O le a iai pea se mana'oga mo tagata e fa'atupuina telefoni feavea'i talu ai o lo'o fa'atupulaia le maketi i se fua fa'atatau. So'o se pisinisi, e tusa lava po'o le a le alamanuia, e mana'omia se telefoni feavea'i e ola ai i lenei vaitau fa'atekinolosi. O se telefonipoto e taua mo le manuia i le avanoa faʻasalalau faʻasalalau, faʻatasi ai ma le pisinisi telefoni feaveaʻi o loʻo valoia e maua ai le $ 693 piliona i le faʻatau atu i le 2024. O nei aso, o loʻo faʻafefeteina le maketi i le fiaselau o polokalama lauiloa o loʻo avanoa.

Se Va'aiga Vave I le Maketi mo Ta'aloga Fe'avea'i Ta'uta'ua

E tusa ai ma fuainumera, toetoe lava 60% o tagata Amerika o loʻo suʻesuʻeina le tele o talosaga feaveaʻi mo le afa o latou taimi, lea na fausia ai le tele o faʻamoemoega mo pisinisi eseese.

Pisinisi o so'o se tele ma vaega e mafai nei ona vave fa'ateleina a latou tupe mama e ala i le fa'aogaina o telefoni feavea'i e fausia ai se fa'ailoga malosi. A o malolo i le fale, o le a se avanoa sili atu e mafai ona i ai nai lo le tele o faʻatauga a le kamupani? Leai se mea, matou te manatu!

O le mea la lea, o loʻo faia e kamupani ni fuafuaga e fatuina ni telefoni feaveaʻi ma suʻesuʻeina le tau o le atinaʻeina o se telefoni feaveaʻi. O e sauniuni mo le mea lava e tasi? E tatau ona e maua le malamalama e uiga i le tele o faʻaoga telefoni feaveaʻi i pisinisi eseese aʻo leʻi alu i luma.

O le a fesoasoani ia te oe e fatuina se fuafuaga manuia o le atinaʻeina o telefoni feaveaʻi ma tuʻuina atu ia te oe se malamalamaga i talosaga o loʻo pulea nei le pisinisi telefoni feaveaʻi.

O lo'o fa'agasolo nei Fuainumera Fa'amaumauga o Maketi Fe'avea'i App Atina'e

O talosaga feavea'i na fa'atupuina se vevesi i nai tausaga ua tuana'i e le'i mafai e se tasi ona valoia. E ui lava i lea, o le tele o tagata fai pisinisi e le o iloa le tele o manaʻoga o loʻo i ai mo telefoni feaveaʻi. Ina ia logoina i latou, ua tuʻuina atu e se pisinisi atinaʻe talosaga a Dubai se lisi o mea moni e faʻaalia ai fuainumera maketi mo telefoni feaveaʻi i le taimi nei (2020-2025).

O tupe faʻaalu i le atinaʻeina o telefoni feaveaʻi na faʻateleina i le $ 111 piliona i le 2020 i se fua faʻatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 19.5%. O loʻo faʻaalia ai e oʻo atu i le 2025, o tupe maua mai le App Store ma Google Play o le a sili atu i le $ 270 piliona.

  • I le 2024, o loʻo faʻamoemoeina e 228,983.0 miliona telefoni feaveaʻi o le a laʻuina mai.
  • O loʻo faʻamoemoeina o le aofaʻi o tupe maua o le a siitia i le 6.5% i le tausaga i le va o le 2020 ma le 2025, ma oʻo atu i le aofaʻi o le $542.80 piliona i le 2026.
  • E oʻo atu i le 2024, o tupe maua totogi mai telefoni feaveaʻi ua fuafua e oʻo atu i le $ 5.23 piliona.
  • Ole averesi ole taimi ole aso e fa'aalu e US tagata fa'atau i masini feavea'i e 4.2 itula.
  • E tusa ma le 230 miliona telefoni feaveaʻi na sii mai i le lalolagi atoa.
  • E tusa ai ma nei fuainumera, o le manaʻoga mo le atinaʻeina o telefoni feaveaʻi ua faʻatupulaʻia i le lima tausaga talu ai ma e le o faʻamoemoe e faʻaitiitia i se taimi vave. Su'esu'e le va'aiga o tupe fa'aalu a le atunu'u ma lea atunu'u mo le 2025.
Va'aiga o le Fa'aaluina o Ta'avale Fe'avea'i 2025 [Fa'aatunu'u]
Tupe maua a le App Store Google Play Tupe maua Aveavega o Tupe Maua
faʻalelalolagi $ 185 piliona $ 85 piliona $ 270 piliona
US $ 51 piliona $ 23 piliona $ 74 piliona
Asia $ 96 piliona $ 34 piliona $ 130 piliona
Europe $ 24 piliona $ 18 piliona $ 42 piliona

