O se talosaga mo le tilivaina o iʻa o se auala faigofie e faʻatau ai oloa iʻa maualuga mai le mafanafana o lou lava Fale. Fa'atasi ai ma se fa'aogaina o i'a e tu'uina atu i'a, e mafai ona e su'esu'eina le tele o i'a fou ma fa'aisa ma tu'u sa'o atu i lou faitoto'a. 

O le atina'eina o se fa'aoga i'a e mafai ona avea o se pisinisi fa'amanuiaina ma fa'amalieina. Faatasi ai ma le faateleina o le lauiloa o atina'e o talosaga i luga ole mana'oga 'au'aunaga ma le fa'afaigofieina o le fa'atonuina o mea'ai mai le fa'amafanafanaga o lou lava Fale, o se fa'aogaina lelei ma fa'aoga-fa'aoga aano o manufasi ma i'a e mafai ona fa'atosinaina le tele o tagata fa'atau. 

Tele pisinisi e manana'o e teu fa'afaigaluega i le fa'aogaina o le fa'aogaina o i'a ona o tulaga fa'atauga tulaga ese ma le fa'atupulaia o le lauiloa. O e tulimata'i fo'i e fausia se talosaga e tu'uina atu i'a e maualuga le fa'atinoga? Ona o lenei blog e mo oe. O le a fesoasoani lenei ta'iala ia te oe e atia'e ai se polokalame e avatu ai i'a ma ou atugaluga. 

O lea tatou amata i le blog.

Malamalama i Talosaga Tu'uina atu o I'a

O le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o i'a e faigofie lava e pei o le fa'aogaina o so'o se auaunaga e tiliva ai mea'ai masani. E pei lava o le auala e te faʻatonuina ai au meaʻai ma faʻatauga e ala i se faʻatauga o meaʻai, o le auaunaga faʻatau iʻa e mafai ai e tagata faʻatau ona faʻatau a latou aano o manufasi i luga ole laiga. E mafai e tagata fa'aoga ona su'esu'e ma le faigofie a latou ituaiga aano o manufasi e fa'aaoga ai filiga fa'apitoa ma tu'u se oka i le na'o le pa'i.

Le faigofie ma le faigofie e ofoina mai e nei mata talosaga e avatu i'a o mafuaaga autu ia e lua i tua atu o lo latou lauiloa. A aunoa ma le manaʻoga e asiasi i maketi i le lotoifale poʻo le suʻeina o tagata faʻatau mea e le masani ai, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona piki a latou telefoni ma faʻatonu aano o manufasi lelei e ala i se faʻaogaina o iʻa i luga ole laiga.

A o'o mai i le okaina o i'a fa'atauva'a fa'aolaina i luga ole laiga, o le tau-lelei ma le lelei o mea taua ia. E ui lava i le filifiliga e te faia, o le i'a e tiliva aisa, ma afifi ma le faaeteete i mea e mafai ona toe faʻaaogaina ma faʻalelei le siosiomaga.

O se lipoti mai Statista i luga o le autu o luga o luga o le initaneti o faʻatonuga o meaʻai ma a latou maketi o loʻo faʻamatala mai ai o tupe maua i totonu o le US e faʻamoemoe e paʻu i le US $ 29.2 piliona i le tausaga 2024. O le suʻesuʻega lava lea e tasi o loʻo faʻamaonia ai o le vaega o le a faʻatau atu i le $ 23.9 piliona i le tausaga 2020, faʻatupulaia. i se fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 5.1 pasene. O lo'o fa'aalia ai le manuia ma le manuia o le ulufale atu i le pisinisi tau taumafa i luga ole laiga, lea e aofia ai mea'ai, fa'atauga, fa'apea fo'i ma 'au'aunaga e tu'uina atu ai aano o manu ma i'a.

Su'esu'e le Tulaga o le Maketi Fa'atauina o I'a

O le vaega fou o le afifiina o iʻa i le lalolagi atoa o loʻo vaʻaia o le a oʻo i le tuputupu aʻe i se fua faatatau o le 2.7 pasene mai le 2019 i le 2025. Ae ui i lea, ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga, o le tuputupu aʻe e ono sili atu i nei faʻamoemoega.

