ʻO Microservices a i ʻole Microservice Architecture kahi ʻano ʻenekinia e kūkulu i kahi noi ma ke ʻano he ʻano o nā lawelawe liʻiliʻi ponoʻī. He ala hoihoi a holomua lākou e hana me ka modularization o kahi noi.

ʻIke mākou ua hana ʻia kahi noi ma ke ʻano he hui o nā lawelawe a i ʻole nā ​​​​mana. Ma ka hoʻohana ʻana i nā microservices, hiki ke hoʻololi ʻia kēia mau mana, hoʻāʻo, hōʻuluʻulu ʻia, lawe ʻia a hoʻonui ʻia.

Ke kū nei nā Microservices ma ke ʻano he ala i makemake ʻia e hana i nā noi. ʻO ia ka holomua o ka ʻenehana papahana i manaʻo ʻia e kōkua i nā hui e ʻike i ka loli mau i ka ʻoihana kamepiula. Ua kaulana ke kumu i kēia mau lā e like me ka manaʻo o Enterprises e lilo i Agile. Hiki i nā Microservices ke kōkua i ka hana ʻana i nā polokalamu hiki ke hoʻololi ʻia i kēlā me kēia pule, ʻaʻole i kēlā me kēia makahiki.

Loaʻa ka Microservice a loaʻa i nā mea pā ma nā ʻoihana like ʻole. ʻO ia paha ka wahi ʻoi loa o ka ʻoihana huahana, a he nui nā hui e pono e loaʻa iā lākou. ʻO nā hoʻokele pūnaewele nui e like me Amazon, Netflix a me Twitter ua hoʻomohala ʻia mai nā pūʻulu hoʻomohala paʻa i kahi hoʻolālā microservices-driven, i ʻae iā lākou e hoʻonui i ko lākou nui i kēia lā.

Hāʻawi ka ʻenehana Microservice iā ʻoe i ka manawa e hana manuahi a lawe i nā lawelawe. Hiki ke kākau ʻia ke code no nā ʻoihana like ʻole ma nā ʻōlelo ʻokoʻa. Hiki ke noʻonoʻo ʻia ka hoʻohui maʻalahi a me ka hoʻonohonoho papahana.

E kōkua kēia ʻano hale iā ʻoe i ka neʻe wikiwiki ʻana e hiki ai iā ʻoe ke wehe wikiwiki i ka hoʻomohala ʻana, ma ka maʻalahi o ka hoʻāʻo ʻana i nā hui hou o nā mea a me nā lawelawe. Me nā microservices, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo wikiwiki e ʻike i nā pane noʻonoʻo no kāu mau pilikia. ʻO kekahi pōmaikaʻi ʻo ia, ma hope o ka hoʻāʻo ʻana, inā e hōʻoia ʻoe ʻaʻole e holo ana kahi kōkua kikoʻī, hiki iā ʻoe ke pani iā ​​ia me kahi mea maikaʻi aʻe.