Talosaga Fe'avea'i pito i luga ole 2023 Fa'avasega ile Vasega

O talosaga fe'avea'i o lo'o fa'asalalauina i so'o se fa'alapotopotoga ma pisinisi. O lea la, e tusa lava pe o oe o se pule faleaiga poʻo se tausi soifua maloloina, o se telefoni feaveaʻi e mafai ona faʻatupulaia lau kamupani i ni maualuga fou. Ae taofimau! Manatu i mea nei e sili ona fiafia i ai ma fa'agasolo telefoni feavea'i mo le 2024 e avea ma au puna sili o musumusuga ae e te le'i amataina lau lava polokalama pisinisi.

Sei o tatou tilotilo i luga o le 10 telefoni feaveaʻi o loʻo faʻaalia i le taimi nei, e pei ona lipotia mai e le au faʻapitoa i auaunaga tau atinaʻe telefoni feaveaʻi, aʻo leʻi talanoa e uiga i talosaga feaveaʻi lauiloa i le pisinisi.

Matua Leai Talosaga feavea'i sili Alamanuia
1 TikTok faafiafiaga
2 Instagram Social Ala o Faasalalauga
3 Facebook Fesoʻotaʻiga Social
4 WhatsApp feau
5 Shopee faatauga
6 uālesi feau
7 Snapchat Ata & vitiō
8 Savali feau
9 Netflix Faʻasalalau Vitio
10 Spotify pese

Ua na'o se fa'ata'ita'iga o polokalame e sili ona ta'uta'ua o lo'o fa'aogaina nei e tagata i le US, UAE, ma isi atunu'u. E i ai se lisi e le gata. Se'i o tatou su'esu'eina ta'itasi o fa'aoga fa'aoga lautele mo vaega eseese.

Fa'asalalauga fa'aagafesootai e ta'uta'ua i le 2024

O le i ai o se telefoni feaveaʻi e taua, tusa lava pe o oe o se maketi poto masani e taumafai e faʻalautele i faʻasalalauga faʻasalalauga lautele pe leai. E vave faʻateleina lau tupe mama aʻo fesoasoani ia te oe i le faʻateleina o le oʻo atu o lau faʻailoga.

O le tele o tagata latou te fa'aogaina telefoni feavea'i e pei o le Facebook, Instagram, ma le TikTok mo feso'ota'iga fa'aagafesootai ma fiafiaga i aso nei fa'atekonolosi fa'alapotopotoga. Ua fa'atupula'ia ai le fa'amoemoe o le a manuia le atina'eina o polokalama fa'asalalau lautele i le lumana'i. O le mea lea, e tatau ona e talanoa ma se pisinisi atinaʻe telefoni feaveaʻi i Dubai pe afai e te manaʻo e fatuina se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

Le pito i luga 5 faʻasalalauga faʻasalalauga mo le 2024

o loʻo faʻaalia i lalo, faʻatasi ai ma a latou maketi o loʻo iai nei.

Top Social Media Apps Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
Tik Tok 2016 1 piliona + Vitio uploading Editing ,Social sharing
Instagram 2010 1 piliona + Fa'asoa ata, vitiō, ta'avale, Fai feso'ota'iga
Snapchat 2011 1 piliona + Kiliki ata ma vitiō, Faia fa'asologa ma uo
Facebook 2004 5 piliona + Fetufaai ata & vitiō, Faia feso'ota'iga
Twitter 2006 1 piliona + Maua fa'afouga taimi moni, Fa'asoa manatu, ata, & vitiō

Talosaga Tafaoga Tafaoga i le 2024

Sa masani ona inoino i tagata e tafafao faamasani. Ae ui i lea, o le oʻo mai o tafaoga faamasani e pei o Tinder, Bumble, OkCupid, ma isi ua suia ai manatu o tagata i le lalolagi atoa. Ua matua'i suia ai le auala e tafao faamasani ai tagata ma ulu atu i faiga faapaaga.

Ona o lea mea, o loʻo filifili kamupani e teu faʻafaigaluega i le atinaʻeina o tafaoga faamasani ina ia mafai ai ona maua ni tafaoga faamasani tulaga ese ma faateleina tupe maua.