Ae mo le vaega o i'a fa'a'aisa, lea o lo'o aofia ai le tele o auaunaga e tu'uina atu i'a, na fa'amaualuga ai le tau o le maketi e $73.3 piliona i tua i le 2018. O fa'ata'ita'iga o lo'o fa'atatauina le fa'atupulaia o le 4.4 pasene e o'o atu i le 2025. I le taimi nei, na fa'amauina e le vaega o aano o manufasi gaosi se tau e $519.41. piliona i le 2019, faʻatasi ai ma faʻamatalaga o loʻo fautua mai ai le faʻatupulaia o le tausaga e 6.24 pasene.

O le fa'alauiloaina o se pisinisi tu'uina atu i'a e mana'omia ai le malamalama loloto i maketi, peita'i e leai se lipoti e tasi e ofoina atu fa'amatalaga fa'apitoa tau maketi. O le mea lea, ina ia maua se vaaiga faʻapitoa i le vaega o aano o manufasi, ua matou aoina faʻamatalaga mai le tele o punaoa.

O le mea la lea, o le maketi o i'a i le lalolagi o loʻo sauni mo se faʻatupulaia o le manaʻoga. Matou te faʻamoemoe e faʻaalia ni faʻamatalaga taua e ala i le suʻeina o suʻesuʻega eseese o loʻo faʻamatalaina atili.

O le faʻamaʻi na mafua ai le siʻitia o avetaʻavale tutoʻatasi na lesitala i tulaga faʻapena Uber, faʻaalia le 30% faʻateleina i le US O lenei suiga ua ofoina mai ia i matou ni faʻamatalaga loloto i manaʻoga o le tuʻuina atu o meaʻai e ala i suʻesuʻega atoatoa e lua.

Suesuega e ala i Portland State University, ua faaulutalaina Aafiaga o le COVID-19 i Faʻatauga ma Tupe Faʻaalu Fale, ua faʻaalia ai i le taimi o loka, o le manaʻoga mo tilivaina meaʻai i luga ole laiga na faʻateleina i Kanata ma o loʻo tumau pea lona agai i luga talu mai lena taimi.

O le mea lea, o le fa'afanua fa'akomepiuta mo polokalame fa'atau i'a o lo'o fa'avavevave le fa'alauteleina, fa'afouina ma fa'aola le ala mo le tuputupu a'e i le lumana'i. Ae ui i lea, o le faʻavaeina o sea faʻavae e manaʻomia ai le tausisia o taʻiala tau atinaʻe.

Ose Ta'iala Atoa ile Atina'eina ole App

  1. Fa'amatalaina o sini ma le fa'atulagaina o mea e mana'omia

O le laasaga muamua i le fatuina o se upega tafaʻilagi e tuʻuina atu aano o manufasi o le faʻatulagaina lea o se fuafuaga faʻapisinisi manino ma auiliili. O lenei fuafuaga e tatau ona aofia ai le luʻitau muamua o loʻo e faʻatalanoaina, fofo fuafuaina, punaoa manaʻomia, auala o le tuʻuina atu o auaunaga, faʻatatauga o tupe faʻaalu, ma punaoa o tupe maua, ma isi elemene taua.

E le gata i lea, e tatau ona e filifili i le natura o le pisinisi i luga ole laiga e te manaʻo e faʻavae. A e mafaufau i lau 'au'aunaga e tu'uina atu aano o manufasi, e tolu au filifiliga autu: fa'atupuina o se fa'aputuga fa'aputu, fa'atupuina o se fa'aoga telefoni fa'ailoga, po'o le filifili mo se vaifofo pa'epa'e.

