Hunde-app

Mobilapplikasjoner har eksistert siden vi begynte å bruke mobile enheter. Er det ikke på tide at hunder får noen apper også? Fordi de er våre familiemedlemmer, bør vi behandle dem som det. Her er noen av mobilapplikasjonene som hjelper hundeeiere. Dykk inn og les mer!

 

Labbavtrykk

Pawprint vil hjelpe deg å spare penger. Men hvordan? Det er et omfattende utvalg av leker, matvarer, medisiner og mer på appen som nesten helt sikkert vil møte dine behov til en rimelig pris. Apper som denne er et must for dyreeiere overalt. Dessuten er det veldig pent lagt opp, med en tydelig kategoristruktur, auto-forsendelsesordrer og favorittvarer. Du trenger ikke gå til butikken når du går tom for mat siden du kan få maten levert automatisk på dørstokken. I tillegg får du rabatt hvis du abonnerer. Bekvemmelighet og besparelser på samme tid.

 

Puppy

Puppy er en flott app for å trene hunden din. Du kan velge mellom mer enn 70 leksjoner satt sammen av profesjonelle på Puppy. Du kan se leksjonen i aksjon via bilder og videoer ledsaget av klare skriftlige instruksjoner. Forvirret? Livetrenere kan hjelpe deg med å få innsikt i alternativene dine på appen. Gjennom alle timene kan du følge med på hundens fremgang på profilen i appen. Hundetrening har vært morsomt ved å dele ut digitale merker for å fullføre klasser.

 

 petcube

Med Petcube kan du holde kontakten med hunden din selv mens du er borte ved å bruke fysiske kameraer og godbitdispensere. Noen Petcube-kameraer inkluderer godbitdispensere du kan utløse eksternt, mens andre er bygd for å overvåke kjæledyrene dine hjemmefra. Du kan sjekke inn med hunden din ved å bruke høyttaleren og mikrofonen innebygd i Petcube-enheten. Det er moro for deg, lar deg holde kontakten med dem mens du ikke er der, og de liker det også!

 

Bra valp

Denne appen lar deg motta en-til-en opplæring fra sertifiserte, vurderte og kontrollerte trenere for å hjelpe deg med å få den beste oppførselen ut av hunden din. Treneren bruker videochatter for å sikre at du lærer hunden riktig, slik at han kan se nøyaktig hva du gjør. Du kan velge din trener basert på deres bilde, biografi, rangeringer, sertifiseringer og spesialiteter. Du kan chatte med treneren din under videoøkter, og få raske svar på vanlige spørsmål. Med appen kan du planlegge hundens trening når det passer for deg. Siden du ikke trenger å gå hvor som helst eller invitere noen inn i hjemmet ditt, er fjerntrening enda mer fordelaktig under den globale pandemien. Det er nødvendig å holde hunden din godt trent, og GoodPop kan hjelpe deg med å få jobben gjort riktig.

 

Plystre

Med Whistle kan du spore hundens aktivitet og finne dem hvis de stikker av. Det gir et stort pluss for byens innbyggere med hunder som løper gjennom gater og opp og ned gater og de ute på landet der det ikke er noen barrierer. Det er lett for hunder å bli distrahert og vandre bort selv når de er godt trent. En fløytemerke er festet til hundens halsbånd og varsler deg automatisk hvis kjæledyret forlater sitt trygge område. Du kan være rolig og vite at hunden din er trygg. Når den flykter vil du motta et varsel, og du kan følge den slik at du trygt kan returnere den til dens bolig. Den kragemonterte trackeren kan også spore deres daglige bevegelser. Hundens rase, alder og vekt kan avgjøre hvor mye den beveger seg og sette aktivitetsmål. Appen er pålitelig og gir deg trygghet om at hunden din ikke er overfôret og holder seg aktiv nok.

 

Førstehjelp til kjæledyr

American Red Cross Pet First Aid-appen vil være til stor hjelp hvis det oppstår en nødsituasjon for valpen din. Selv om du ikke trenger å vite hvordan du utfører førstehjelp på hunden din, kan du være forberedt hvis en gjør det. Kjæledyrversjonen av appen har en ren layout og klare bilder og videoer for alle vanlige sykdommer og ulykker som kan ramme kjæledyret ditt. I tillegg vil du finne proaktivt materiale som veileder deg gjennom forebyggende pleie og kjæledyrvelvære. Bortsett fra instruksjoner om hva du skal gjøre i en nødssituasjon, er det nødverktøy som vil hjelpe deg med å veilede deg til nærmeste veterinærsykehus. 

 

Hundeskanner

I Dog Scanner kan du skanne en hund med iPhone-kameraet (eller laste opp et bilde), og appen vil bruke maskinlæring og kunstig intelligens for å identifisere hundens rase, selv om det er en blanding. På bare noen få sekunder vil appen identifisere hva slags hund det er, om det er en blanding, og hvor mange raser den har. Appen gjenkjenner rasen og gir deg bakgrunnsinformasjon, inkludert bilder, beskrivelser og mer. Hvis du er interessert i å lære om hunden din, eller hvis du vil lære barnet ditt om de forskjellige hundetypene der ute, kan Dog Scanner være en morsom app å bruke.

 

rover

Uansett hvor mye du vil, kan du ikke alltid ta kjæledyret ditt på tur i løpet av dagen eller ta det med på utflukter. Her er når Rover-appen kommer til nytte. Dette er tilgjengelig på både Android og iOS. Mange typer kjæledyrrelaterte tjenester er tilgjengelige gjennom denne appen, inkludert dyrepassere, hundekjørere, huspass, drop-in-besøk, internat og hundebarnehage. Det er en Rover-garanti for hver tjeneste, inkludert 24-timers support, bildeoppdateringer og reservasjonsbeskyttelse.

 

 Dogsync

Hvis du er kjæledyrforelder til mer enn én hund, er denne mobilappen for deg! Det kan også hjelpe hvis du har mer enn én hund, deler kjæledyrpleie med andre, eller ønsker å holde styr på når kjæledyrets behov er dekket. Denne appen lar deg registrere når kjæledyret ditt har blitt turt, matet, vannet, tatt med til veterinæren og om nødvendig gitt medisiner. Appen gjør det enkelt for deg å komme i kontakt med andre i "pakken" og be om hjelp. Men for øyeblikket er denne applikasjonen bare tilgjengelig for iOS-brukere, og Android-versjonen kommer snart.

 

 Mine kjæledyrpåminnelser

I denne travle timeplanen kan vi glemme viktige avtaler for hundene våre. For å unngå dette kan du benytte deg av Mine kjæledyrpåminnelser. Denne mobilappen hjelper deg med å spore kjæledyrets veterinæravtaler og medisiner. Du kan enkelt opprette en profil for kjæledyrene dine og spore viktige dager uten å gå glipp av noe. 

 

La oss se hva Sigosoft kan gjøre for deg!

Du kan ta kontakt med Sigosoft når som helst, siden vi er et ledende mobilutviklingsselskap som hjelper deg med å bygge den perfekte mobilappen for virksomheten din. Hvis du ønsker å utvikle en mobilapplikasjon for kjæledyreiere, er Sigosoft stedet du kan sette all din lit til. Vi vil utvikle en tilpasset mobilapplikasjon som integrerer alle de avanserte funksjonene og teknologiene til en rimelig pris.

Bilde Studiepoeng: www.freepik.com