O le tulaga o maketi i luga ole laiga ua matua si'itia, saunia tulaga mo le fa'atauina o oloa fou, fa'atau atu mea, po'o le fa'atauina fo'i o oloa fa'aaoga e ala i polokalame fa'avasega po'o upegatafa'ilagi. O nei telefoni feavea'i mo fa'asalalauga fa'avasega e mafai ai e tagata fa'aoga ona auai i fefa'ataua'iga e aofia ai le tele o mea, e pei o mea tau eletise, meafale, ta'avale, ma fagafao, fa'afaigofie ai le fa'afoeina o nei fefa'ataua'iga i le na'o le pa'i.

Ae ui i lea, e toʻatele tagata e faigata ona iloa le va o se faʻavasegaina telefoni feaveaʻi ma se upega tafaʻilagi eCommerce. E taua le malamalama o nei faʻavae e matua ese lava, aemaise lava i tulaga o le aapa atu. O polokalame fa'avasega e aofia ai se lautele lautele atu nai lo talosaga eCommerce.

O se fa'aopoopoga fa'aopoopo o tusi fa'avasegaina o lo latou tu'ufa'atasia, fa'atagaina so'o se tasi e fa'atau pe fa'atau atu mea eseese, ma fa'apea ona maua ai se maketi tele o tagata fa'atau.

O lona uiga, o talosaga feavea'i fa'avasegaina e avea o se alalaupapa e feso'ota'i ai vaega ma'oti se lua: tagata ta'ito'atasi o lo'o va'ava'ai e fa'atau atu a latou mea fa'aoga, e pei o telefoni fe'avea'i ma ea malulu, ma i latou o lo'o fa'amoemoe e fa'atau oloa i tau taugofie.

O faʻataʻitaʻiga iloga o ia tulaga e aofia ai OLX ma eBay. Ole maketi fa'avasegaina o lo'o fa'avavevave le fa'alauteleina i le lalolagi atoa, lea e fa'amatalaina ai le naunau tele o pisinisi e fa'aulu i totonu o lenei vaega olaola.

O le mauaina o se tulaga ta'uta'ua i le maketi atonu e foliga sa'o, ae o le fa'atupula'ia o le tauvaga i lea vaega, ua fa'atuputeleina ai le lu'itau mo talosaga ina ia tu matilatila.

O le mafua'aga lea o lo'o liliu atu ai pisinisi fa'atauva'a fa'atau-fa'atau atu i polokalame feavea'i e fa'aleleia atili ai a latou pisinisi fa'apisinisi, e tutusa ma le fa'aogaina o fa'asalalauga e pei ole OLX ma eBay. Afai e iai sau manatu tau tupe ae e te le o mautinoa e uiga i le amataina o le Classified App Development, aua le popole.

O le asō, ua matou i ai iinei e taʻitaʻia oe i le faagasologa.

Se'i tatou su'esu'e i fa'amatalaga!

Malamalama i le Classified Mobile Apps

Talu ai nei, o talosaga feaveaʻi e pei o OLX ma eBay o loʻo faʻalauteleina lo latou aapa atu i totonu o le maketi i luga ole laiga ma faʻaauau pea ona tosina mai tagata fou. O nei polokalame e tuʻuina atu ai se faʻasalalauga mo tagata faʻasalalauga, freelancers, ma faʻatau oloa i luga ole laiga e faʻalautele a latou auaunaga i se auala taugofie ma lelei.

O le mea lea, afai o oe o se tagata fai pisinisi pe fa'agaoioia se amataga, o le fa'aaogaina o nei ituaiga o talosaga e mafai ona avea ma ta'iala sili ona aoga mo le fa'alauiloaina o au oloa ma au'aunaga. E le gata i lea, o fa'atauga fa'atau-fa'atauga pito i luga e mafai ona tu'uina atu ia te oe auaunaga lelei ma oloa i se tau fa'atauvaga.

O le a le Fa'atusa o se App Classified?

Ina ia malamalama atoatoa i le faagasologa o le atina'eina o telefoni feavea'i, e taua le malamalama muamua i vaega taua o talosaga fa'atau-fa'atau.