O le fatuina o ni telefoni feavea'i e pei o Miumeet po'o Happn e mafai ona fesoasoani ia te oe i le vaaiga o tafaoga faamasani.

E te fia iloa e uiga i tafaoga faamasani sili ona lelei o le 2024? O le lisi lea na fautuaina e le au faʻatumauina o tafaoga faamasani.  

Polokalame Tafaoga Maualuga Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
Tinder 2012 100 Miliona + Feau a'o le'i faia le ta'aloga, Super pei
Pulu 2014 100 Miliona + Le polokalame fa'atama'ita'i, SuperSwipes
Leai 2004 100 Miliona + Boost, SuperLike, Ola
Uili 2013 100 Miliona + Le fiafia e le gata, Tulaga fa'apitoa
Fiafia 2014 50 Miliona + Lisi o fa'amatalaga e fiafia i ai tagata fa'aoga, Faiga le va'aia

Talosaga Sili mo le La'uina o Mea'ai ile 2024

Ua leva ona mou atu aso o le savalivali atu i fale'aiga a le atunuu e aumai ni mea'ai manaia. Ua suia le tulaga i le tulaʻi mai o polokalame e tuʻuina atu meaʻai. O polokalame e feavea'i ai mea'ai, e pei o Doordash, Postmates, Zomato, ma Shipt, o lo'o fesoasoani i le faitau afe o tagata e fiafia i mea'ai i le avatu sa'o o a latou mea'ai e fiafia i ai i lo latou faitoto'a. O le iʻuga, e oʻo lava i pisinisi laiti e faʻamoemoe e faʻalautele a latou faʻailoga ma faʻateleina lo latou vaʻaia i luga ole laiga e ala i le atinaʻeina o telefoni feaveaʻi mo auaunaga faʻatau meaai i Dubai.

Ole pito i luga ole 5 apps mo le tilivaina o meaai ile 2024 o loʻo faʻaalia i lalo.

Mea'ai Top La'uina Apps Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
Pepa lafoai 2011 10M + Oka mai so'o se mea, faleoloa fa'apitoa
Sue 2014 1M + Fa'afouga taimi moni & su'esu'eina, Fa'asalalauina vave mea'ai
Zomato 2008 100M + Tiliva vave & saogalemu, Su'esu'e ma fa'asilasilaga moni
GrubHub 2010 10M + Fa'apitoa ofo & fa'aitiitiga, Gaoioiga & fa'ata'ita'iina
Faʻasologa 2013 10M + Fa'atonuga e leai se fa'alavelave, Su'esu'e sa'o

Polokalame fa'afiafiaga o lo'o fa'agasolo i le 2024

I le lalolagi faʻaonaponei, ua tulaʻi mai telefoni feaveaʻi o se punaʻoa taua o faʻafiafiaga. O le tula'i mai o fa'afiafiaga telefoni feavea'i ua le gata ina fesoasoani i tagata e maua ai mea mata'utia, ae ua fa'ailoa atu ai fo'i i pisinisi ni avanoa tetele.

I aso nei, o loʻo sauni uma kamupani e faʻapipiʻi e ulufale i le maketi ma faʻalauteleina a latou kamupani e ala i le atinaʻeina o se polokalama faʻafiafia. Ae e te leʻi faia lena mea, e tatau ona e masani i taʻutaʻua telefoni feaveaʻi i le vaega o faʻafiafiaga.

Ole pito i luga ole 5 faʻafiafiaga talosaga ole 2024 o loʻo taʻua i lalo.

Top Entertainment Apps Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
Netflix 2007 100 Kr + Fa'asolo i luga o masini e tele i le taimi e tasi, Fa'ailoga e tele fa'amatalaga
YouTube 2005 1 TCr+ Su'e ma matamata i vitio, ma ata, Fausia se alaleo YouTube patino
Amazon Prime Video 2006 10 Kr + Tele ituaiga ata tifaga & faʻaaliga, faʻapipiʻi i luga ole Initaneti ma faʻamatalaga faʻaoga
TikTok 2016 100 Kr + Vitio Upload & Fa'asa'o, Vitio Fetufa'aiga Mea
Faleaiga 2020 1 Kr + O potu fa'apitoa mo talatalanoaga, Fa'atulaga talanoaga e ala ile imeli & fa'asalalauga lautele

Fa'ata'ita'i polokalame tau soifua maloloina ile 2024

O le vaega o le soifua maloloina ua manuia mai suiga numera, lea na mafua ai ona sili atu le taulaʻi ma lelei togafitiga. E le gata i lea, o le fausiaina o talosaga mo le soifua maloloina e mafai ai ona faʻaleleia atili le tausiga o maʻi e ala i le faʻaogaina o masini mataʻutia e pei o masini faʻaogaina, robotic tausi ma isi tekinolosi.