  1. Fa'atinoina o le Fa'ata'ita'iga Aggregator

Ole fa'ata'ita'iga aggregator e aofia ai le tu'ufa'atasia o le tele o tagata fa'atau i lau talosaga e tu'uina atu aano o manufasi. O lenei seti e mafai ai e tagata faʻatau ona suʻesuʻe ma oka mai se filifiliga o faʻatau oloa o loʻo avanoa i totonu o le app, faʻataunuʻuina manaoga faʻapitoa e ala i le app lava ia. O le aoga muamua o lenei auala o le faʻalagolago i paaga nai lo le i ai o faleoloa aano o manufasi faaletino.

  1. Toe fa'ailoga lau Pisinisi e ala ile App

Mo i latou ua uma ona umia se pisinisi i'a po'o se i'a, po'o ua fa'ato'a amataina, o le toe fa'ailogaina e ala i se telefoni feavea'i e mafai ona ofoina atu le tele o fa'amanuiaga. E le gata ina fa'afaigofie ai le fa'agaioiga ma le pulega, ae e fesoasoani fo'i i le tausiaina o fa'amaumauga sa'o. O se fa'amanuiaga tele iinei o le mafai lea ona va'aia uma gaioiga fa'apisinisi mai se vaega fa'afoe tu'ufa'atasia, fa'aleleia atili le lelei o le pulega.

  1. Fausiaina o se Fa'ailoga Tulaga Fa'aigoa Fa'ato'a Tiliva I'a

E ala i le filifilia o se faiga fa'ailoga patino mo lau talosaga e momoli ai i'a, e te tu'uina atu ai i isi fa'atau'oloa le avanoa e fa'aalia ai a latou aano o manufasi ma mea'ai sami i luga o lau fa'avae. E le gata ina fa'amanuiaina ai nei tagata fa'atau ae e iai fo'i le avanoa e fa'ateleina ai au tupe maua e ala ia latou fa'atau.

Fa'amanuiaga Autu mo Tagata e Maua le Au'aunaga Tu'uina atu o I'a

  1. Fa'aagaoioiga Malamalamaga o Maketi

 O lenei 'au'aunaga e tu'uina atu ai se auala mo le au fa'atau oloa e vave maua ai se malamalamaga i le fa'asologa o maketi o lo'o iai nei ma va'ava'ai i aga i le lumana'i. E taua tele le fa'aauau pea ona iloilo ma fetu'una'i le tele o oloa o lo'o avanoa ina ia mautinoa le fa'atauva i le maketi. O ia tulaga e faafaigofie ai le tufatufaina lelei ma le faatauina mai o punaoa pe a manaʻomia.

  1. Fa'alautele le Fa'atauga Fa'atau e ala i le Fa'ainitaneti Lafoga

 O le fa'alauteleina o le fa'atauga fa'atau o se fa'amoemoe lautele i le au fai pisinisi. Fa'atasi ai ma mea fa'apitoa e tu'uina mai e le fa'atonuga o aano o manufasi lata mai, o le aapa atu i tagata lautele, aemaise lava i totonu o le vaega o aano o manufasi, ua mafai. O le fa'atuputeleina o tagata fa'atau e matua fa'aleleia atili ai le avanoa mo le fa'ateleina o tupe maua.

  1. Fa'afaigofieina Fefa'ataua'iga Totogi E ala ile Metotia ile Initaneti

O se tasi o fa'amanuiaga muamua o le fa'alauiloaina o le 'au'aunaga tu'uina atu o aano o manu ma i'a i luga ole laiga o le faigofie lea e maua ai le faiga o totogi. O loʻo tuʻuina atu ai se tali faʻaoga talafeagai mo tagata faʻatau, faʻatagaina i latou e faʻaogaina filifiliga eseese i luga ole laiga e aofia ai atotupe numera, kata fai aitalafu, pepa aitalafu, ma isi mea.