  • O nei tusi talosaga e mafai ai ona faigofie ma vave le fatuina o teugatupe / saini ma faʻagasolo i totonu.
  • E maua e le au fa'atau le avanoa e lafo ai fa'asalalauga e aunoa ma se totogi, fa'atumu fa'amatalaga fa'afeso'ota'i fa'amaonia.
  • E ofoina atu le gafatia mo tagata fa'atau e auai i le fa'atau ma le fa'atau atu o oloa.
  • O le app e aofia ai se vaega su'esu'e e fesoasoani i tagata fa'aoga e su'e le latou fa'atau mana'omia po'o le fa'atau ma le faigofie.
  • E tu'ufa'atasia galuega fa'apitoa e vala'au ma talatalanoa, e mafai ai ona feso'ota'i sa'o ma tagata fa'atau e fesili atili e uiga i oloa ma fefa'ataua'i tau.
  • O fa'amatalaga masani e uiga i oloa ma tagata fa'atau/fa'atau lata ane e lafo atu e ala i fa'amatalaga.
  • O polokalama e maua ai fefaʻatauaiga faatosina, taui, ma faʻaitiitiga.

O lona uiga, o le liliu atu i le fa'avasegaina o telefoni feavea'i o lo'o fa'atusalia ai se fuafuaga fa'ata'atia mo le fa'aleleia atili o lau pisinisi fa'atasi ma le o'o atu i tagata lautele i se tulaga lelei ma taugofie.

Aisea e aoga ai le atia'e o se talosaga fa'avasega?

I le vaitau fa'atekinolosi i aso nei, o le tele o kamupani o lo'o fa'aaogaina le avanoa e fa'aoga ai le fa'atau ma fa'atau atu i luga ole laiga o telefoni feavea'i e fai ma auala fa'ata'atia e fa'atau atu ai a latou taulaga ma fa'atosina ai le to'atele o tagata.

O le vaega o faʻasalalauga faʻavaomalo o loʻo fuafua e molimauina le faʻatupulaia o le 9.5% CAGR mai le 2019 i le 2026.

Se'i manatu i le fa'ata'ita'iga a le OLX, lea e fa'amaualuga ai se fa'alapotopotoga e 350 miliona tagata fa'aoga. E oo atu i le faaiuga o le 2021, o lenei numera ua matua faaluaina, ma faaosofia ai le OLX i se kamupani e silia ma le $1.2 piliona lona tau. I totonu o le OLX, o le vaega o taavale o loʻo pulea, faʻamauina mo le 40% o tagata faʻaogaina le tulaga.

O le fa'ateleina o le fiafia o tagata fa'atau i le fa'atauina o ta'avale lima-lua ua matua fa'ateleina ai le fa'aogaina o tagata i luga o le tulaga. Ina ia fa'atauaina lenei si'itaga ma fa'aopoopo atili ai ana tupe maua mai lea vaega, na fa'alauiloa ai e le OLX se pisinisi fou e ta'ua. CashMyCar, e fa'atatau i le fa'atauina o ta'avale muamua mai tagata e ona ma fa'atau atu i tagata fa'atau ma fa'atau.

Fa'amanuiaga Autu ole Fa'afaigaluegaina ile Fa'avasegaina Fe'avea'i Apps E pei ole OLX ma eBay

O le ma'ulu i totonu o le malo o le fa'avasegaina o le atina'eina o telefoni feavea'i e fa'aalia ai le tele o fa'amanuiaga ma itu taua. I totonu o lenei vaega, o le a tatou su'esu'e i fa'amanuiaga muamua o le fa'aaogaina o se fa'atauga fa'atauga fa'avasegaina o fa'aoga telefoni feavea'i.

