Top-Ecommerce-Websites-of-2021-in-India

O le filifilia o se upega tafaʻilagi e faʻatau ai luga ole laiga mai e mafai ona avea ma se galuega faigata pe a mafaufau i le i ai o le tele o upega tafaʻilagi e-commerce o loʻo avanoa. E le masani ona iloa e se tasi le mea e mafai ona e maua mai ai oloa lelei ma ofo ma ofo ofoofogia, ma le lelei o latou tuʻuina atu ma tagata faʻatau auaunaga.

 

O le mafuaaga lena e fesoasoani ai ia te oe pe a maeʻa itula o suʻesuʻega ma suʻesuʻega ua matou faia lenei lisi o Top 10 E-Commerce Upega Tafaʻilagi i Initia 2021. Faitau atili e iloa atili.

 

Le Manaia

Le Manaia O se kamupani e-pisinisi faʻatau a Initia o loʻo faʻauluulu i Bengaluru, Karnataka, Initia. O le kamupani na faavaeina i le 2007 e faʻatau atu mea meaalofa faʻapitoa. Myntra o se tasi o kamupani sili eCommerce i Initia.

 

I le 2011, na amata ai e Myntra ona faʻatau atu oloa faʻatau ma mea tau olaga ma alu ese mai le faʻapitoa. E oo atu i le 2012 Myntra na ofoina atu oloa mai le 350 Initia ma International brands. O le upega tafaʻilagi na faʻalauiloa ai faʻailoga Fastrack Watches ma Being Human.

 

Myntra o le 'upega tafaʻilagi taʻutaʻua eCommerce i luga ole 10 pito i luga ole laiga i luga ole laiga mo lavalava i Initia. O le Myntra ose faleoloa e tasi e tu'u mo au sikaili ma le olaga e mana'omia. I le avea ai ma faleoloa e-pisinisi sili ona tele a Initia mo oloa faʻatau ma ituaiga olaga, Myntra e faʻamoemoe e tuʻuina atu se faʻatauga e leai se faʻalavelave ma fiafia i tagata faʻatau i le atunuʻu atoa ma le tele o ituaiga ma oloa i luga o lona faitotoa.

 

Shopclues

Faleoloa ose maketi e fa'atuina ai se feso'ota'iga i le va o tagata fa'atau ma tagata fa'atau i totonu ose si'osi'omaga pulea. O lo'o ofoina atu fa'ailoga fa'ava-o-malo ma totonu ole atunu'u, tele faleoloa i luga ole laiga mai fa'ailoga po'o fa'atau oloa i vaega eseese o lisi. O lo'o tu'uina atu e le Kamupani mea e tu'uina atu ai mea, se faiga fa'amaonia fa'atauoloa, ma se tulaga saogalemu i luga ole laiga mo fa'atau fa'atau'oa.

 

ShopClues o le 35th kamupani na ulufale i le maketi e-pisinisi Initia. Amata ana galuega i le 2011 i aso nei Shopclues e tusa ma le 700 tagata faigaluega i nofoaga eseese i totonu o le atunuu ma o le laumua o loʻo i Gurgaon.

 

O le fa'atauga fa'ainitaneti a le kamupani e fa'afaigofie ai le fa'atauga e ala i le fa'aalia o le tele o oloa e aofia ai lavalava, mea fa'aeletonika, gadgets, meafaigaluega umukuka, mea fa'aoga, ma teuteuga o fale, ma ofoina atu le tele o filifiliga totogi e pei o tinoitupe i luga o le tiliva, ma isi mea e mafai ai e tagata fa'aoga ona fa'asoa a latou oloa e sili ona fiafia i ai. ma uo e ala i WhatsApp, Facebook, Twitter, maua faʻamatalaga mo fefaʻatauaiga, ofo ma faʻailoga.

 

Snapdeal

Snapdeal o Initia o se tasi o kamupani e-pisinisi sili ona tele. Snapdeal ua lauiloa mo le tuʻuina atu o oloa i tagata faʻatau i tau taugofie ma fefaʻatauaʻiga fiafia ma ofo.

