   

• Manatuga Fa'alauiloa

 Raffles e masani ona faʻaaogaina e fai ma meafaigaluega faʻalauiloa. Aʻo faʻamamafaina e Idealz le faʻailoga, faʻamautinoaina o mea tau maketi e faʻamamafa ai oloa lava ia e taua tele.   

E fesoasoani lea i le faatumauina o se eseesega manino mai taaloga faitupe, lea e na'o le taula'i i le manumalo i se taui.   

• Fa'ailoga Tausaga ma Fa'atinoga Fa'atatau

O Raffles e masani ona iai fa'atapula'a tausaga e taofia ai tamaiti laiti mai le auai. O loʻo faʻaalia e Idealz lenei mea i lana maliega faʻaoga, fai mai o le avea ma sui auai e faʻatapulaʻaina i latou i luga atu o le 21 poʻo le matua faaletulafono e ulufale ai i konekarate i la latou pulega. Ae peita'i, mo Idealz e fa'atumauina lona tulaga fa'aletulafono, e taua tele le fa'atinoina o faiga fa'amaonia o tausaga e fa'amautinoa ai le usita'ia o nei fa'atapula'a tausaga.   

Le Auala i Luma: O se Fa'ata'ita'iga Fa'aletulafono ma se Potu mo le Tuputupu A'e   

I le faaiuga, o Idealz o loʻo galue i totonu o se tulafono faʻavae, faʻapipiʻi i tulafono faatonutonu ma faʻatautaia faʻailoga manino. O le taula'i muamua ile fa'atauga o oloa e fa'ate'a ese ai mai taaloga faitupe. Ae ui i lea, o le fa'amaoniaina o tausaga malolosi ma faiga fa'atauga fa'atatau e taua tele mo le fa'atumauina fa'aletulafono. A'o fa'aauau pea ona fa'atupuina le fa'asologa o fa'ailoga fa'atekinolosi, o tulafono fa'atonutonu manino ma fa'atinoga fa'atatau o le a iai se sao taua i le fa'amautinoaina o se poto masani ma le fiafia mo sui uma.   

Le Lumana'i o Ta'aloga Fa'atekinolosi:

O le tula'i mai o Idealz ua fa'ailoa mai ai le fa'atuputeleina o le ta'uta'ua o ta'aloga numera. A'o fa'aauau pea le atina'eina o lenei avanoa, e tatau ona mafaufau i suiga fa'atonutonu e ono tula'i mai. E le gata i lea, e ono tula'i mai tulaga fa'a alamanuia ma faiga e sili ona lelei, ma fa'amausali atili ai le fa'avae fa'aletulafono o se'i fa'atekinolosi.   

Faʻaauau le Faʻaleleia

Idealz, pei o soʻo se pisinisi, e mafai ona taumafai mo le faʻaleleia atili. Ole su'esu'eina faifaipea o ana faiga fa'atauva'a ma faiga fa'amaonia tausaga e mafai ona fesoasoani e fa'amautinoa le tausisia ma fa'atumauina se igoa lelei. E le gata i lea, o le fa'aleleia atili o feso'ota'iga ma ta'iala ma lala sooupu e puipuia tagata fa'atau e mafai ona fesoasoani i le fa'atautaia o le tulaga fa'aletulafono.   

Le Matafaioi a le Tagata Fa'atau

E iai fo'i se sao taua a tagata fa'atau i le fa'alapotopotoga fa'anatura fa'akomepiuta. A'o le'i auai, e tatau i tagata fa'atau ona malamalama i tu'utu'uga ma aiaiga e feso'ota'i ma se'a. E le gata i lea, e tatau ona latou nofouta i tulaga lamatia e ono tupu, e pei o le faʻatapulaʻaina o tausaga ma faiga faʻaalu talafeagai.   

Se Vaitaimi Fou o Fa'atauga?   

Idealz e fai ma sui o se faʻataʻitaʻiga tulaga ese e faʻafefiloi faʻatau ma se avanoa e manumalo ai. A'o fa'amautu lona fa'atulafonoina, o lo'o tatala pea le lumana'i o ta'aloga numera. Peita'i, fa'atasi ai ma fa'atonuga manino, fa'ata'ita'iga fa'atatau, ma tagata fa'atau fa'amatalaga, e mafai ona fa'asolo a'e fa'atauga fa'atekinolosi i se fa'atauga talafeagai ma fiafia mo tagata uma. Afai o lo'o e su'eina se idealz clone, Sigosoft e mafai ona fesoasoani ia te oe i ai.