  1. Mo Tagata Fa'atau ma Fa'atau: Fa'aleleia le Lelei

O se polokalama fa'avasegaina feavea'i e fa'afaigofie le faagasologa atoa mo ona tagata fa'aoga. Pe o lo'o e va'ava'ai e fa'atau se mea, pau lava le mea e te mana'omia o le saini i luga o le app, pu'e ni nai ata o lau mea, fa'amatala ona foliga, seti lau tau, tu'u fa'amatalaga fa'afeso'ota'i, ona mafai lea ona e fa'asalalau lau fa'asalalauga. e aunoa ma se totogi. A maeʻa lena, naʻo lou faʻatali mo tagata faʻatau e faʻafesoʻotaʻi oe.

  1. Fa'atupuina le fiafia i tagata fa'atau

O nei tulaga fa'avasegaina feavea'i e maua ai le tele o mea i vaega eseese, fa'atasi ai ma fa'atauga eseese ma ofo faatosina.

O lenei ituaiga e faʻamautinoa ai e tumau pea le fiafia o tagata faʻaoga, aua e le faʻatapulaʻaina i latou e feutagaʻi ma se tasi faʻatau poʻo se faʻatau.

  1. Faigofie i ou tamatamai lima

O nei telefoni feaveai e ofoina atu le faigofie o le lafoina ma le puleaina o le faʻatau pe faʻatau atu faʻasalalauga i luga o le alu. Faatasi ai ma ia polokalame fa'avasegaina, ua ia te oe le sa'olotoga e tu'u ai fa'asalalauga mai so'o se mea, i so'o se taimi.

Mo le Pule o le App

  1. Ose Fa'ata'ita'iga Fa'atonu mo le Tuputupu A'e

O le fa'alauiloaina o se fa'avasegaga fa'apitoa e mana'omia ai se la'ititi la'ititi o tupe fa'afaigaluega i luma ma e maua ai se fa'afitauli tau tupe maualalo pe a fa'atusatusa i le fa'atinoina o faleoloa eCommerce.

Talu ai ona o le fa'avasegaina o le atina'eina o talosaga e le mana'omia ai fa'amaumauga fa'aagaga, e mafai e lē e ana ona fa'atosinaina le tele o tagata fa'aoga ma fua le pisinisi i se tupe fa'aopoopo itiiti.

  1. Fa'atuatuaina alia o Tupe Maua

O talosaga fa'avasega e iai le avanoa e maua mai ai tupe maua tele e ala i auala eseese tau tupe. O fa'asalalauga ta'uta'ua e pei o OLX ma eBay e maua ai tupe maua e ala i lisi fa'apitoa, a'o isi polokalame fa'avasega e maua ai tupe mama e ala i faiga fa'avae komisi.

Elemene Autu o se Talosaga Fa'avasega Fe'avea'i Manuia

  1. Fuafuaga fa'apitoa ma le poto masani a le tagata fa'aoga

O le maatulimanu o soʻo se telefoni feaveaʻi faʻavasegaina maualuga o loʻo taoto i lona faʻaoga faʻaoga ma le poto masani faʻaoga (UI / UX). E tatau ona mamanuina se app ma le faigofie o le faʻaogaina i le mafaufau, faʻaalia ai le faʻaogaina vave ma le saʻo. O lenei itu e taua tele mo le faʻamautinoaina o le maualuga o le faʻaogaina o tagata faʻaoga ma le umi o gaioiga i totonu o le app.

  1. Fa'amatalaga Fa'atinoga

Mo i latou e ana app, o le i ai o le agava'a e siaki ai fa'atauga e ala i fua fa'atatau tonu e fa'ailoa ai le manuia o se app. E ala i le fa'atupuina o lipoti fa'atino atoatoa, e mafai ai e tagata e ana ona fa'ailoa po'o fea oloa po'o tautua e sili ona ta'uta'ua ma fa'ailoa fa'atau fa'atuatuaina. O le mea lea, e mafai ai ona latou auina atu faʻamatalaga faʻatatau i tagata faʻaoga, faʻaopoopo le taua i o latou poto masani.

