CAFIT

O le COVID-19 na suia le fa'aaliga atoa o le fa'atinoina o la tatou galuega, le auala e puipuia ai e pisinisi a latou tagata faigaluega ma tagata fa'atau, auala e fa'a faigaluega ma a'oa'o ai 'au fou. O lea na faʻateleina ai le manaʻoga mo tagata faigaluega tomai i le vaega IT. O lenei aafiaga umi o le Pandemic na mafua ai le faʻaleleia atili o gaosiga ma mea fou.

 

Aisea le CAFIT Toe Toe Toe 2022?

 

CAFIT – Calicut forum for IT ose faalapotopotoga e leai ni tupe mama na fausia e le aufaigaluega IT a Calicut e atia‘e le taulaga e avea ma IT Hub. O sui auai e aofia ai le Kinfra IT park, Technology Business Incubator (NITC), Govt Cyberpark, ma le UL Cyberpark ma fa'atūina fale fa'akomepiuta.

Toe fa'afouina o le fa'aaliga tele lea o galuega IT i Initia i Saute, fa'atulagaina e Calicut Forum mo IT (CAFIT) talu mai le 2016. O le tausaga lenei Reboot 2022 fa'amoemoe e sili atu i le 10,000 IT polofesa, fou fa'apea fo'i ma tamaiti a'oga mai kolisi eseese. O lo'o tu'uina atu e le polokalame se fa'ailoga pito i luga e tatala ai le tele o avanoa mo tagata fou, tagata saili galuega, ma i latou o lo'o su'e galuega toe amata i kamupani maualuluga e ala i feso'ota'iga ma tagata tomai fa'apisinisi.

 

Cyberpark Calicut: Fa'asinomaga IT i Saute Initia

 

Ua lauiloa Calicut o le aai o le Upumoni. O tagata i Calicut e lauiloa mo lo latou talimalo ma lo latou natura faʻafeiloaʻi. O le tele o ituaiga o mea'ai ua sili atu ai le ta'uta'ua o Calicut i le lalolagi. O lenei mea e mafai ai e tagata uma ona filifili le aai mo o latou olaga atoa. Jew Street, Gujrati Street, ma le tele o isi faʻataʻitaʻiga o lenei mea.

O le CAFIT ma le Cyberpark na talimalo i le polokalame Reboot. O le sini autu o le faafaigofieina o le tuputupu aʻe o ICT (Faamatalaga ma Fesoʻotaʻiga Tekonolosi) ma fesoasoani i avanoa faigaluega tuusaʻo mo le tupulaga. O lo'o ofoina atu e Cyberpark mea fa'ava-o-malo mo tagata faigaluega ma tagata faigaluega ma o le malaeva'alele lata ane e na'o le 20 minute le mamao.

O Kochi na i ai le tele o le gau o le tamaoaiga i le taimi o lologa o le 2018. O lea la o loʻo faʻafeiloaʻi e kamupani o latou ofisa avanoa i Calicut. O le suiga tele i le filogia ma le faitau aofaʻi i Kochi o le isi lea mafuaʻaga. 

 

E mafai faapefea ona ou Resitala e Toe Toe 2022?

 

Reboot 2022 o loʻo faʻamoemoeina e sili atu i le 10,000 sui tauva o ni tagata fou, tagata saili galuega, ma i latou o loʻo suʻe mo galuega toe amata. E 60 kamupani o lo'o auai i le CAFIT Reboot 2022. O faleoloa ta'ito'atasi o le a iai i le fale o Sahya i totonu o le lotoa a le Govt Cyberpark. E mafai e sui ona asiasi i faleoloa taitasi mo le faatalanoaga.

E silia ma le 6,000 sui tauva ua lesitala e oo mai i le taimi nei, o le a tapunia le lesitala pe a oo i le 10,000. Fa'amolemole fa'amolemole resitala vave i le fa'aogaina o le so'oga i lalo

https://www.cafit.org.in/reboot-registration/

Agava'a ma nisi fa'amatalaga o lo'o maua ile so'oga

CAFIT Reboot 2022 o le a avea ma mea e leai ni pepa. E le mana'omia e sui ona ave a latou resume mo le faatalanoaga. O le taimi lava e manuia ai le resitala, o le a latou mauaina se QR code i la latou imeli. E tatau mo le faatalanoaga.

 

Lisi o Kamupani o lo'o Auai i le Toe Fa'afouina '22

 

60 kamupani taʻutaʻua mai Cyberpark ma CAFIT ua faʻaalia le fiafia e auai i le Reboot 2022.

O igoa nei o kamupani.

  1.  Zennode 
  2.  Lilac
  3.  Tagata su'esu'e
  4.  Technaureus 
  5.  Leeye T 
  6.  Aufait 
  7.  Glaubetech 
  8.  Sigosoft 
  9.  Coddle 
  10.  IOSS 
  11.  Limenzy 
  12.  M2H 
  13.  Lumanai 
  14.  Codeace 
  15.  Techfriar
  16.  Axel
  17.  Sanesquare 
  18.  Mindbridge 
  19.  Sweans 
  20.  ESynergy 
  21.  Armino
  22.  Nuox 
  23.  Cybrosys 
  24.  Acodez 
  25.  Foafoaga o Laau 
  26.  Paabtra 
  27.  Nucore
  28.  Netstager  
  29.  Hamona 
  30.  Febno 
  31.  Beacon infotech 
  32.  Mojgenie ia fofo 
  33.  Ipix 
  34.  Hexwhale 
  35. Pixbit
  36. Freston 
  37. Stackroots 
  38. Ioane ma smith
  39. Mozilor 
  40. Logiology 
  41. Yarddiant 
  42. bassam 
  43. Getlead 
  44. Zoondia 
  45. IOCOD 
  46. Zinfog 
  47. Polosys 
  48. Gritstone 
  49. Codelattice
  50. Algoray 
  51. GIT 
  52. Edumpus 
  53. Codilar 
  54. Capio
  55. Sesame
  56. Su'esu'e IT
  57. RBN Malu
  58. ULTS
  59. AppSure Polokalama
  60. codesap
  61. Posibolt
  62. Techoris
  63. Ksum

 

Sigosoft - Le Paaga Feʻaveaʻi O Toe Faʻafouina '22

 

O se taʻimua Kamupani Atina'e Fe'avea'i fa'atupuina manatu fa'afou fa'afou ma fa'afouga feavea'i pei idealz, Fa'atauga vave, Talosaga feavea'i i luga ole mana'oga ma isi i fofo faʻatuatuaina ma malosi faʻaoga faʻatasi ai ma mamanu ofoofogia ma tulaga faʻaoga faʻaoga. O polokalama feaveai na atiae e Sigosoft o le a fesoasoani e faia le mea na tupu e leai ni pepa. 

 

Faʻafanua Ata: saoloto