5-mafuaaga-faʻafefea-se-mobile-app-e mafai ona faʻamalosia-lau-eCommerce-pisinisi

 

O le telefoni feaveaʻi o loʻo fatuina se vaitau fou i pisinisi ma le tulaga eCommerce e leai se tuusaunoaga i lenei mea. O lea, e ave ai oe i le isi laasaga i le vaega fa'atauva'a fa'atauvaga e ausia ai le maila fa'aopoopo.

 

Ua atia'e tekinolosi fa'aonaponei ma o lo'o maua e le telefoni feavea'i pisinisi fa'atau pisinisi pe o pisinisi laiti ma feololo po'o pisinisi tetele, peita'i, o le to'atele oi latou e le o iloa le Mobile Apps. Ae e matua manaʻomia lava mo i latou ia malamalama o telefoni feaveaʻi e fesoasoani ia te oe e faʻaitiitia tupe faʻatau i le taimi e tasi e faʻalautele lau liʻo tagata faʻatau i se taimi puupuu.

 

Ua matou lisiina i lalo le pito i luga 5 mafuaʻaga e manaʻomia ai e soʻo se pisinisi se eCommerce app.

 

Faailoga aloaʻia

 

Soʻo se pisinisi e fesoʻotaʻi ma tagata faʻatau e ala i polokalame eCommerce e fausia ai se fesoʻotaʻiga malosi ma faʻatasi lelei ma tagata faʻatau. O se app e fa'aaogaina e fai ma fa'ailoga po'o se avanoa fa'asalalauga pu'upu'u mo le au fa'atatau. Sa i ai aso tuai na sili atu ai pisinisi e fegalegaleai pe faatosina tagata faʻatau i faʻasalalauga TV poʻo laupapa faʻasalalau poʻo laupepa poʻo polosiua poʻo faʻasalalauga nusipepa. O aso nei eCommerce telefoni feaveaʻi ua avea ma fesoʻotaʻiga sili ona fiafia ma fefaʻasoaʻi i le va o pisinisi ma tagata faʻatau.

 

O se telefoni feaveai atamai ma mea uma e manaʻomia ma faʻaopoopoga o se mea o le a fatuina ai se aafiaga umi i luga o tagata faʻaoga. O le tele o tagata fa'atau oloa o le a mautinoa lava le fa'atuputeleina o le mana'o e toe fa'aoga le telefoni feavea'i i lea taimi ma lea taimi.

 

Afai e iai ni fa'afouga e uiga i le fa'ailoga, e faigofie lava ona fa'ailoa atu i tagata fa'atau e ala i le 'Push-Notifications'. Ole mea lea e mafai ai e le kamupani ona fa'atumauina se igoa ta'uta'ua ma fa'auiga.

 

eCommerce apps e mafai ona faʻateleina le au maimoa ma le lauiloa o lau kamupani.

 

Liua

Atonu e iai ni tautalaga e faapea, o le faia o se app e tele se taimi e fa'atatau i mea e fa'atatauina ma mea e fiafia i ai le tagata fa'aoga. E mafai e se pisinisi ona maua le tele o tagata fa'atau ma se telefoni feavea'i tele ma le manatu sa'o. O le tele o tagata faʻaoga o le a maua ai le tele o faʻatonuga, o lona uiga o le a faʻateleina au tupe mama.

 

O nisi o vaega faʻaopoopo e faʻateleina faʻatau mai lau eCommerce app e aofia ai:

 

  • Fa'aopoopo oloa i se fa'atau fa'atau e mafai ona fa'asaoina e fa'atau mulimuli ane.
  • Faia o lisi o mana'oga mo oloa e fiafia iai.
  • Fa'aitiitiga, ofo, fefa'ataua'iga, fa'afouga fa'afouga, ma isi mea e pei o fa'amatalaga tulei.

 

O lenei mea o le a taʻitaʻia ai le iʻuga i le faʻateleina o faʻatau ona o le maualuga o fua faatatau o le liua ma faʻapupulaina ai tupe maua.

