telemedicine app pei teladoc

Vaai faalemafaufau ua oo i le vaeluaga o le po, Sa e i ai i se nofoaga maupuepue ma amata ona e lagona le fiva po o le tiga o le ulu i se aso malolo lautele, e leai se tasi na i ai e ave oe i se falemai. Afai e tulaʻi mai se tulaga e pei o le le avanoa o se fomaʻi, O le a la le mea tatou te faia? O le taimi lenei mo Telemedicine auaunaga pei o Teladoc soifua maloloina.

I le Telehealth app pei o Teladoc, e mafai e se tagata maʻi ona faʻatulagaina se taimi ma maua le faʻatalanoaga Telemedicine saʻo ma se fomaʻi faʻapitoa i luga ole laiga. O le faʻamaʻi faʻateleina le lautele o le telemedicine i nisi itu ma o se suiga fou i le fomaʻi. So'o se tasi e mafai ona maua se foma'i ma e mafai ona maua togafitiga sa'o mai so'o se mea o le lalolagi. 

Aisea e manaʻomia ai Telemedicine App?

 A'o fa'atupula'ia le mana'oga mo le telemedicine talosaga, o le tele o foma'i ma foma'i fa'apolofesa o lo'o faia se la'asaga i luma e atia'e a latou lava polokalame mo auaunaga tau soifua maloloina. Sei o tatou talanoaina le mafuaʻaga o le manaʻoga mo se Telemedicine app,

  • Faigofie Avanoa mo Fa'atalanoaga Fa'afoma'i
  • O maʻi e sili atu le toʻa 
  • Fa'afaigofie ona tausia Fa'amaumauga o le soifua maloloina o ma'i 
  • Taimi Faaaogaina
  • O lo'o avanoa Fomai Fa'apitoa i luga ole tulaga e tasi

O lea o le a matou taʻu atu ia te oe le faʻagasologa o lea laasaga ma lea laasaga e fai ai se telefoni faʻapitoa pei o Teladoc.

O le a le Teladoc?

teladoc

Teladoc Soifua Maloloina o se tasi o Top telemedicine apps ma virtual healthcare services headquarters i le US. O lo'o tu'uina atu e le kamupani le auaunaga fa'alesoifua maloloina fa'apitoa i totonu

  • Tausi Peraimeri
  • Tausiga Soifua Maloloina
  • Tofi
  • Tausiga Fa'apitoa mo foma'i
  • Tausiga faʻapitoa mo faʻamaʻi o le olaga e pei o le suka, toto maualuga, ma isi.

Fa'apolofesa fa'alesoifua maloloina laiseneina e pei o Foma'i, Foma'i, Tausima'i, Dieticians, ma isi. o lo'o avanoa mo auaunaga fa'apitoa. 

O tekonolosi faʻapitoa ma le faʻamaoni faamaoni i le tausiga o le soifua maloloina o tagata faʻatau e faʻapitoa ai Teladoc i lona ala.

 

Primary360 i Teladoc

Primary 360 i Teladoc o lo'o ofoina atu fofo mo le soifua maloloina mo tagata ma o latou aiga i totonu o se fa'alapotopotoga. Na faʻalauiloa e Teladoc lana polokalame pailate e faʻaleleia ai le soifua maloloina i totonu o sosaiete. I luga o le Su'esu'ega na latou iloa ai o le to'atele o tagata e leai ni tausiga fa'ale-aganu'u. O lea na tupu ai le tulaʻi mai o le 360 ​​muamua. E ala i lenei polokalame, e mafai ai e tagata gasegase ona vave iloa faʻamaʻi faʻamaʻi e leʻi faʻamaonia ma o lea e mafai ai ona faia togafitiga talafeagai e le fomaʻi Tele.

E faʻafefea ona galue Teladoc?

telemedicine

Siaki mo le Fa'apitoa

E mafai e tagata faʻaoga ona siaki mo se faʻapitoa faʻapitoa e tusa ai ma o latou manaʻoga.  

Talosaga mo se taimi avanoa 

E mafai e tagata fa'aoga ona talosagaina se taimi avanoa ma le foma'i, foma'i, po'o le foma'i mea'ai. A maeʻa ona tuʻuina atu mataupu tau soifua maloloina ma totogi, o le a latou maua se taimi

Faʻamatalaga i luga ole Initaneti

O se foma'i fa'apitoa fa'amaonia e alu ile tala'aga fa'afoma'i a le ma'i ona fa'afeso'ota'i lea e ala i feso'ota'iga e pei o telefoni, SMS, po'o le leo. O le vaega autu o Teladoc e leai se taimi faʻatali ma taimi faʻatapulaʻa. E mafai e tagata gasegase ona fegalegaleai ma le fomaʻi e aunoa ma se taimi faatulagaina

Talosaga

E ui lava e le manaʻomia se talavai mo tulaga uma, o se tala faʻasolopito e le maalofia mo gasegase. O talavai la e mafai ona sii mai e tagata gasegase mo a latou togafitiga

E fa'afefea ona maua tupe a le Telemedicine apps?

 

Tupe Maua-E ala i-Telemedicine-App

Na fa'atauaina e tagata uma lo latou soifua maloloina ma matou iloa o matou o le soifua maloloina o le tamaoaiga. Telehealth App maua tupe e ala i resitalaina ma totogi o le lesitala. E mafai e foma'i tausi soifua maloloina ona fa'alautele a latou auaunaga i le lalolagi atoa e ala i le resitalaina. O lea e leai se pa e maua ai tagata faʻaoga.

