O se tasi o pisinisi sili ona televave i tausaga ua tuanaʻi, e le o se mea e ofo ai, o meaʻai e tuʻuina atu. O mea'ai o se mana'oga taua a le tagata, ma o le tu'uina atu o au mea'ai mai lau fale'aiga e sili ona e fiafia i ai e le'i faigofie lava fa'afetai i polokalama e fa'afeso'ota'i ai le tele o tagata fai ata i le tulaga lava e tasi. Faʻafetai i faʻasalalauga faʻapipiʻi meaʻai, faleaiga, tagata faʻatau, ma tagata faigaluega a kamupani tiliva ua manuia i auala e leʻi tupu muamua.

 

O faiga fa'akomepiuta fa'atau mea'ai ua matua'i lelei lava, ma o lo'o iai pea le avanoa e fa'aauau ai pea, ae muamua, e tatau ona latou feagai ma ni lu'itau. I lenei pou, matou te auʻiliʻili pe faʻafefea ona faʻaogaina meaʻai e tuʻuina atu meaʻai, pe faʻafefea ona latou maua tupe, ma pe o le a le lumanaʻi o le alamanuia o meaʻai mo i latou.

 

Mea'ai Tiliva Apps

 

iOS mea'ai oka polokalame e fa'amoemoe e maua le maualuga o le fa'atupulaia i tausaga o lumana'i, ma Android mea'ai tiliva polokalame e foliga mai o le a ave le vaega sili ona talafeagai o le aofaʻi o tupe maua mai maketi. I le aotelega, o le maketi e foliga mai o loʻo i ai le tele o maketi e manaʻomia e faʻaauau ai le tuleia i itu eseese.

 

I le lalolagi atoa, o nei faʻasalalauga tuʻuina atu ua tatalaina avanoa manaia mo tagata taʻalo eseese. Amata i ni nai nofoaga, latou te fa'asolo mulimuli ane e fa'alautele, fa'ateleina a latou fa'agaioiga fa'apitoa, ma fa'ateleina le aofa'i o tagata fa'aoga. Mo fale'aiga, ua tatala ai le avanoa e o'o atu ai i le au maimoa lautele e ala i le tele o auala, ma fa'atau atu atili ai. Mo tagata faigaluega tilivaina, o lona uiga o le faʻateleina o numera o oka. Ma le mea mulimuli, mo tagata faʻaoga, o se auala sili lea e maua ai a latou meaʻai e sili ona fiafia i ai.

 

Ae ui i lea, e le o mea uma e lelei e pei ona faʻaalia mo polokalame faʻapipiʻi meaai. O le avea o se faʻataʻitaʻiga pisinisi faʻalavelave, ua mafua ai se maketi faʻatauvaʻa. Talu ai ona o le tele o tagata fa'atino o lo'o taumafai e maua se vaega tele o maketi, e taua tele le fa'atinoina o galuega. O le mea lea e mana'omia ai e polokalame fa'atau mea'ai e fa'aolaina ai tagata fa'aoga i se tulaga e le fa'aogaina Aafiaga o le Tagata (UX). O le le faia o lea mea e ono i'u ai i le leiloa o tagata fa'aoga taua.

 

Fa'afefea ona galue Apps Tiliva Mea'ai

 

I se tulaga lautele, tele polokalama tilivaina o meaai totogi se pili ile faleaiga ma pisinisi. Mo mea'ai ta'itasi o lo'o fa'atau atu, e ave e pa'aga tiliva se pasene o le aofa'iga fa'atau; mafaufau i ai o le tau mo le faʻaogaina o nei faʻavae. I le taimi lava e tasi, e totogi e kamupani app se totogifuapauina i tagata faigaluega e tuʻuina atu e sui ai a latou auaunaga. Ma le mea mulimuli, e totogi foʻi e le au faʻatau meaʻai se totogifuapauina o le tautua mo le faʻaogaina o le tuʻuina atu o meaʻai.

 

E foliga faigofie lenei mea, ae i le faʻatinoga, e leʻi vaʻaia pe a lelei le faʻataʻitaʻiga. E pei o le tele o isi pisinisi talu ai nei, o lenei pisinisi o loʻo i ai pea i le amataga. O lona uiga o loʻo taumafai pea e faʻamaonia lana faʻataʻitaʻiga pisinisi. E ui o lo’o i ai le fa’amoemoe tele i le si’itia o le maketi mo se taimi umi, ae ua fa’ailoa mai e le to’atele o le au su’esu’e pisinisi o lo’o iai lava nisi o vaega o le alamanuia e tatau ona fa’avasega, aemaise lava i se maketi fou e fa’atauva ai e pei o lenei. E le gata i lea, o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i kamupani atinaʻe o loʻo tuʻuina atu totogi maualuga i faleʻaiga ma totogi laʻititi i tagata faʻatau.

