E te le finau e taua tele le auai i luga ole laiga mo le tele o fa'alapotopotoga. O le lelei o le i ai o se upega tafaʻilagi e manino, ae o nai faʻalapotopotoga e mautinoa e leai se fiafia i le fatuina o le upega tafaʻilagi ma atinaʻe. Faʻataga matou e vaʻavaʻai i elemene suia e faʻamalamalama ai le taua o le atinaʻeina o le upega tafaʻilagi i faʻalapotopotoga uma.

Muamua, o le auala e te i ai i luga ole laiga e le o lona uiga o le i ai o se nofoaga faʻapitoa e faʻafefiloi le igoa avanoa, faʻafaigofieina se fusi ma se CMS, mo se faʻataʻitaʻiga, Word-Press, Drupal po'o Joomla (po'o se saite na gaosia e lima). O nisi taimi e te manaʻomia ai se itulau faʻafeiloaʻi poʻo se faʻapotopotoga o faʻalapotopotoga faʻapitoa.

Afai tatou te talanoa e uiga i nai galuega laiti i luga o le upega tafaʻilagi, matou te suʻesuʻeina e le aunoa le atinaʻeina o kamupani fou. E tatau i se tasi ona taumafai e aua le faʻaaluina se tele i luga o pulega o le atinaʻeina o upega tafaʻilagi. O le auala sili ona lelei mo i latou e tosoina ai le faitau aofaʻi lautele o le faʻamalosia o latou galuega. E mafai ona latou galulue faʻatasi ma faʻalapotopotoga tetele ma faʻatau atu manatu, pulega poʻo tulafono faʻatulagaina.

Fa'afeso'ota'i fa'afaigofie o se isi ta'uta'ua ituaiga taumafaiga laiti i luga ole laiga. E tele pule o tupe e fausia a latou upega tafaʻilagi. Ae peita'i o a latou fuafuaga tau tupe e matua latalata lava ma e le mafai ona latou fa'amanuiaina atoa le pulega o le atina'eina o upega tafa'ilagi. O nei faʻalapotopotoga e filifili e fai a latou tagata faʻatau muamua i luga o tulaga saoloto, lea e mafai ai ona latou faʻatinoina a latou ofo. Ole tele o fa'alapotopotoga laiti e iai fa'asalalauga i luga ole laiga e pei o Facebook, Twitter, Tumbler, ma Flickr, ma isi. E mafai ona e fa'afeso'ota'i ma nisi tagata poto pei o Magento inisinia web mo le faʻaleleia o lau 'upega tafaʻilagi.

 

Fa'amanuiaga Taua o le i ai o Upega Tafa'ilagi

 

E pei ona tatau ona manino, e aunoa ma le tuʻuina malosi i luga o le upega tafaʻilagi, e ese le faʻamoemoe e agai i luma. Ae ui i lea, ua matua faʻaleleia atili le i ai o lau lava upega tafaʻilagi ma o mafuaʻaga nei e fitu e tatau ai i lau pisinisi ona alu i se taimi umi i le umiaina o nofoaga:

1. E mafai e lau faʻalapotopotoga ona suia le lautele o mea, faʻatulagaina o tau (faʻasalaga faʻapitoa, ma isi mea) poʻo le fausiaina o lau faʻalapotopotoga, lea e tatau ona e mafaufau i ai i lau 'upega tafaʻilagi. E ese mai i le faʻaaogaina o se itulau faʻaaliga, o le mauaina o se saite e mafai ai ona faʻatagaina le tele o mea faʻapitoa.

2. Faatasi ai ma se upega tafaʻilagi, e mafai ona e faʻaopoopoina se favicon i lau itulau, fai se ala RSS e faʻafou ai lau motu o tagata, aoina mai taua o tagata faʻatau ma tali atu ia i latou i faʻamatalaga, faʻasalalau fesoʻotaʻiga, ma upega tafaʻilagi. Le tele o meafaigaluega eseese e fa'amalosia ai le mafaufau ma le tagata o tausia e fa'atuputeleina.

3. E mafai ona e tuʻuina punaoa i totonu ole atinaʻe SEO mo lau lava itulau i luga o le lotoa. O tupe ia e te fa'aaluina e fa'asolo ai lau lava itulau, nai lo le totogiina o fa'asalalauga tau Offline ma luga ole laiga.

4. Soo se taimi lava e manaʻomia ai e au tagata faʻatau ona mafaufau e uiga i faʻalapotopotoga eseese, e manaʻomia le i ai o se fausaga faʻafesoʻotaʻi. Po'o se asiasiga tu'usa'o, se isi fa'amatalaga po'o se numera telefoni o se la'asaga i luma, fa'alautele le avanoa e tausia ai pisinisi.

5. E malamalama tagata uma o le faia o se upega tafaʻilagi faʻapitoa e aofia ai faʻamatalaga moni. O lona uiga e le alu ese le fa'alapotopotoga i le aso e soso'o ai, ma o lo'o noatia tagata fa'atau mai ia te oe. O le taunuuga o le a avea ma se pisinisi moni.

6. Fa'atasi ai ma lau lava upegatafa'ilagi, e mafai ona e fa'aogaina le fa'atulagaina o le fa'atonuga e fa'atino ai se polokalame fa'aitiitiga po'o le tu'uina atu i tagata fa'agata. Ole komiti fa'alauiloa e leai se totogi ma e le mafai ona tu'uina atu e fa'atasiga a fa'alapotopotoga fa'apitoa.

E pei ona tatau ona manino, e ui lava i le mea moni e lelei lau pisinisi e aunoa ma se upega tafaʻilagi, o le tasi e fausia ou faigata o le ausiaina ma le mataʻina. O le mea lea, ua matou maua auiliiliga, pe faʻafefea ona taua tele upega tafaʻilagi mo soʻo se pisinisi. E tele fa'alāpotopotoga o lo'o tu'uina atu pulega tau atina'e i luga ole laiga. fa'ata'ita'iga, Magento i luga ole laiga i luga ole laiga pulega, lea e mafai ona latalata atili atu.