O le taimi lava e tasi e mafai ai e tagata fa'aoga ona maua au'aunaga mai foma'i sili ona lelei mo le soifua maloloina e aunoa ma se fa'atapula'aina i totonu o le tau maualalo maualalo. I totonu o le app, o faʻasalalauga o se isi auala e maua ai tupe maua. O le Franchise model e fesoasoani i le faʻalauteleina o pisinisi i le lalolagi atoa. Ma faʻateleina ai tupe maua a le telemedicine App

 

MVP Vaega o Telemedicine App

E tu'ufa'atasia i taimi uma e le fa'atupuina mea e sili ona lelei mo le fa'ai'uga lelei o se app. 

O nisi nei o vaega MVP o se Telemedicine auaunaga

Mo Patis Panel

  • Fa'amau Fa'amau ma saini
  • Fausia fa'amatalaga ma pulega fa'alilolilo fa'amaumauga 
  • Filifiliga e su'e tagata tomai faapitoa
  • SMS, Valaau leo ​​& nofoaga o fonotaga vitiō
  • Tele faitotoa totogi lugalaina 
  • Faʻamatalaga faʻasalalau 
  • Filifiliga tulitatao

 

Telemedicine app Mo Fomai Panela

  • Fomai laulau mo le resitalaina 
  • Foma'i Fa'amatalaga Fa'atonu
  • Vaega mo le Puleaina o Tofiga 
  • E mafai e foma'i ona talatalanoa ma gasegase e ala i le app
  • Fa'atalanoaga ma talavai 
  • Puleaina o Faamaumauga o Ma'i 

O le a le mea o lo'o misia e le Maketi e uiga i Teladoc

Ole 'au'aunaga telemedicine e ofoina atu le soifua maloloina fa'apitoa mo tagata uma e leai ni pa. Toeitiiti lava o polokalame telemedicine uma e maua ai le ituaiga auaunaga tutusa. E manaʻomia la e le sosaiete poʻo le maketi se mea e ese mai lenei

  • Fa'atauga i luga ole Initaneti mo Fa'atalanoaga

Fa'atalanoaga i luga ole laiga e fa'alelei mo le tele o togafitiga, ae o lo'o iai lava togafitiga e mana'omia mo nisi ituaiga fa'ama'i. O lea e atiaʻe ai se telemedicine app, e manaʻomia foʻi ona tatou mafaufau i Faʻatalanoaga tuusao.

Telemedicine App o loʻo tuʻuina atu talavai ma tulitatao fuafuaga, ae o le a leai se filifiliga mo le tuʻuina atu o vailaʻau i le tagata maʻi. O le tu'ufa'atasiga o le telehealth app ma le tu'uina atu o vaila'au e fesoasoani e maua ai vaila'au sa'o i le ma'i. Ona na'o le fa'amoemoega ole telemedicine e mae'a.

  • Fuafuaga tau Maketi

O oloa uma e manaʻomia se taʻiala tau maketi e faʻaliliu i faʻatauga faʻaletino. O lea la e tatau ona i ai i le matou telefoni telemedicine App se maketi maketi mo faʻatau atu fafo. Fa'atauga fa'atatau e fesoasoani e aapa atu i le au maimoa sa'o ma fa'apea e mafai ai ona fa'ateleina tupe maua mo le app. 

 

Tau mo le Atinaʻeina o se Telemedicine App ma Faʻamatalaga Mataʻutia 

E le mafai ona matou fuafuaina le aofaʻi saʻo mo se telemedicine app. Ae e fa'alagolago i tulaga o lo'o mulimuli mai

  • Fa'ailoga MVP fa'apitoa mo le App  
  • Fa'atonuga talafeagai e pei o le Android, iOS, po'o le Hybrid
  • Fa'aoga fa'apitoa fa'apitoa UI/UX
  • Atina'e totogi itula
  • Tausiga mo le App
  • Fa'aopoopo fa'aopoopo fa'apitoa 

O le au lelei i tua atu o le atinaʻe o loʻo i ai se sao taua Ina ia sili atu le lelei o le app 

O Atunuu Europa e taugata mo le atinaʻeina o App pe a faʻatusatusa i atunuu Asia.

Mo le averesi o le tala fa'atatau o tupe e sau mai $ 10,000 i le $ 30,000, Ona faafaigaluegaina lea o se poto masani Kamupani Atina'e Fe'avea'i pei Sigosoft o le a avea ma filifiliga sa'o mo se galuega fa'atatau tupe. E le gata i lea, o se aofaiga fuafuaina e faalagolago i luga o mea taua e pei ona taʻua.

iʻuga

 le Telemedicine App faia se auala fou mo togafitiga faafomaʻi. Faatali mo itula uumi e faʻafesoʻotaʻi fomaʻi faapitoa, malaga mamao ma tagata mamaʻi mo togafitiga, faʻalavelave i le faʻamalamalamaina o nisi faʻamaʻi e oʻo lava i le fomaʻi. O nei tulaga uma ua suia ona o auaunaga telemedicine.

E le gata mo gasegase ae faʻapea foʻi ma fomaʻi tausi soifua maloloina e mafai ona faʻalauteleina a latou auaunaga i le lalolagi atoa. E ala i le fa'aopoopoina o nisi fa'aaliga e pei o le tu'uina atu o vaila'au, fa'asalalauga tuusao, ma isi mea e mana'omia e maketi e fa'ateleina le lautele o le app. O lea e atiaʻe ai se Telemedicine app pei Teladoc faʻatasi ai ma foliga manaʻomia o maketi, ona oʻo lea i le taimi saʻo e faʻafesoʻotaʻi ai ma le lelei. Kamupani Atina'e Fe'avea'i.

Faʻafanua Ata: www.teladochealth.com, www.freepik.com