  1. Ta'iala A'oa'o mo le Fa'asalalauina o Fa'asalalauga Lelei

O le ofoina atu o se ta'iala i lea laasaga ma lea laasaga mo le fa'asalalauina o fa'asalalauga e fa'aleleia atili ai le poto masani o tagata fa'aoga. O se fa'asalalauga fa'avasega masani e iai se ulutala, fa'amatalaga, ma fa'amatalaga fa'afeso'ota'i. E ala i le tuʻuina atu o faʻatonuga mo le faʻaogaina lelei o vaega taʻitasi, e aofia ai fautuaga faʻafeiloaʻi SEO, e mafai e se app ona manuia tele i ona tagata faʻaoga.

  1. Fa'ailoga ma Iloiloga Fa'atino

Fa'ailoga ma iloiloga e iai sona sao taua i le faiga o filifiliga mo tagata fa'atau, o nisi taimi e sili atu nai lo le tau. E ala i le tuʻufaʻatasia o se faiga mo tagata faʻaoga e faʻasoa saʻo a latou tali i luga o le app, e le gata ina tuʻuina atu le faʻamaoni i le tulaga ae e mafai foi ona taʻitaʻia ai le faʻateleina o faʻatauga e ala i le faatosinaina o filifiliga a le au faʻatau.

  1. Puipuiga Faʻamatalaga

Mo polokalame fa'avasega e taula'i i le fa'atau ma le fa'atau atu, fa'amautinoaina le malu puipuia o fa'amaumauga e le mafai ona fa'atalanoaina. Ona o ia tulaga e masani ona taulaʻi e tagata solitulafono i luga o le initaneti, o le leai o ni faʻamaumauga malosi e puipuia ai faʻamaumauga e faʻaalia uma ai tagata faʻaoga ma tagata e ona le lamatiaga o le taufaasese ma le gaoi o faʻamaumauga. O le fa'atinoina o faiga fa'amautu fa'amaumauga malosi e mana'omia mo le puipuia o fa'amatalaga ma'ale'ale a tagata fa'atau.

Vaega Autu mo se Atina'e Fa'avasegaina App

  • Vaega o Tagata Fa'atau
  • Resitala/Saini, saini
  • Su'e lisi fa'avasega
  • Lisi fa'atatau ile nofoaga
  • Su'e ma fa'avasega filiga
  • Fausia se lisi o mana'oga
  • Faatulagaga ma iloiloga
  • Fesili i soo se mea
  • faaopoopo/vaai ata o oloa
  • Tulei le faʻasilasilaga
  • Auina atu vala'aulia ma manatu fa'asino
  • Fetufa'aiga vaega
  • Lagolago gagana e tele
  • Tu'u/va'ai le fa'atonuga
  • auala e totogi ai
  • I-app talatalanoaga ma tagata fa'atau/fa'atau
  • Lisi fua ma totogi

Admin Panel Features

  • Pulea tagata fa'atau
  • Pulea oloa
  • Puleaina le au'aunaga
  • Su'e ma pulea poloaiga
  • Puipuiga Spam
  • Puleaina o mea e fai
  • Faʻamaumauga faʻamaumauga
  • Pulega o totogi
  • Pulega o vaega
  • Lipoti augatupulaga
  • Pulea su'esu'ega ma ofo atu le lagolago
  • Pulea iloiloga ma fa'ailoga

Fa'atulagaina o le 'au e mana'omia mo le atina'eina o le telefoni feavea'i

Mo le fa'atūina o se fa'aoga aupito maualuga, fa'atamaoaigaina fa'avasegaina telefoni feavea'i e tatau ona e fa'afaigaluegaina se kamupani po'o se 'au tau atina'e fa'apitoa. Ia mautinoa e filifili le 'au o loʻo i ai faʻapolofesa o loʻo taʻua i lalo-

  • Pule o le poloketi
  • O matou ma le au atina'e feavea'i
  • UI poʻo UX mamanu
  • Tagata su'esu'e ma su'esu'e QA

Aofa'i le tau mo le fa'avasegaina o le atina'eina o App

Ina ia fuafuaina le aofaʻi o tau mo le faʻatau-faʻatauina faʻavasegaina faʻavasegaina atinaʻe, e tatau ona e nofouta i mea e aʻafia ai le tau.

