polokalama tafaoga

Tafaoga Faamasani o loʻo faʻatulagaina o se tasi o pito i luga e faʻaaoga ai polokalama i Initia. O le fa'ama'i ma le loka na matua suia ai mafaufauga o tagata uma, e o'o lava i le au fa'asao. E mafai e tagata ona faʻafeiloaʻi a latou tagata faʻapitoa io latou olaga e aunoa ma le laa ese mai lo latou nofoaga mafanafana.

 

Tinder App o se tasi o tafaoga faamasani pito sili ona lelei mo i latou e leai se talitonuga, ola pisi tele ma lagona le tuuatoatasi i o latou olaga. O le tele o tagata latou te fa'aogaina le tele o polokalame sili ona lelei mo tafaoga faamasani e maua i le lalolagi numera o aso nei. Pe o loʻo e suʻeina se mafutaga ogaoga, sina faʻafiafiaga, poʻo se faʻafiafiaga faʻapitoa, o le a faigofie ona e feiloaʻi i tagata lelei atoatoa i luga ole laiga.

 

O le isi mafuaʻaga o le faʻaofuina e fetaui ma se mea faʻapitoa. E le afaina po o le a lava le ofu e te ofuina, talu ai e le o faia se fonotaga faaletino. Tafaoga App mo ulugalii faaipoipo e le o se mea fou foi i le taimi nei. O lea e saili tagata uma mo se soa e faasoa mai o latou manatu ma manatu.

 

O le a fa'aleagaina ea e Talosaga Tafaoga Tulaga Aganu'u a Initia?

 

Tafaoga ma Aganu'u Initia

 

lea suʻesuʻega na faia i tagata taʻitoʻatasi o loʻo nonofo i taulaga metro i Initia ua faʻaalia ai e faʻaaoga e fafine tusi talosaga e 48 taimi i le aso, ae o tama e 24 taimi. E le gata i lea, o fuainumera talatalanoaga e sili atu mo tama'ita'i tafaoga pe a fa'atusatusa i alii. 

 

O tafaoga faamasani polokalame ua suia ai le alofa i Initia, o le vaitau o le faatulagaina o faaipoipoga a toeaina ua toetoe lava a uma. I totonu o se atunuʻu o loʻo leʻo taliaina faʻaagafesootai faʻaagafesootai masani, o loʻo solia e le au talavou le feagaiga e saili le alofa ma le mafutaga i luga o le initaneti, ae le o le faʻamoemoe e faaipoipo.

 

O lo'o iai fo'i le mea moni o le to'atele o tupulaga talavou i taimi o tafaoga i luga o le initaneti na i'u lava ina avea ma mea ua matua i luga ole laiga. E leai se manatu muamua e uiga i le fatuina o mafutaga i luga o le initaneti, o lea ina ua lava lo latou matutua e amata ai tafaoga faamasani, o le toatele oi latou na sii maia polokalama i luga oa latou telefoni.

 

O le isi mea mata'ina o le afai e teena oe e se tagata a'o e tafao faamasani i luga ole laiga, E te le o iloaina lena mea. O le a latou su'esu'e lau talaaga, swipe oe, ona alu lea i le isi. E sili atu le lelei nai lo le teena o ou foliga.

 

O tafaoga i luga o le initaneti o le masani fou lea mo se tagata o loʻo sailia se mafutaga maloloina ma paleni io latou olaga.

 

Aisea Tinder avea ma tagata e sili ona fiafia i ai Initia?

 

logo tinder

 

Ua i ai nei Tinder i luga o talosaga uma o tafaoga faamasani i le lalolagi atoa. Na tatalaina i le US i le 2012 ma faia se suiga fou i tafaoga i luga o le initaneti lea na mafua ai le tele o kopi. Lenei Tinder o loʻo faʻagaioia i 196 atunuu ma 26 miliona fetaui lelei i aso uma e faʻaalia ai latou te ofoina atu auaunaga sili ona lelei.

 

I le 2016 na faʻatautaia ai e le kamupani lana isi gaioiga tele i le suiga lautele o Initia ma maua ai se manuia tele mo Tinder i Initia. Tinder bio o loʻo faʻaalia ai, Tinder ma Initia e mafai ona foliga mai o se fetaui uiga ese. E le gata i lea, o Initia o se malo lea e toetoe lava 90% o faaipoipoga e faʻatulagaina, ae o Tinder o mea uma e faʻatagaina oe e faia se galuega malosi i le mauaina o se uo alofa. Ae a o suia uiga faʻaagafesootai, aemaise lava i le va o tupulaga sili atu le malosi o loʻo fausia ai le 50% o tagata o le atunuʻu, o tafaoga i luga ole laiga o se mea lelei. E faʻapea foʻi, o Initia e foliga mai o loʻo swipe saʻo i se auala tele.