E mafai e 'au'aunaga tau soifua maloloina ona fa'atupu tusi talosaga fa'alesoifua maloloina e fa'alautele ai latou ma'i ma fa'atautaia a latou pisinisi i luga ole laiga fa'afetai i le fa'ateleina o mana'oga.

Ua fa'ailoa mai e le 'au'aunaga tau atina'e a le Soifua Maloloina ia polokalame ta'uta'ua o lo'o fa'amanuiaina nei e tu'uina atu ai i fa'alāpotopotoga le malamalama atili. 

Topa'oga mo le Soifua Maloloina Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
teladoc 2002 1M + Valaauga vitiō malu ma tagata mama'i, Filifili e fa'amuamua tofiga
Zocdoc 2007 1M + Fa'atonuga e leai se fa'alavelave, tausiga fa'amaumau fa'amaumau
aoga 2008 10M + Saogalemu i totonu o le app talatalanoaga & telefoni, Fomaʻi tuʻuina atu vailaʻau i luga ole laiga
Fomai i luga ole Manaomia 2012 1M + Fa'asologa vave o le taimi, Fa'aagavaa le faamama e su'e se foma'i talafeagai
Epocrates 1998 1M + Fesoasoani vave ile falema'i, Feiloai tagata popoto i tua o Epocrates

 

Vitio Sili Vitio Talosaga Apps i le 2024

Ua leva ona iai le televise. O mea uma e faʻasalalau i luga ole laiga i nei aso. Faʻafetai tele i le atinaʻeina o auaunaga faʻasalalau vitio lauiloa e pei o Hulu, Netflix, ma Amazon Prime. O loʻo i ai le tele o auala e talisapaia ai mea i luga ole initaneti i aso nei.

Pisinisi o loʻo faʻamoemoeina le tuputupu aʻe o polokalame faʻasalalau vitio i le 2024 o se taunuuga. O e sauniuni mo le mea lava e tasi? E tatau ona e nofouta i polokalame faʻasalalau pito i luga mo le 2024.

Ole pito i luga ole 5 telefoni feaveaʻi talosaga mo le 2024 o loʻo faʻaalia i lalo.

Talosaga Fa'asalalauga pito i luga Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
Netflix 2007 100 Kr + Fa'asolo i luga o masini e tele i le taimi e tasi, Fa'ailoga fa'ailoga e tele
Hulu 2007 50M + Avanoa i le Unlimited DVR e aunoa ma se tau, E faʻaalia ma matamata i latou mulimuli ane
TV TV 2017 10M + Maua polokalame i luga o manaʻoga faʻaaliga ma ata tifaga, Fiafia le avanoa i le 80+ laina ola
Amazon Prime TV 2006 100M + Fiafia i le afe ma afe o ata ma ata, 4K uiga lelei Disney
Disney Plus 2019 100M + Matamata ata i le 4k HDR & Dolby leo, Maua vitio fa'afiafia e le gata

Femalaga'iga & Ta'amilosaga App Trends mo le 2024

I aso ua tuana'i, o le pulea o mea uma ma le lima na avea ai femalagaaiga ma se fa'alavelave. Ae ui i lea, o femalagaiga ua leai se faʻalavelave faʻafetai i le atinaʻeina o asiasiga ma talosaga femalagaaʻi pei o Booking.com ma Airbnb. E mafai e tagata faimalaga ona faʻamaeʻaina mea uma i se nofoaga e tasi, mai le faʻatauina o tiketi i le afifiina o latou nofo.

O nei mea uma semanu e le mafai pe ana aunoa ma le malaga malaga na faia e kamupani atinaʻe. E le gata i lea, ua faʻateleina ai le manaʻoga mo le atinaʻeina o polokalame femalagaaʻi i luga ole laiga ma faia ai se avanoa matagofie mo kamupani ma tagata fai pisinisi.

Le sili 5 femalagaaiga ma taʻaloga taʻavale mo le 2024 o loʻo lisiina iinei.