Filifilia o le kamupani sa'o mo le atina'eina o se fa'atonuga o i'a i luga ole laiga ma le tu'uina atu o talosaga e taua tele mo le manuia o le pisinisi. Sigosoft o loʻo tu i luga o le filifiliga pito i luga mo le tele o mafuaʻaga faʻamalosi, ona o lona mataʻina o le tele o foliga ua fuafuaina e faʻaoga uma ai le faʻatau atu ma le faʻatauga lelei, faʻaoga-faʻaoga, ma fetuutuunai i manaʻoga o maketi numera o aso nei. 

O loʻo i lalo 5 tulaga faʻapitoa e faʻamalosia ai le tulaga o Sigosoft e avea ma filifiliga muamua mo au manaʻoga e tuʻuina atu iʻa i luga ole laiga:

  1.  Fuafuaga-Centric User

Sigosoft fa'amuamua se poto masani a tagata fa'aoga. O lenei taulaiga e mautinoa ai o le app e le gata ina manaia ae faigofie foi ona faʻafeiloaʻi mo ituaiga uma o tagata faʻaoga, pe o latou o loʻo faʻatauina iʻa, faʻatau oloa o loʻo pulea a latou faʻasoa, poʻo tagata tiliva e faʻafouina tulaga o poloaiga. O le faʻaogaina o le faʻaogaina e faʻaitiitia ai le aʻoaʻoga ma faʻamalosia le faʻaaogaina faifaipea, ma faʻateleina ai le faʻamauina o tagata faʻatau ma faʻatau.

  1. Su'esu'ega Fa'atonu Taimi Moni

O le tu'uina atu o fa'afouga fa'a-taimi i luga o fa'atonuga e taua tele i le lalolagi televave i aso nei. Sigosoft tu'ufa'atasia fa'atekonolosi su'esu'e fa'apitoa e mafai ai e tagata fa'atau ona mulimuli ia latou fa'atonuga mai le taimi e tu'u ai se'ia tu'uina atu. O lenei manino e faʻateleina ai le faʻamalieina o tagata faʻatau ma le faʻalagolago i le auaunaga.

  1.  Fofo fa'apitoa

I le iloaina e leai ni pisinisi se lua e tutusa, e ofoina atu fofo faʻapitoa e faʻafetaui e faʻafetaui manaoga faʻapitoa. Pe o le tu'ufa'atasia o elemene fa'ailoga tulaga ese, tu'ufa'atasia o faitoto'a totogi fa'apitoa, po'o le fa'aopoopoina o mea fa'apitoa e fa'atatau i le pisinisi o i'a (pei o fa'amatalaga e pu'e ai, fa'ailoga fou, ma isi), latou te fa'amautinoa o lo'o fetaui lelei le talosaga ma lau va'aiga pisinisi ma fa'amoemoega.

  1.  Lagolago i tua malosi

 O le aoga o se talosaga i luga ole laiga e faalagolago i lona malosi pito i tua. Matou te fausiaina le lagolago malosi i tua e faʻamautinoa ai le vave, faʻatuatuaina, ma le saogalemu o gaioiga. E aofia ai le lelei o le fa'atonutonuina o su'esu'ega, au'ili'ili fa'amaumauga mo le faia o fa'ai'uga fa'amanino, ma faiga fa'apolopolo mautu e puipuia ai fa'amatalaga ma'ale'ale o tagata fa'atau ma pisinisi.

  1. Scalability ma Tu'ufa'atasiga gafatia

A o tuputupu aʻe pisinisi, e tatau ona faʻaleleia a latou faʻasalalauga faʻatekonolosi. Fuafuaina o tusi talosaga ma fa'alautele i le mafaufau, fa'amautinoa e mafai e lau app ona fa'atautaia le fa'ateleina o feoaiga ma fa'atonuga e aunoa ma se fa'alavelave. E le gata i lea, latou te faafaigofieina le tuʻufaʻatasia ma meafaigaluega eseese ma faʻavae - mai auʻiliʻiliga i le maketiina o mea faigaluega - e faʻaleleia ai galuega ma faʻafaigofie galuega.