 

Direct B2C Platform

 

Fa'afetai i le fa'alauteleina o le fa'aogaina o telefoni fe'avea'i ma papama'a ua ta'ita'iina ai i matou i le vaitaimi o le 'Mobile App' e maua ai le 24*7 feso'ota'iga sa'o ma tagata fa'atau. E talafeagai le malamalama o talosaga feavea'i ua iloga i le taimi nei e sili atu ona tatala ma faigofie ona malamalama pe a faatusatusa i se nofoaga. 

 

O le lelei o le faʻaaogaina o se telefoni feaveaʻi e le mafai ona faʻaumatia ma e maua ai ia i matou se isi poto masani faʻatau oloa. O le i ai o talosaga feavea'i eCommerce e mafai ona maua ai e tagata fa'atau le avanoa fesoasoani i aitema i so'o se nofoaga ma minute ta'itasi o le aso e tusa ai ma o latou mana'oga. 

 

E le gata i lea, o talosaga feavea'i eCommerce e mafai ona ofoina atu na o fefaʻatauaiga, faʻaitiitiga, faʻailoga i tagata faʻaoga faʻaopoopoina ma le manuia i se faʻatauga fiafia. 

 

Fa'amaoni ile fa'ailoga

 

I le pa'i tonu o le tamatamailima, e mafai e le telefoni feavea'i eCommerce talosaga ona fa'ailoa mai se poto masani fa'atofuina e fa'atatau i le fiafia o le tagata fa'aoga, mea e fiafia i ai, amio, nofoaga, ma isi mea e faia ai le fa'aoga-centric auala e ofoina atu ai le tagata fa'atau e alofa i le telefoni feavea'i eCommerce. app. O le auala lea e mafai ai ona e ofoina atu le tele o faʻamanuiaga i le tagata faʻaoga ma o le a latou tali mai e ala i le faʻamaoni i lau faʻailoga e pei o se app. O le mea la lea, o le tele o le fiafia ma le fiafia o tagata faʻatau i au oloa ma faʻaoga, o le sili atu lea o le faʻateleina o lau faʻatauga faʻamaoni.

 

O se fuafuaga ofoofogia le tu'ufa'atasia o taui fa'ailoga i le au fa'atau talosaga e fa'aosofia ai le au fa'atau e fa'atau mai le app. 

 

Aoina o Fa'amatalaga & Iloiloga

 

I le taimi nei, o le telefoni feaveaʻi eCommerce app e mafai ai e oe ona aoina ma siaki faʻamaumauga a tagata faʻaoga ma faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le kalani e pei o, tausaga, itupa, faʻatau talafaasolopito, mea e fiafia i ai, ma iloiloga. O nei fa'amatalaga o le a fa'ateleina ai foliga ma le gaosiga o le telefoni feavea'i e ala i le fa'afefiloi lelei o suiga. 

 

iʻuga

 

Ua avea telefoni fe'avea'i ma vaega o le olaga o tagata uma ma e mana'omia fo'i polokalame eCommerce feavea'i mo mana'oga o tagata uma i lea aso ma lea aso. Pe o loʻo e faʻatautaia se pisinisi laʻititi pe tele-tele, e leʻi tuai lava e fausia se eCommerce telefoni feaveaʻi mo lau pisinisi ma lana au maimoa. 

 

Mai manatu o loʻo taʻua i luga, o le faaiuga o le Mobile eCommerce App o se malutaga mo lau pisinisi i luga ole laiga aua e faʻafesoʻotaʻi ai le tele o tagata faʻatau ma faʻafesoʻotaʻi lau pisinisi ma le au maimoa. O le mea lea, ia i ai se faʻavae malosi tagata faʻatau ma tupe maua maualuga, fausiaina o se eCommerce telefoni feaveaʻi ma le manatu saʻo o lau laasaga muamua lea i le lauiloa ma suiga.

 

Afai ei ai sou manatu i le atinaʻeina o se eCommerce app mo lau pisinisi laʻititi poʻo le tele-tele, e mafai e Sigosoft ona liliu lau manatu faʻaoga i se telefoni feaveaʻi manuia! Mo nisi fa'amatalaga, faafesootai matou.