Tau-e-Atiae-se-Voice-Chat-App-pei-Clubhouse

 

O polokalame i luga ole laiga e mafai ona faʻamaonia le manuia ma le manuia, ma le 92.6% o le 4.66 piliona tagata faʻaoga o loʻo faʻaogaina le initaneti ma i latou. I tausaga ua tuanaʻi, na faia ai e le aufaipisinisi faʻasalalauga ni taumafaiga e fausia ni fesoʻotaʻiga i le va o tupulaga, uo, ma tagata lauiloa. I totonu o faʻasalalauga faʻasalalauga eseese na molimauina le manuia, o le Clubhouse o se tasi oi latou. O le Kamupani Atina'e Fe'avea'i o lo'o fa'ailoa mai ai o tagata fa'aoga e sili atu le tali atu i ala o feso'ota'iga. Faatasi ai ma tulaga taʻutaʻua eseese e pei o Instagram, Twitter, ma Facebook, ua auai le Clubhouse i le taavaletoso. O lenei feso'ota'iga fa'aagafesootai e galue i luga o se talatalanoaga leo.

 

O le talosaga a le Clubhouse ose upegatafa'ilagi feso'ota'iga e fa'aogaina fe'au fa'alogo mo feso'ota'iga. O nei fe'au fa'alogo e mafai ona tu'uina atu se faiga fa'apitoa i ona tagata fa'aoga. O le tatalaina o le Clubhouse talosaga i le masina o Me 2020 na maua ai le fiafia o le tele o tagata fai pisinisi. O se taunuuga, ua molimauina e le app le sii mai o le sili atu i le 2.4 miliona Clubhouse e fetaui ma foliga vaaia o le Discord app. Pau lava le eseesega o loʻo taoto i le faʻatautaia o le talosaga ma le numera o tagata faʻasalalau lautele.

 

O le social audio chat app na pasia lona laasaga o le atinaʻeina ia Mati o le 2020. I le faʻatusatusaina o fuainumera lata mai na tuʻuina mai e Pitchbook, o le social audio app chat Clubhouse e $1piliona lona tau. O le app e alu i luga o le iOS platform mo le taimi nei e ui o lona Android version o loʻo i lalo o le atinaʻeina. E tusa ai ma faʻamaumauga lata mai i le aso 16 o Fepuari 2021, na molimauina e le Clubhouse le silia ma le 9 miliona download mai le lalolagi atoa.

 

I totonu o le Clubhouse, e mafai e tagata faʻaoga ona auai i potu ma auai i fegalegaleaiga leo ia i latou lava i luga o talanoaga leo. O le taimi lava e lesitala ai le tagata faʻaoga ma o latou igoa ma ata faʻamatalaga, e mafai ona latou mauaina se lisi o potu na atiae e isi tagata o le vaega. O le mea lea, o le foafoa e avea ma taulaiga autu i totonu o potu faʻalapotopotoga.

 

E mafai ona auai se tagata mai fafo i nei talanoaga faifaipea. A lesitala se tagata fa'aoga i le app, e otometi lava ona fa'alogoina e le faiga. Ae ui i lea, e mafai e tagata faʻaoga ona faʻafefeina i latou lava pe a latou manaʻo e faʻaoga i le talanoaga. Ae o le tulaga ese o le Clubhouse app, i totonu o faʻasalalauga faʻasalalau lautele, o le tagata faʻaoga e mafai ona auai naʻo se valaaulia. Ae, talu ai e faʻaaogaina e le Clubhouse se faʻataʻitaʻiga naʻo le valaʻaulia, e le maua i luga o faleoloa app i le tulaga muamua. E maua e le tagata fou se feso'ota'iga TestFlight fa'atasi ai ma se fa'afeiloa'iga patino mai le tagata fa'apipi'i. E le gata i lea, o loʻo tuʻuina atu e le tagata fai talosaga se faʻamatalaga o le faiga o galuega a le Clubhouse app.

 

E fia le tau e fau ai se Mobile App ile 2021 pei ole Clubhouse?

 

O le app na maua ai le avanoa e maua ai le $ 1 piliona tau e ala i le tapuni a le tagata fou lauiloa o Elon Musk. E ui lava i le faʻalavelave a le tama o Tesla, o le Clubhouse app sa maualuga le faʻatau. O le poto masani a le tagata faʻaoga i luga o le app sa faigofie ma na maua ai le mafaufau o le toʻatele.