Ta'amilosaga Sili ma Ta'aloga Malaga Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
Booking.com 1996 100M + Eseesega o filifiliga femalagaiga, Fa'amaumauga reservation vave
Vaalele 2008 50M + Fa'ato'a nofo nofo, Valaaulia uo e fuafua fa'atasi Amerika
Airline Amerika 1926 10M + Fa'amautu le va'alele ma siaki-i totonu, Su'esu'e le tulaga o le va'alele
Expedia 1996 10M + Fuafua ma tusi le malaga atoa ma fa'atauga fa'apitoa ma afifi
Skyscanner 2001 50M + Totogi sili ona lelei i va'alele, faletalimalo, fale mautotogi, & faletalimalo

Talosaga Ta'uta'ua mo A'oga ile 2024

O le fa'ama'i na maua ai le malosi tele mo le fa'alauteleina o le fa'aogaina o talosaga e-learning feavea'i na tupu i tausaga talu ai nei. Ua sili atu ona ta'uta'ua le e-learning nai lo le na'o le a'oga; ua mafai nei ona fa'aoga e su'esu'e ai fa'ailoga ma ata.

O le mea lea, na maua ai e kamupani se avanoa lelei e faʻaoga ai le atinaʻeina o le e-learning app ma fatuina polokalame tutusa ma Duolingo. Tele telefoni feavea'i ta'uta'ua i le avanoa a'oa'oga o lo'o avanoa nei ma o lo'o fa'agasolo vave.

O polokalame fa'aaoaoga pito i luga nei e 5 o lo'o maua nei le ta'uta'ua ma pulea le maketi e-learning.

A'oa'oga Maualuga Apps Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
Duolingo 2011 100M + Tuuina atu su'esu'ega fa'ata'ita'iga, a'oa'oga fa'apitoa mo upu
Google Classroom 2014 50M + Fa'atonu lesona, ma tofitofiga, Si'osi'omaga e-learning e leai ni fa'asalalauga
EdApp 1926 10M + LMS maualuga mo a'oa'oga fetu'utu'una'i, Tuuina atu fa'ata'ita'iga e fa'afiafia ai a'oa'oga
WizIQ 1996 10M + Fa'asinomaga e-learning portal, Tele faculty accounts
EduBrite 2001 50M + Cocreations & a'oa'oga mo tagata faigaluega, Fofo fa'apolofesa i luga ole laupapa

Top Apps mo E-pisinisi i le 2023

E fa'atau e le tagata fa'aonaponei a'o tamo'e. Ole fa'atauga fa'atauva'a fa'atauga e mafai ona fa'atatau ile e-commerce software. O le atinaʻeina o faleoloa eCommerce apps pei o Klarna ma Etsy ua matua manuia ai tagata faʻatau ma pisinisi tutusa. O le iʻuga, o loʻo faʻaalu e le tele o kamupani tupe e atiaʻe ai polokalame eCommerce ina ia faʻamalosia ai le faʻatau ma le faʻalauiloaina.

E te fia iloa e uiga i talosaga feaveaʻi sili ona manaia i le vaega e-pisinisi? E mafai nei ona e fa'aauau!

Pisinisi Pisinisi Sili Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
Etsy 2005 10M + Tu'uina atu fa'atauga i le lalolagi atoa, Lisi oloa fa'apitoa i galuega taulima ma galuega taulima
Klarna 2005 10M + Puleaina fa'atau & lipoti toe faafoi, ofo atu se poto masani saogalemu amazon
Amazon Shopping 1995 500M + Fa'aoga faigofie fa'aoga, ata aoina fa'atau
Walmart 1962 50M + Aumai mea'ai fou ma mea e mana'omia uma ile fale ile nofoaga e tasi
eBay 1995 10M + Fausia, fa'asa'o, & mata'itu lisi, Maua fa'amatalaga fa'amatalaga ile alu

Ta'aloga ta'aloga ta'aloga i le 2024

O aso o tamaiti e faʻatau CD e taʻalo ai taaloga vitio i luga o latou televise ua leva. O le tula'i mai o polokalama ta'aloga feavea'i ua matua suia ai le tulaga. E ala i talosaga tau taaloga, ua mafai nei e tagata taaalo ona taaalo i taaloga ma maua tupe.