O le Tinder App e sili ona lelei mo fa'aoga, tafaoga ola po'o tafaoga umi. O faʻamaʻi ma loka a Initia e faʻateleina ai le faʻalauteleina o suiga o le olaga i luga ole laiga, e oʻo atu ai i le faʻatupulaia tele o pisinisi. 

 

Na faia e Tinder nei laasaga e faʻasalalau ai i tupulaga talavou i Initia

 

  • Na fa'alauiloa muamua Tinder i lotoa kolisi.
  • O le Tinder o se fa'atinoga sa'o feavea'i mo se fa'aaliga o lo'o iai i mafutaga
  • Taulai atu i lagona lelei ma manaoga o tagata faatau 
  • Fa'atuatuaina pe a fa'atusatusa i polokalame a tupulaga

 

E faapefea ona galue Tinder?

tupe maua

E tatau ona e fatuina se talaaga otooto e faʻaaoga ai le Tinder, faʻamaonia lou nofoaga o iai nei, itupa, tausaga, tulaga, ma filifiliga a le itupa. A maeʻa lena, e amata ona e swiping. A uma ona e va'ai i le ata o se tasi ma sina mea itiiti, e mafai ona e swipe agavale pe a e le fiafia ia i latou pe sa'o pe a e fa'atusaina i latou. Afai e swipe sa'o le to'atasi, e fetaui uma oulua, ma e mafai ona e amata talanoa.

 

Solomuli:  O le toe fa'afo'i samasama e mafai ai ona e toe fesuia'i se fa'atusa e mafai ona e 'alofia. Toe fa'afo'i na'o galuega pe afai o oe o se sui auai o le Tinder Plus po'o le Auro.

Loto:  O le natura faauo i le si'osi'omaga e fa'aalia ai e iai sau fua faatatau i se tagata. E mafai foi ona e swipe i luga o se ata tala i lou tamatamailima mo le aafiaga tutusa.

Lauiloa:  O le fetu lanumoana e mo le taimi e te "Super Like" i se tasi. Ose galuega tau e mafai ai ona e fa'aalia se fetauiga fa'amoemoe i lou tu'inanau a'o le'i faia le swiping process.

X:  O le mumu X e misia le tagata e te le fiafia i ai ma fa'amalieina so'o se avanoa e fetaui ai. E fa'apea fo'i, e mafai fo'i ona e faia lenei mea e ala i le swipe o lou tamatamailima i le agavale i lau telefoni fe'avea'i.

Maea le uila: Faʻateleina poʻo le Super Boost o se uiga faʻapitoa e tuʻu lau tala i le pito i luga o le lisi i lau eria mo le afa itula e faʻamautinoa ai e mafai e lau teugatupe ona maua ni faʻamatalaga sili atu, lea e mafai ona iʻu ai i le tele o matata i luga o Tinder

E iai tapula'a polokalame o tafaoga faamasani e leai se totogi, o lea e sili ai le siitia o le lomiga totogi.

 

E fa'afefea ona maua e Tinder tupe maua?

E maua e le Tinder App tupe maua e ala i le ofoina atu o au'aunaga tafaoga faamasani sili e tolu e pei o vaega totogi: Tinder Plus, Tinder Gold, ma Tinder Platinum. Afai e te manaʻo i faʻaiʻuga vave i luga o Tinder, e manaʻomia le faʻaleleia i le tau. E mafai ona e lesitala i fuafuaga faalemasina po o tausaga taʻitasi. 

 

Tinder Premium e avatu ia te oe 

  • Fiafia e le gata - I le kopi fua, e gata le fiafia.
  • O ai na fiafia ia te oe - E mafai ona e vaʻai i latou na fiafia ia te oe. E mafai ona e fetaui ma i latou faigofie e ala i lenei vaega 
  •  Swipe e leai se fa'asalalauga. 
  • Fa'ateleina - Fa'ateleina lau talaaga i lau itulagi ina ia mafai ai e le tele o tagata ona o'o atu ia te oe
  • Feau - E mafai ona e fe'au e aunoa ma le fetaui
  • Super Like – O le a aliali muamua lou fiafia 
  • Toe fa'afo'i - e le gata e mafai ona fai mo le Swipe mulimuli.
  • Tusifolau – e mafai ona sui le nofoaga i soo se aai ma amata swipe.

 

 Tinder Plus

 

Tinder Plus i Initia

 

E le faigofie le tulituliloaina o se vaega e te fiafia i ai i luga o se polokalame tafaoga faamasani. O lea e maua ai e Tinder plus le fiafia e le gata. Lafo fiafia e fesoasoani e fa'aleleia atili ai le avanoa e faia ai fa'atusatusaga.

