O auivi Fautuaga o se tasi lea o fa'aoga lauiloa o fa'amatalaga faasaienisi i aso nei. E mafai ona e fa'aogaina auivi fa'atonu i tulaga e tele tagata e galulue fa'atasi ma le tele o mea. O auivi faufautua e fa'atonuina mea i tagata fa'atau, mo se fa'ata'ita'iga, tusi, ata lafoia, pu'eina, mea fa'aeletoroni, ma le tele o mea eseese i le lautele ma le lautele.

O se tasi o mafua'aga autu i tua atu o le mafua'aga tatou te mana'omia ai se fa'avae fautua i le aganu'u fa'aonaponei ona o le tele o auala e fa'aoga ai tagata ta'ito'atasi ona o le tele o le Initaneti. I le taimi muamua, na faʻatau e tagata taʻitoʻatasi i se faleoloa moni, lea e faʻatapulaʻaina ai mea e mafai ona maua. O le mea e le masani ai, o nei aso, ua faʻatagaina e le Initaneti tagata taʻitoʻatasi e maua le tele o aseta i luga o le upega tafaʻilagi. Netflix, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le tele o ituaiga ata tifaga. E ui ina faʻalauteleina le fuataga o faʻamatalaga avanoa, o le isi mataupu na aliaʻe aʻo tauivi tagata taʻitoʻatasi e filifili mea latou te manaʻomia moni e vaʻaia. O le nofoaga lea e sau ai le auivi fautua.

O auivi Fautuaina o lo'o avea ma se vaega taua i le pisinisi pisinisi initaneti o lo'o iai nei. Ole tele o fa'alapotopotoga fa'apitoa fa'atekonolosi ua fa'aogaina auivi fa'atonu i nisi fausaga po'o le isi. E fa'aaogaina e Amasoni e tu'uina atu ai mea i tagata fa'atau, e fa'aaogaina e YouTube e filifili ai po'o fea le vitio e ta'alo i luga o le autoplay, ma fa'aaogaina e Facebook e fa'atonu ai itulau e fiafia i ai ma tagata ta'ito'atasi e mulimuli ai. Mo nisi faʻalapotopotoga e pei o Netflix ma Spotify, o le fuafuaga o gaioiga ma lona manuia e faʻataʻamilo i le malosi oa latou talosaga. Ina ia fa'atupu ma fa'atumauina ia fa'atulagaga, e masani lava ona mana'omia e se fa'alapotopotoga se fa'aputuga o tagata su'esu'e fa'amatalaga taugatā, ma tagata faufau. O auivi o fautuaga o ni masini taua ma taua mo faʻalapotopotoga e pei o Amazon ma Netflix, ia e lauiloa uma mo a latou faʻafeiloaʻiga masani. O fa'alapotopotoga ta'itasi uma e aoina ma su'esu'e fa'amatalaga vaega mai tagata fa'atau ma fa'aopoopo i fa'amaumauga mai fa'atauga ua mavae, iloiloga o mea, ma amioga a tagata o tausia. Ona fa'aoga lea o fa'amatalaga fa'apitoa e va'ai ai pe fa'afefea ona fa'atatau e tagata fa'atau seti o mea e feso'ota'i, po'o le fa'amoemoe o le a fa'atau e le tagata fa'aopoopo se mea fa'aopoopo.

Fa'alāpotopotoga o lo'o fa'aogaina auivi fa'atonu e fa'atotonugalemu i le fa'alauteleina o fefa'ataua'iga ona o ofo fa'apitoa fa'apitoa ma le fa'aleleia o le poto masani o tagata o tausia. O talosaga e masani lava ona faatelevaveina su'esu'ega ma fa'afaigofie mo tagata fa'atau ona maua mea latou te fiafia i ai ma fa'ate'ia i latou i ofo latou te le'i su'eina. Ua amata ona lagona e le kalani le iloa ma le malamalama ma ua noatia e fa'atau mea fa'aopoopo pe 'ai atili mea. E ala i le malamalama i mea o lo'o mana'omia e le kalani, e maua ai e le fa'alapotopotoga le tulaga maualuga ma fa'aitiitia ai le lamatiaga o le leiloa o se tagata fa'atau i se tagata tauva. E le gata i lea, e fa'ataga ai fa'alapotopotoga e fa'atūina i latou i luma o a latou fa'atauva'a ma mulimuli ane fa'aopoopo a latou tupe maua.

O lo'o iai fa'ailoga tulaga ese o auivi fa'atonu, mo se fa'ata'ita'iga, fa'avae fa'avae, va'ava'aiga fa'alapotopotoga, fa'ava'a fa'asoa faufau afa, vaega ma fa'aupuga fa'avae fautua fa'avae. O se fa'avasegaga o fa'atatau e fa'aogaina e tagata tomai fa'apitoa i ituaiga ta'iala ta'itasi. O se vaega o galuega ua faia i luga o lenei mataupu, ae, o se mea e sili ona fiafia i ai le au suʻesuʻe faʻamatalaga.

O fa'amatalaga o le puna'oa aupito sili lea ona taua mo le fausiaina o se fa'avae fautua. Ae, e tatau ona e iloa ni nai faʻamatalaga e uiga i au tagata faʻatau ma mea. O le tele o fa'amaumauga fa'amaumauga i lau pule, o le lelei fo'i lea o lau fa'avae o le a aoga. E sili atu le atamai le i ai o se fa'avae fa'avae fautua mo sina fa'avasegaga o tagata fa'atau, ma tu'u alagaoa i auala mata'ina uma pe a fa'atupuina le vaega o tagata o tausia.

A'o fa'atuputeleina le numera o mea e mafai ona maua i luga o le upega tafa'ilagi, o afi talosaga e taua tele i le i'uga o le pisinisi i luga ole laiga. E le na'o le mafua'aga latou te fesoasoani i le fa'atuputeleina o fefa'ataua'iga ma feso'ota'iga, ae o le fa'aopoopoga talu ai o le a latou fesoasoani pea i fa'alapotopotoga e aveese a latou fa'asoa ina ia mafai ai ona latou tu'uina atu i tagata fa'atau mea latou te fiafia i ai.