E le gata i lea, ua maua ai se avanoa matagofie mo pisinisi o ituaiga uma e maua ai tupe aʻo fatuina ni taʻaloga taʻaloga taʻutaʻua. O le mea lea, e manaʻomia lou malamalama i taʻaloga pe afai e te manaʻo e fai se taʻaloga taʻaloga e pei o Candy Crush Saga poʻo soʻo se isi. Sa'o? E tatau fo'i ona e nofouta i le tele o tupe e maua e polokalama ta'aloga.

O ta'aloga pito i luga nei e 5 o lo'o fa'agasolo nei ma o le a sili atu ona ta'uta'ua i le 2024.

Taaloga Taaloga Sili Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
Minecraft 2009 100M + Ose ta'aloga 3D e maua ai e tagata fa'aoga ma aumai mea mata e fau ai lole
Candy tuʻimomomoina maoae na faatino 2005 1B + O se ta'aloga paso lea e tatau ai i tagata ta'alo ona fa'afetaui ia lava oloa
Roblox 1995 100M + Fa'ataga tagata fa'aoga e fa'apolokalame ta'aloga & ta'alo ta'aloga na faia e isi tagata fa'aoga.
Fete'ena'iga a le NFL 1962 1M + Fausia le 'au a le NFL e faʻatoʻilaloina tagata tetee atrophies allophies
Valaau o le Tiute 1995 100M + Ofo tagata fa'aoga e ofoina atu le tele o fa'amatalaga FPS mo le Android

Ua na'o le amataga lea o le lisi o telefoni feavea'i ta'uta'ua mo le 2024. A'o e galue i luga o lau pisinisi fa'agasologa o le atina'eina o telefoni feavea'i ma le faia o su'esu'ega maketi, e tele atu mea i fafo nai lo le mea e te mauaina mulimuli ane.

 

Fintech App Trends mo le 2024

 

O atugaluga tau fefaʻatauaʻiga tau tupe na faʻaitiitia e talosaga fintech, lea na ofoina atu ai le faʻaleleia atili o le sailiga ma faʻateleina le saogalemu. E le gata i lea, o le fintech app na fesoasoani tele i pisinisi ma tatala faitotoa mo isi kamupani o loʻo vaʻavaʻai e ulufale i le maketi atinaʻe o le fintech app.

O lea ua amata ai ona latou suʻe ni auala e atiaʻe ai talosaga e pei o le Zest ma isi polokalame tau tupe taʻutaʻua. Afai e te manaʻo e atiaʻe se poloka poloka poloka mo lau kamupani, e mafai foi ona e mauaina fesoasoani faʻapitoa.

O lea la, afai o loʻo e fuafua foʻi pe faʻafefea ona fai se crypto atotupe app, e tatau ona e vaʻai i le lisi o pito i luga 5 fintech apps i le 2024 ae e te leʻi amataina le atinaʻeina o mea tau tupe.

Top Fintech Apps Fa'alauiloa I totonu Feagaiga Features
TupeLion 2013 10L+ Sa'oloto-e-fa'aoga e aunoa ma ni fa'amaumauga laiti; Fa'asoa tupe fa'afaigaluega
Faʻatasi 2015 1 Kr + Leai se tupe fa'aalu maualalo, ave'esea fua ATM
Chime 2010 1 Kr + Fa'amaoniaga fa'aopoopo e fa'amautinoa ai se poto masani fa'atupe
Faʻaaogaina 2012 1 Kr + Lagolago tele-tupe, Transparent transaction history
mili 2007 1 Kr + Sili atu fa'amatalaga fa'amatalaga & mata'ituina, Su'esu'ega tau tupe ma lipoti

Upu Mulimuli o le Poto!

O le maketi numera ua pulea e talosaga feaveaʻi. O le lisi o telefoni feavea'i sili ona ta'uta'ua i le tele o alamanuia ua fa'ailoa mai ai le fa'aaafiaina o talosaga feavea'i i le maketi i aso nei. So'o se polokalame ta'uta'ua i luga o le lisi o lo'o ta'ua i luga o lo'o fa'atupuina le tele o tupe maua mo le vaega ma fesoasoani tele i atina'e.

O le tau masani e atiaʻe ai se telefoni feaveaʻi e i le va o le $8,000 ma le $25,000 pe sili atu, peitaʻi o tupe maua e maualuga atu nai lo le mea na faʻamoemoeina. Mafaufau la i ai! Talanoa ma le pisinisi atina'e telefoni feavea'i sili ona lelei e uiga i lou manatu, ma maua sa'o se polokalama e maua ai tupe maua. Fa'a faigaluega nei ni tagata e fa'atumauina fa'apolokalame o polokalama feavea'i.