 

  • fiafia e le gata
  • Toe fa'amuta e le gata
  • Tusifolau i soo se nofoaga
  • Swipe e leai ni fa'asalalauga

 

Tinder Auro

 

Tinder Auro I Initia

 

Fa'amanuiaga ole Tinder Plus ma fa'amatalaga o tagata uma e fiafia ia te oe, ma se lisi o fetaui lelei i aso uma. O nei mea uma e sau ma nisi faʻailoga faʻapitoa e pei o fashionista, fatuga, ma isi.

  • E mafai ona e va'ai po'o ai e fiafia ia te oe
  • O aso uma filifiliga fou fou
  • 5 fiafiaga sili i vaiaso ta'itasi
  • 1 fa'aola fua ile masina

 

Tinder Platinum

 

Tinder Platinum I Initia

 

Tinder platinum e ofoina atu auro ma faʻamanuiaga faʻatasi. E le gata i lea, o le ae maua le faamuamua nai lo se fetaui masani pe a e fiafia i se tasi. E mafai ona e lafo se fe'au a'o le'i faia se ta'aloga e le 'Super Like' se tasi.

  • E mafai ona fe'au a'o le'i fa'afetaui
  • E mafai ona e fa'amuamua fiafia
  • E mafai ona e matamata i le fiafia na lafo i totonu o le vaiaso

 

E saogalemu le faʻaaogaina o Tinder i Initia?

 

O le app e teuina uma faʻamatalaga a ona tagata faʻaoga ma taʻua i totonu o le tulafono faʻalilolilo o faʻamatalaga o le a faʻasoa ma isi kamupani e maua ai le fetaui lelei.

O le mea e tatau ona tatou faia o le tafao faamasani. E tatau ona tatou faaeteete a o faia gaoioiga nei.

  • Aua ne'i fa'afeso'ota'i lau tala tinder ma fa'asalalauga fa'aagafesootai.
  • O au ata. Afai o loʻo e faʻaogaina ata moni, aloese mai le faʻaalia o faʻamatalaga le manaʻomia e pei o tuatusi, nofoaga, fale faigaluega, ma isi.
  • Lou igoa. Aua le faailoaina lou igoa atoa.
  • Natia lau talaaga pe a le toe faʻaogaina le tala poʻo le app
  • O lo'o ia te oe le avanoa e lipoti atu ai fa'amatalaga. E le gata i lea, ua talosaga Tinder e valaʻau auaunaga faʻafuaseʻi pe a iai se mea e tupu.

 

O le a le tele o le tau e fai ai se tafaoga faamasani e pei o Tinder?

 

O le tau e atiaʻe ai se talosaga i luga o le initaneti e pei o Tinder e mafai ona fesuisuiaʻi e faʻatatau i foliga. E fa'alagolago foi i auaunaga e mafai e le kamupani ona ofoina atu. Fa'alagolago ile taimi ma le tala fa'atatau o tupe, o tau e ono fesuisuia'i ile va ole $20,000 ma le $50,000. E mana'omia e le au atia'e totogi ta'i itula i le lalolagi atoa se'ia o'o i le vaega fa'ai'u. $130-$200 i le itula i Europa po o Amerika. Afai e te manaʻo e fai se tafaoga faamasani e pei o Tinder i Initia, Sigosoft o lo'o i ai iinei e atia'e se polokalame fa'apitoa fa'apitoa mo tafaoga faamasani mo oe.

 

Fesili e Masani ona Fesiligia

O nisi nei o fesili pito i luga e uiga i tafaoga tafaoga faamasani sili ona lauiloa

E fa'afefea ona ou fa'atusaina se tasi ile Tinder?

Afai e te mana'o e le fa'atusaina so'o se tasi, ta'i le talita lanumoana o lo'o iai i lau fa'ailoga fa'atusa.

 

E fa'afefea ona galue fa'atusa Tinder?

Ina ia maua se fetaui lelei, e lua sui e tatau ona faʻaogaina le Swipe Right feature e fiafia ai le tasi i le isi. 

 

O le a le mea e tupu pe a fai mai Tinder ua e misia se ta'aloga?

Afai na logoina oe e Tinder e uiga i se ta'aloga misi, na e fa'aogaina le Swipe Left feature i se tasi e Fiafia ia te oe.

 

E leai se totogi o Tinder?

Tinder e mafai ona la'u fua mai i le faleoloa app. O vaega autu e pei o le Swipe Right feature ia 'Like' i se tasi ma le Swipe Left feature e fa'ase'e ai se tasi e mafai ona fa'aoga i le kopi fua.

Fa'atagaga o ata:  www.freepik.com, www.Tinder.com