 

E mana'omia e le Clubhouse leo talanoaga e fa'atatau i le tele o mea. O nisi o ia mea e aofia ai le tech stack, taimi taimi, itula vaega saosaoa, tele galuega faatino, fuafuaga lavelave, numera o galuega vaega pule, ma isi. Fa'amaumauga o lo'o fa'ailoa mai ai le la'uina o le Clubhouse Voice Chat App. Mai le laititi 2110 downloads ia Setema o le 2020, o le Clubhouse app na oso i le 90,78,317 maofa ia Fepuari 2021.

 

O le atinaʻeina o le Clubhouse-talatala leo tutusa e manaʻomia ai se taumafaiga.

 

1. Aofa'i Talafeagai o Su'esu'ega Maketi 

 

E manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona amata suʻesuʻega i luga o le tauvaga. E tatau ona latou suʻesuʻeina le faʻaogaina o auala ma metotia a vaega tauva e faatosina ai tagata faʻaoga. Faailoa o latou gafatia ma faaletonu e galue ai i le tulaga le lava. Ole tulaga talafeagai ole su'esu'ega maketi e mafai ona fesoasoani ile fa'ailoaina ole manuia lilo ole tauvaga.

 

2. Su'esu'eina o Tagata Fa'atatau  

 

O se tasi o vaega taua e aofia ai le au fa'atatau. E tatau i le tagata atia'e ona maua sina malamalama i fa'afitauli o le app, mea e fiafia i ai tagata fa'atau, ma fa'aleaganu'u fa'atagata. E tatau i le maketi ona fausia se masani ma tagata faʻatau. E mafai e le tagata fa'atau ona amata se fa'atalanoaga ma a latou tagata fa'atau ta'itasi e fa'ailoa ai o latou mana'oga. E mafai e le tagata atiaʻe ona faʻaogaina le faʻamatalaga e mamanuina ai a latou polokalama e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata faʻatau.

 

3. Fuafuaga Matagofie ma Faigofie  

 

E tele avanoa avanoa mo tagata fa'aoga e filifili ai a latou polokalama. Eseese savali lima-lima ma tutusa. Ole mamanu ole app e tatau ona tulaga ese ma matagofie ile taimi e tasi. E tatau ona pu'eina le manatu o ona soo. E manaʻomia e le maketi le faʻailoaina o manaʻoga o latou tagata faʻaoga ma mamanuina le leo talatalanoaga i se auala tutusa. E mana'omia e le au atia'e ona faapaleni le matagofie o ata vaaia o le app ma le sologa lelei.

 

4. Filifili se Fa'ata'ita'iga Tau Tupe  

 

E mafai e tagata atiaʻe ona filifili mai faʻataʻitaʻiga tupe e tolu i luga o se app e aofia ai freemium, premium, ma faʻasalalauga. E mafai e tagata fa'aoga ona la'uina se freemium app e aunoa ma se tau. O le Premium o se faʻataʻitaʻiga e tasi le totogi e faʻatau ai e tagata faʻaoga le app.

 

5. Fa'atūina se Vaega o Atina'e App 

 

E mafai e le au atina'e polokalame ona amata fa'atatauina pisinisi, fa'ata'atia vaega fa'apitoa, fa'atatau se tau ma fuafua le poloketi. E tatau i le 'au ona fa'amautu le fa'asologa o galuega, filifili galuega autu o le app ma mamanuina le manatu o le app.

 

6. Atiina se MVP 

O le taimi lava e filifili ai le 'au i luga o le galuega ma faʻamaonia galuega faʻaoga, latou te faʻagasolo atu e fausia le oloa aupito maualalo. O le MVP o se faʻataʻitaʻiga o le app. O lo'o i ai elemene fa'atino autu o lo'o i totonu o le fuafuaga e fa'aaofia i totonu o le oloa. O le suʻega e faʻatautaia i faʻamatalaga laiti a le au maimoa e fesoasoani e faʻaleleia atili le oloa. O le MVP e aofia ai vaega taua e mafai ona faʻaleleia ai le poto masani a le tagata faʻaoga ma sui ai mea le talafeagai.

 

E te mana'omia se leo talatalanoaga e pei o le Clubhouse? Ona faafesootai matou!