Su'ega Fa'aliliuga:

  1. Fuafuaga Mafaufauga

Mo se poto masani faʻaoga lelei, tele atinaʻe e filifili mo faʻaoga faʻapitoa faʻapitoa mo le Android ma iOS platforms. E taua le iloa o ia polokalama e sili ona lelei i le faʻatinoga ona o latou faʻavae faʻapitoa faʻavae. Ae ui i lea, ona o le maualuga o tau o loʻo aʻafia ai, e atamai le taulaʻi muamua i se tasi tulaga e fetaui ma le manaʻoga o lau au maimoa.

  1. App Design Taua

Le taua o le UI / UX design i le atinaʻeina o app e le mafai ona faʻateleina. O le tu i fafo i le va o tagata tauva e mana'omia ai se taulaiga malosi i le mamanu o lau app. Ole tau ole atina'e ole a fetaui tonu ma le lavelave ma foliga ole mamanu ole app.

O le tu'ufa'atasia o fa'afiafiaga tele o le a si'itia ai pea le tau o le app, ae o le fa'afaigaluegaina i se mamanu fa'apitoa ma fa'atusa e fa'aleleia atili ai le poto masani o tagata fa'aoga ma fa'afeso'ota'i lelei le uiga o lau ituaiga.

  1. Tele ole App ma le Lavelave

O le lautele ma le lavelave o lau app e faʻatonuina ai foliga talafeagai ma faʻamatalaga, e aʻafia ai le tau atoa o le atinaʻe. O le tu'ufa'atasia o galuega fa'atino i lau app e mautinoa lava e si'itia ai le tau ona o le lavelave fa'aopoopo.

  1. Fua Faatatau ile Itula ole Kamupani Atina'e App

Ole pili mo le atina'eina ole app e masani ona faia ile itula. O le tau o le atina'e e fa'alagolago i itula fa'aputuga fa'apitoa e le vaega o atina'e.

O le nofoaga fa'afanua o lau kamupani atina'e filifilia e mafai ona matua a'afia ai le tau o le poloketi. Ae ui i lea, o le mauaina o se app e iai foliga masani e masani lava ona va i le $10,000 i le $25,000.

Aisea e tu ai ma Sigosoft?

O le fausiaina o se fa'asalalauga fa'apitoa e mana'omia ai se ta'iala e mafaufau lelei i ai, fa'atatau i le poto masani a tagata fa'aoga, ma se malamalamaga i le fa'agasologa o maketi. E tatau i le aufaipisinisi ma le aufaipisinisi ona faʻamuamua foliga e faʻaleleia ai le faʻaogaina, faʻamautinoa le saogalemu o le app, ma faʻafesoʻotaʻi le au faʻatau ma tagata faʻatau. E le gata i lea, o le tu'ufa'atasia o au'ili'iliga ma le fetuuna'i i fa'amatalaga a tagata e mafai ona fa'aleleia atili ai le fa'atinoga o le app ma le fa'amalieina o tagata fa'aoga.

Mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e faʻafaigofie lenei faiga ma faʻamautinoa le manuia o latou fa'asalalauga app, faipaaga ma se tu'uina atu auaunaga fa'apitoa pei Sigosoft e mafai ona faia se eseesega. Faatasi ai ma lo latou poto masani i le atinaʻeina o faʻasalalauga faʻapitoa ma lelei, Sigosoft e ofoina atu le tele o auaunaga e faʻafetaui e faʻafetaui manaoga tulaga ese o tagata taʻitasi. O latou tomai e le gata e faʻasalalau i le atinaʻeina o app ae e aofia ai foʻi suʻesuʻega maketi, UI / UX design, faʻatinoina o le saogalemu, ma le faʻalauiloaina o le lagolago, faʻamautinoaina se fofo atoatoa mo tagata e ona pisinisi ma tagata fai pisinisi.

Afai o loʻo e mafaufau e faʻatautaia le atinaʻeina o mea faʻapitoa, matou te faʻamalosia oe e faʻatalanoa ma la matou 'au faʻapitoa o tagata atiaʻe. Auai faatasi ma i matou e fausia se tulaga faatauva i lenei maketi olaola.