Faʻatasi, o nei foliga e avea ai i matou ma filifiliga e le mafaatusalia mo le aufaipisinisi o loʻo vaʻavaʻai e maulu i luga o le maketi i luga o le initaneti oka ma tilivaina. O la latou tautinoga i tulaga lelei, faamalieina o tagata faatau, ma tekinolosi fou ua avea ai i latou ma taʻitaʻi i le atinaʻeina o avanoa, aemaise lava mo maketi faʻapitoa e pei o faʻatauga i luga o le initaneti.

Maua se Talosaga Tiliva I'a maualuga mo le Android/iOS

A e fuafua e atiaʻe se faʻaogaina o iʻa, e te manaʻomia se polokalama Android / iOS e sili ona lelei. Aua afai e lagona e lau tagata faʻatau e tuai le mamanu o le app, o le a sili atu lou avanoa e leiloa ai. O lea matou te atiina ae ai ni mamanu UI/UX sili atu mamana ma aoga e fetaui ma ou manaʻoga faʻaoga. O matou 'au'aunaga o lo'o fa'amalosia i tekinolosi fa'avavevave ina ia e maua ai oka mai au tagata fa'atau i le taimi lava e tu'u ai. O le mea lea e mafai ai ona e tuʻuina atu faʻatonuga vave i au tagata faʻatau ma faʻamalieina i latou.

Sigosoft ile Mobile App Development Talu mai le 2014

Ua matou i ai i Sigosoft, atiina ae Android / iOS polokalama talu mai le 2014, o lea ua sili atu ai lo matou poto masani i le auala e galue ai le pisinisi e-pisinisi. Faʻavae i luga o faiga maketi & manaʻoga o tagata, ua matou fausia talosaga SAAS mo le avatu i'a pisinisi i luga ole laiga. Afai o lo'o e su'esu'eina a kamupani fa'apipi'i polokalame e tu'uina atu i'a ona e i ai lea i le nofoaga sa'o iinei. Fa'afeso'ota'i nei matou ina ia matou talanoa ma oe, malamalama i ou mana'oga, ma fa'aliliu ou manatu i mea moni.

Fesili e masani ona fesiligia ile Atinae ole App Delivery Fish

E Fa'afefea ona Fa'aoga le Talosaga Tiliva I'a mo Tagata Fa'atau?

E maua e le au fa'atau le faigofie e su'esu'e i filifiliga eseese mo oloa fou ma succulent, filifilia o latou mana'oga, fa'amae'aina le faiga o totogi, ma tu'u a latou oka. A maeʻa le tuʻuina atu o le oka, e pulea e le pule, tuʻuina atu le faʻatonuga mo le tuʻuina atu. Ona fa'aogaina lea e le au fa'amomoli mea faigaluega e fa'amautinoa ai e o'o atu aano o manufasi fou i fale o tagata fa'atau e aunoa ma se fa'alavelave.

E mafai ona e fa'avasegaina le App e tusa ai ma o matou mana'oga, e aofia ai vaega fa'aopoopo, Modules, ma Tweaks Design?

E mautinoa lava, i Sigosoft, matou te faʻapitoa i le ofoina atu o fofo faʻapitoa mo iʻa ma meaʻai sami e tuʻuina atu talosaga, e fetaui lelei e faʻafetaui manaʻoga o lau pisinisi i luga ole manaʻoga. O mea uma mai le tusiga ma le lanu lanu i ata ma le aotelega o le mamanu e mafai ona faʻapipiʻiina e fetaui ma lau faʻailoga aʻo leʻi faʻalauiloaina lau app i luga ole laiga.

O le a le Taimi Fa'atulagaina mo le Atina'eina o se Talosaga Aofa'i I'a I'a?

Fa'amoemoe e fa'aalu le tele o le taimi ma le fa'amaoni e fa'ataunu'u ai se app maualuga. Ae ui i lea, o le a e ofo fiafia i le iloa o matou i Sigosoft e mafai ona tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga faʻaleleia o mea e tuʻuina atu ai iʻa, e aofia ai le tagata faʻatau, app avetaʻavale, ma le admin panel, uma i totonu o le tasi vaiaso faigaluega.