 

E masani ona faalauiloa ituaiga uma o oloa mai vaega eseese. Ae fa'afeso'ota'i e tagata le Snapdeal tele lava i 'ofu ma mea tau teuga. E tusa ai ma le lipoti a le 2015 na faʻaalu e tama tane i teuga o le tagata lava ia nai lo tamaitai ile Snapdeal. O oloa sili ona fa'atauina a Snapdeal o telefoni fe'avea'i, komepiuta feavea'i & papa.

 

I lalo ole Gold membership o le a maua fua e tagata fa'atau i le aso a sau e tusa ai ma le tulaga agavaa, Zero Shipping Charges I taimi uma, ma Extended Purchase Protection. O le fa'aliliuina i le avea ma sui Auro e le fa'aopoopoina ai se mea fa'aopoopo i lau taga aua e le tau totogia e tagata fa'atau so'o se pili fa'aopoopo e maua ai le avea ma sui Auro.

 

Ajio.com

AJIO, o se faiga fa'ailoga ma ituaiga olaga, o le Reliance Retail's digital commerce initiative ma o le fa'ai'uga pito sili lea mo sitaili e filifilia e lima, fa'asolo ma i tau e sili ona lelei, e te mauaina i so'o se mea.

 

O le fa'amanatuina o le le fefe ma le tulaga ese, o lo'o va'ava'ai pea Ajio e aumai se va'aiga fou, fa'aonaponei, ma fa'aogaina i sitaili a le tagata lava ia.

 

I le fatu o na mea uma, o le filosofia ma fuafuaga a Ajio o loʻo faʻasino atu i se mea moni faigofie e tasi - o le faʻatasi ma le taliaina e na o le pau lea o le auala e faʻaleleia atili ai le tatou sosaiete. Ma i luga o le ala, na o sina mea e sili atu ona manaia, pe ala i le fatuina o pusa pusa e faʻafaigofie ai le tuʻufaʻatasia o foliga matagofie, faʻaogaina faʻapitoa faʻavaomalo faʻatauvaʻa avanoa i se nofoaga e tasi, toe faʻaolaina le tamaoaiga o measina a Initia e ala i le Indie collection, poʻo le faʻafaigofieina o sitaili sili. fa'atau e ala ile fa'ailoga ile fale ole AJIO Own.

 

Nykaa

Nykaa na faavaeina 9 tausaga talu ai e Falguni Naya i le 2012. O Nykaa o se tagata lauiloa i le faʻatau atu o mea teuteu i luga ole laiga. O lo'o fa'atau i oloa o Makeup ma le soifua maloloina. O Nykaa o le kamupani eCommerce sili ona vave i luga o le lisi o Top 10 Online Shopping Sites i Initia.

 

Faatasi ai ma le faitau miliona o tagata faʻatau fiafia ma se faʻavae oloa o le 200,000 Nykaa o se malosiaga e faʻatauina i totonu o pisinisi faʻatau oloa matagofie.

 

O le taulaiga autu a Nykaa o le tuʻuina atu lea o mea uma e fesoʻotaʻi ma le matagofie pe tuʻu i mea faigaluega pei o se faʻasaʻo lauulu poʻo se Towel Nykaa ua ufiufi uma i le 2000 ituaiga ma sili atu i le 200,000 oloa. O Nykaa fo'i na fa'alauiloa oloa K-beauty (Korean Beauty) i Initia.

 

O oloa sili ona fa'atau atu a Nykaa e fa'atau atu o mata, Lipoti, Mata, Nykaa Nail Enamels, Pa'u, ma le Ta'ele ma le Tino.

 

Naaptol

Naaptol o le kamupani fa'atau fale Numera 1 a Initia e fa'atatau i le fa'aleleia o le olaga e ala i fa'atauga tele ma fa'atauga i luga ole laiga i ana tagata fa'atau. O lo'o tu'uina atu e le Kamupani mea fa'akomepiuta fa'atau, meafale ma umukuka, lavalava, tusi, ta'aloga, ma mea tau ta'aloga, fa'apea fo'i le fa'atagaina o tagata fa'aoga e su'esu'e ma fa'atusatusa oloa e fa'atatau i le lelei, tau, iloiloga a tagata, ma fa'amatalaga fa'atatau.

 

Naaptol ose 'upega tafaʻilagi faʻatau i luga ole laiga e faʻafeiloaʻi ai oloa eseese mai le faitau selau o ituaiga eseese. O lo'o fa'aalia e le kamupani mea fa'aonaponei ma mea fa'aonaponei e fa'aleleia atili ai le fa'atauga i aso uma.