 

A'o o'o atu le tauvaga i tua'oi o le fa'atinoina o galuega, o le a feagai kamupani ma le mana'oga e fa'afou e ala i le R&D nai lo le fa'aitiitia o tau. O lenei mea ua faʻamalosia ai i latou e teu faʻafaigaluegaina punaoa taua, ma faʻafefe ai a latou tupe faavae ina ia mafai ai ona faʻafouina ma faʻaeseese mai tagata tauva.

 

O nisi kamupani ua uma ona faʻataʻitaʻi i drones, tatala le avanoa o le RaaS mo faʻamoemoega tuʻuina atu. O isi o loʻo sasaa atu i pisinisi e pei o Retail, ma nisi e oʻo lava i FinTech, a o latou fesuiaʻi mai faʻasalalauga faigofie i maketi atoa. A uma mea uma, o mea uma e uiga i le faʻatupuina o mea i se auala talafeagai, faʻaogaina, ma faʻaoga-tagata faʻaoga.

 

E fa'afefea ona maua e le aufaipisinisi ni tupe e ala i polokalame e avatu ai mea'ai?

 

O loʻo faʻaauau pea felafolafoaiga i luga o tupe mama a kamupani tiliva meaai. E ui lava o le toʻatele oi latou o loʻo faʻatupeina tele ma faia ni peti mataʻutia, ae e leʻi vaʻaia pe o le a le lumanaʻi mo lenei maketi. E le faapea e leai se avanoa mo tagata fou. I se isi itu, o le taimi nei o le taimi sili lea mo faʻataʻitaʻiga fou ma fou e ulufale ai i le maketi.

 

E alagatatau mo kamupani ona amana'ia elemene fa'apitonu'u ma fa'avasegaina e fa'atatau i mana'oga o tagata fa'aoga, tausisia tulafono fa'atonutonu, ma mamanuina fa'ata'ita'iga pisinisi gafataulimaina. O se faaiuga autu mo startups pe su'e se tupe fa'afaigaluega po'o le bootstrap. Faʻalagolago i lenei itu, e mafai e kamupani ona tele pe itiiti le avanoa e fai ai nisi mea ae le o isi.

 

Lu'itau o Apps Tiliva Mea'ai

 

Tauvaga Matautia

 

O le aulelei o le gaosiga o mea'ai ua fa'aosofia ai le malosi o le tauvaga maketi. E mana'omia le iai o se fuafuaga fa'atekonolosi mautu.

 

Le aoga

 

I le taimi nei, o loʻo feagai le maketi o meaʻai e tuʻuina atu ai le tele o sapalai maketi ma faʻatapulaʻaina manaʻoga. O se faʻataʻitaʻiga pisinisi malosi ma se fuafuaga e tatau.

 

R&D

 

O loʻo i ai se tauvaga faigata o loʻo faʻaauau, o le taulai atu i le lelei e iai ona tapulaʻa. Fa'afouga ma le fa'aoga-fa'aoga e matua taua tele mo kamupani e fia ola i se taimi umi.

 

Faʻaoga Tagata

 

O le fa'amalieina o fete'ena'iga i totonu o le malaga a tagata fa'atau o le a iai se a'afiaga taua ile fa'amalamalamaina po'o fea polokalame e mafai ona fa'atumauina tagata fa'aoga.

 

Puipuia Fa'ailoga

 

Faatasi ai ma le tele o faʻasalalauga i faiga faʻapisinisi le lelei, e manaʻomia e kamupani ona faia filifiliga sili mo paaga uma aʻo faʻaauau. E na o i latou e mafai ona faia o le a ola.

 

Le Lumana'i o Mea'ai Tiliva Apps

 

Ose taimi fiafia lenei mo le fale gaosi mea'ai. E ui o le tele o luʻitau o loʻo taoto i luma, o loʻo i ai ni manatu faʻamoemoe mo le alamanuia i se taimi umi. O kamupani o loʻo faʻatautaia e sili atu a latou tauva ma tumau le talafeagai i tagata faʻaoga o le a maua le au atinaʻe sili ona lelei o loʻo avanoa.

 

Sigosoft ose kamupani atina'e fa'atuatuaina e mafai ona fesoasoani ia te oe e fau le mea'ai e tu'uina atu ai au miti. O matou tausaga o le poto masani e faʻamaonia ai lo matou tomai i le fausiaina o polokalama faʻavaomalo e ala i la matou auala faʻapitoa mo le atinaʻeina o app.

 

Afai e te manaʻo e suʻesuʻe atili e uiga i le mafuaʻaga ua avea ai i matou ma paaga lelei mo lau taumafaiga faʻapipiʻi meaʻai, faafesootai matou mo se faatalanoaga. O matou tagata tomai faʻapitoa, mamanu, ma suʻega pisinisi ua sauni e fesoasoani ia te oe.