Telemedicine app atinae

Aferika e leai se tuusaunoaga pe a oʻo mai i le telemedicine, lea e faia ai se aafiaga tele i le soifua maloloina i le lalolagi atoa. E ui lava i faʻatapulaʻaina o nofoaga, e iai avanoa e le faʻatapulaʻaina e tuʻuina atu ai auaunaga faʻalesoifua maloloina e manaʻomia tele i le faʻateleina o le faitau aofaʻi. O femalagaiga ma faʻaputuga tapulaʻa na faʻatagaina e le faʻamaʻi o le covid-19 ua atili faʻateleina ai le manaʻomia mo lenei mea fou.

Telemedicine o se fa'ata'ita'iga o le tu'uina atu o auaunaga fa'afoma'i i tagata mama'i mamao. Ole mamao ole tino ile va ole ma'i ma le foma'i e le afaina i lenei fa'aaliga. Pau lava le mea matou te manaʻomia o se telemedicine mobile application ma se fesoʻotaʻiga initaneti malosi. 

O le ata o loʻo ia i tatou o Aferika o se konetineta e le o atinaʻe ua suia. O le leaga o atinaʻe e faigata ai le olaga i Aferika. O olaga i aso uma o tagatanuu Aferika e faʻalavelaveina i le leai o ni auala talafeagai, tufatufaina atu o le eletise, falemaʻi, ma fale aʻoga. O loʻo oʻo mai le lautele o nofoaga faʻalesoifua maloloina numera i totonu o tagata i fafo.

 

Avanoa O Telemedicine i Aferika

Talu ai o Aferika o se atunuʻu atinaʻe ma e leai ni fale tausi soifua maloloina, o le faʻalauiloaina o le telemedicine i tagata Aferika o le a avea ma se manuia tele. E sili atu ona latou taliaina lenei tekinolosi fou e faʻaleleia ai le soifua maloloina i nuʻu i tua. Talu ai e le mana'omia e lenei tekonolosi feso'ota'iga fa'aletino, e faigofie mo tagata mai nu'u mamao ona fa'afeso'ota'i le foma'i ma maua gofie talavai. O siaki masani o le a le toe avea ma faʻalavelave ia i latou. 

A avea le mamao ma mea taua, Telemedicine o le a soloiesea lenei luitau ma soo se tasi mai soo se tulimanu o le lalolagi e mafai ona maua le auaunaga a le fomaʻi e aunoa ma se taumafaiga. O se tasi o mea sili ona lelei o le afai o se tasi o tagata o loʻo nonofo i totonu o se eria o loʻo i ai se telefoni, o le a matua faʻaleleia ai le tulaga lelei o le olaga mo tagata uma i lena eria. E maua e tagata ta'ito'atasi le auaunaga e ala i lena telefoni e tasi. 

E ui lava o le ata o loʻo ia i tatou o Aferika o se konetineta e leai ni fale sili ona faigofie mo ona tagatanuu, ae o loʻo i ai foi nisi o atunuʻu atinaʻe. E aofia ai Aikupito, Aferika i Saute, Algeria, Libya, ma isi. O le mea lea o le faʻaofiina o polokalame telemedicine i soʻo se tasi o nei atunuu o le a mautinoa lava o se manuia tele.

 

Lu'itau e Fa'atino Telemedicine

Talu ai o telefoni feaveaʻi telefoni feaveaʻi e tele avanoa i Aferika, e iai foʻi tapulaʻa. A'o le'i laa i luga o se poloketi e tatau ona nofouta i taimi uma i luitau e aofia ai. O le luʻitau sili e feagai ma se tasi aʻo tuʻuina atu se telefoni feaveaʻi telefoni feaveaʻi i Aferika o le le lava lea o atinaʻe faʻavae e pei o le le lelei o le initaneti ma le le mautonu o le eletise i nofoaga mamao o Aferika. Ole tele ole atunu'u o Aferika e sili ona telegese le saosaoa ole initaneti ma e matua leaga tele feso'ota'iga telefoni feavea'i. O nei tapulaʻa e fai ma faʻalavelave tele i le faʻatinoina o le telemedicine apps i Aferika. O le tufatufaina o vailaʻau e faigata i Aferika ona o le mamao o le tele o eria. E le gata i lea, e le o se mea tau tamaoaiga mo latou e atiaʻe ai polokalame i nisi tulaga. 

 

O nisi o Talosaga Telemedicine i Aferika

E ui lava i luʻitau uma, o nisi atunuu i Aferika o loʻo i ai nisi faʻaoga telemedicine o loʻo faʻaaogaina. O nisi nei.

  • Talofa Fomai - O se telefoni feaveaʻi lea e faʻaaogaina i Aferika i Saute lea e mafai ai e ona tagata faʻaoga ona talanoa ma se fomaʻi.
  • OMOMI - O se talosaga na fausia mo le tausiga o le soifua maloloina o tamaiti ma fafine maʻitaga.
  • Tina Fesootai - O se telefoni feaveaʻi SMS mo fafine maʻitaga i Aferika i Saute.
  • M- Tiba - O se app lea e faʻaaogaina i Kenya e totogi ai auaunaga tau soifua maloloina mai se mea mamao.

 

afifiina,

E manino lava o le telemedicine na amata faigata i Aferika, ae o loʻo folafola mai o le a lagolagoina le soifua maloloina i nuu i tua. Telemedicine fa'atagaina tagata-i-foma'i vala'au e ala i luga ole laiga fa'ainitaneti ma fa'ataga ai tagata e maua fa'ama'i lelei ma togafitiga e mafua mai i fa'atalanoaga fa'apitoa ma foma'i fa'apitoa ile falema'i fa'apitoa.. E ala i le malamalama i avanoa ma luʻitau o loʻo e feagai, e mafai ona e faia se taʻiala manino e lagolago ai ou manatu. O le mea lea, o le faʻalauiloaina o se telefoni feaveaʻi Telemedicine i Aferika o le a siitia ai lau pisinisi. Afai e te manaʻo e atiaʻe se telemedicine telefoni feaveai, Fa'afeso'ota'i Sigosoft.