ʻO Instant App kahi mea e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohana i kahi noi me ka manaʻo ʻole e hoʻoiho piha iā ia ma kāu kelepona. Hāʻawi ia i nā mea kūʻai aku e holo koke i kāu mau noi, me ka ʻole o ka hoʻokumu ʻana. ʻO nā mea a pau āu e makemake ai he pilina, a e hoʻouna ʻia ʻoe i kahi noi, a i ʻole kahi ʻāpana kikoʻī o kahi noi. Hāʻawi lākou i ka wikiwiki a me ka pono kūloko me kahi māka wale. Hiki ke loaʻa iā lākou ma ke ʻano he mau pilina pili a i ʻole URL. ʻO ka manaʻo koʻikoʻi he kumu. i ka wā e kaomi ai ʻoe i kahi pilina, inā loaʻa i kēlā pili kahi Instant App pili i ka URL e loaʻa iā ʻoe kahi ʻano minuscule o kēlā noi ma mua o ka pūnaewele.

ʻO Instant Apps ka hana ma hope o ka hoʻomohala ʻana i ka noi, e lawe mai i ka wikiwiki a me ka ikaika o kahi noi kūloko me ka ʻole o ka haki ʻana i ka hou a me ka wikiwiki o kahi noi pūnaewele. Nānā a hana like lākou me kekahi o nā noi i hoʻokomo ʻia ma kāu kelepona, akā ʻaʻole pono ʻoe e hoʻoiho i kekahi mea. Hoʻouna like lākou me kahi noi maʻamau, a hāʻawi i kahi hālāwai like.

Makemake ka hapa nui o mākou e hoʻohana i kahi noi kūloko ma luna o kahi pūnaewele i manaʻo ʻia akā ʻaʻole pono mākou i ka pilikia o ka hoʻolauna ʻana. ʻO ka hoʻohana ʻana i kahi App Instant e like me ka nānā ʻana i kahi ʻaoʻao pūnaewele. Ke pani ʻoe i ka puka makani, nalowale.

I kēia lā, lilo ʻo Instant Apps i ʻāpana o ka Play Store. Ma o kekahi pihi "E ho'āʻo iā ia i kēia manawa", hiki i nā mea kūʻai ke hoʻomaka e hoʻohana i kahi noi me ka hoʻokomo ʻole ʻana. Me Google Play Instant, hiki i ka poʻe ke paʻi e hoʻāʻo i kahi noi a i ʻole pāʻani me ka ʻole o ka hoʻolauna mua ʻana. Aia kekahi ʻāpana liʻiliʻi o nā Apps Instant i kēia manawa, me nā mea mai BuzzFeed, Crossword, Holler, Red Bull, Skyscanner, a me nā mea ʻē aʻe.

No ka hoʻohana ʻana i nā polokalamu Instant pono ʻoe e hoʻoikaika i nā Apps Instant no kāu moʻolelo ma kāu kelepona. E poʻo i kāu polokalamu Settings a ʻike i kāu hoʻonohonoho moʻokāki Google. E nānā i lalo i nā Apps Instant, e hoʻohuli i ke kuapo, a kaomi iā ʻAe Aia wau ma ka ʻaoʻao aʻe.

Loaʻa nā pono kānalua ʻole o Android Instant Apps: kūʻai wikiwiki i ka noi, hiki ke hana ʻia me ka hoʻohana ʻana i ka ʻike kāleka i mālama ʻia, haʻalele ka hoʻouna palapala noi i kahi hoʻokumu hoʻomaka, a ʻo ka wehe ʻana o ka noi e hele mau ana ma mua o ka hoʻololi ʻana i ka pūnaewele. E ʻae ʻo Moment Apps i nā mea kūʻai aku o Android e hana i nā ʻāpana ʻokoʻa i kahi ala wikiwiki a ʻoi aku ka maikaʻi. E noʻonoʻo pono ʻoe e kūʻai i nā tikiki no kāu kiʻiʻoniʻoni #1 a ʻaʻohe āu palapala noi kiʻiʻoniʻoni. No laila, ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka pūnaewele maʻalahi hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka pale lean checkout o ka noi me kahi māka wale. Inā hoʻokomo ʻia kāu kāleka me ka Android Pay, hiki iā ʻoe ke hoʻopau i ka hoʻoili ʻana ma kahi paʻi hou a ʻelua paha.

I kēia manawa, ua ʻike ʻia he hiki ke hoʻomohala nui kēia ʻenehana, me ka hiki ke kiʻekiʻe loa i ka ʻoihana pūnaewele, ka hoʻohuli ʻana, a me nā noi kuke e like me nā ʻano demo pāʻani.