 

Pepe Fua

Pepe Fua ua lauiloa mo le faatauina atu o meaafale e faia i mea lelei. O se tasi lea o upega tafa'ilagi sili ona maua mo meafale uma e mana'omia e le tagata fa'atau i tau taugofie. E mafai e se tasi ona filifili mamanu eseese ma ituaiga eseese mai le upega tafaʻilagi a Pepperfry.

 

Pepperfry e taulaʻi muamua i Meaafale ma o loʻo i ai se laina tele o oloa i lalo o loʻo latou faʻatau atu sofa, nofoa lima, laulau, nofoa, mea e teu ai ma iunite, meafale a Tamaiti, ma isi.

 

E ese mai i lenei talu ai nei i le 2020 Pepperfry ua ulufale atu i vaega teuteu o fale ma o loʻo faʻatautaia foi meaafale, moli, meaʻai, ma sili atu.

 

Croma

Fa'atūina i le 2006 ma sa fa'ailogaina o le 'oloa sili ona fa'amemelo i ai mo le taimi lona lima e le India Retail Association. Na fa'alauiloa fo'i lana faleoloa e-retail lea e maua ai le 24*7 avanoa o ana oloa i tagata fa'atau.

 

O se lala o le Tata Group o loʻo faʻatautaia faleoloa Croma i Initia o se faʻatauga faʻatau mo mea faʻaeletoroni faʻatau ma mea umi. O Croma o le fa'atau oloa fa'atau oloa ma mea fa'aeletonika umi e fa'atauina e le Infiniti Retail Ltd lea e 100% le lala a Tata Sons. E 101 faleoloa i totonu o taulaga e 25 ma faleoloa laiti i faleoloa tetele.

 

Croma ofoina atu le tele o ituaiga o oloa e aofia ai mea faigaluega fale, komepiuta ma peripheral, polokalama taʻaloga, telefoni feaveaʻi, faiga faʻafiafia fale, ma oloa papaʻe.

 

Paytm Faleoloa

Paytm Faleoloa Initia e faʻamaoni i faʻatauga i luga ole laiga e pei o soʻo se isi e-commerce app poʻo le upega tafaʻilagi. Ae e le o feagai ma filifiliga e pei o pili, toe totogi, totogi, pili aoga, poʻo soʻo se isi gaioiga e fesoʻotaʻi ma tupe. O le Paytm o se upu ua oo i ai tagata uma. E ese mai i lenei mea e toatele latou te le o iloa o loʻo avanoa foi le vaega faʻatau faʻatasi ai ma le vaega o le totogiina o pili. Malolo e leai ni eseesega faapena.

 

Indiamart

InitiaMART InterMESH Ltd e ana le upega tafa'ilagi indiamart.com. I le 1996, na faʻavaeina ai e Dinesh Agarwal ma Brijesh Agrawal le kamupani mo le tuʻuina atu o le B2B auaunaga faʻapitoa. O le kamupani e iai le ofisa autu i Noida.

 

O le mea moni, o loʻo faʻatautaia e le kamupani le faʻataʻitaʻiga pisinisi o le tuʻuina atu o se lisi o pisinisi i luga ole laiga. O le laina i luga ole laiga e taulaʻi ile tuʻuina atu o se faʻavae i Atinaʻe Laiti & Medium (SMEs), pisinisi tetele faʻapea foʻi ma tagata taʻitoʻatasi. O le misiona a le kamupani o le 'faafaigofieina o pisinisi.

 

E fia ni Kamupani eCommerce o loʻo iai i Initia?

 

O lo'o aga'i atu Initia i suiga fa'atekinolosi. O loʻo vaʻaia e le au atamamai faʻapisinisi le faʻateleina o le tuputupu aʻe o le maketi eCommerce i Initia i aso a sau. O loʻo fuafua e oʻo atu i le US $ 200 piliona i le tausaga 2026.

 

E tusa ai ma le taʻutaʻua ma faʻafeiloaʻi i aso uma i luga o saite, o kamupani sili ia eCommerce i Initia e ese mai Amazon ma Flipkart.

 

Afai e iai sau pisinisi ma e manaʻomia se e-Commerce App poʻo se Upega Tafaʻilagi mo lau pisinisi, faafesootai matou!