Telemedicine telefoni feaveai atinae

O le Covid19 o se mea e leʻi tupu muamua, ma o le lalolagi atoa o loʻo tau i tua i soo se auala e mafai ai. Na maua le malosi o le taua a tagata ina ua fesoʻotaʻi ma tekinolosi faʻapitoa. O aso nei e mafai ona tatou fa'ato'a lelei le fa'ama'i mata'utia. I nei aso o le faʻamaʻi, telemedicine ua maua le gauai ma le taua i le lalolagi atoa. E ua suia le alamanuia faafomai ma ua faamaonia o se auaunaga taua. 

 

O le a le Telemedicine Mobile App?

 

I le faʻaaogaina o se tekonolosi faʻavae ma faʻamatalaga faʻamatalaga, e mafai e fomaʻi tausi soifua maloloina ona tuʻuina atu auaunaga tau soifua maloloina i tagata mamaʻi i luga ole initaneti. O le atina'eina o se telefoni feavea'i mo lenei 'au'aunaga e fa'afaigofie ai ona e maua le tausiga fa'alesoifua maloloina i so'o se taimi. O agafesootai mamao ua avea ma masani i lo tatou lalolagi faʻaonaponei, ma Telemedicine o le fofo sili ona lelei. E ala i le telemedicine, o loʻo tuʻuina atu e fomaʻi faʻapolofesa le soifua maloloina i tagata mamaʻi mamao e ala i se faʻavae ma faʻamatalaga tekonolosi. O le i ai la o se telefoni feavea'i mo lenei fa'amoemoe o le a tu'uina atu ai ia te oe lenei auaunaga i so'o se mea e te alu i ai ma maua i so'o se taimi e te mana'o ai.

 

O a Fa'amanuiaga ole I ai ole Telemedicine Mobile Apps?

 

O lenei tekinolosi o le a fesoasoani ia te oe i tulaga e le manaʻomia ai ni fesoʻotaʻiga tuusaʻo maʻi-fomaʻi. E mafai ona e fa'aogaina le telemedicine apps lelei i se auala e tu'uina atu ai togafitiga fa'afoma'i e le o fa'alavelave fa'afuase'i ma togafitiga o le mafaufau. I le lotolotoi o faʻamaʻi, Telemedicine telefoni feaveaʻi ua avea ma mea e manaʻomia mo i latou o loʻo saili e faʻaauau a latou vailaʻau. Talu ai o se telefoni feaveaʻi, e faigofie ona e mauaina auaunaga mai soʻo se mea i soo se taimi. E sili ona lelei, taugofie, ma faigofie ona maua. O itu uma e lua e iai taimi fetuutuunai ma e mafai ona galulue mai soʻo se tulimanu o le lalolagi.

 

E tusa lava pe e te taofia, e faigofie ona e faʻafesoʻotaʻi le fomaʻi i luga ole laiga. E le gata i lea, e mafai e fomaʻi taofia ona faʻaogaina lenei tekinolosi mo faʻatalanoaga mamao. Talu ai e leai se feso'ota'iga tuusa'o i le va o le foma'i ma le tagata ma'i, e mafai ona fa'aitiitia le lamatiaga o fa'ama'i pipisi mai le tasi tagata i le isi. O lenei faiga e mafai ai e fomaʻi poʻo falemaʻi ona maua nisi gasegase ma maua atili. E ala i le Telemedicine mobile app, o le mamao e le o se tapulaʻa. E mafai ona e fa'aogaina auaunaga tau soifua maloloina mai so'o se tulimanu ole lalolagi.

 

Manaomia se Telemedicine App

 

O le telemedicine mobile app e mafai ai e gasegase ma fomaʻi ona faʻafesoʻotaʻi saʻo i se taimi e faigofie i itu uma e lua. Po'o le foma'i po'o le ma'i e tatau ona fa'atali i le laina mo le fa'atalanoaga. So'o se tasi e mafai ona alu i le foma'i po'o le falema'i latou te filifilia i so'o se vaega o le lalolagi. E mafai fo'i ona siaki e foma'i po'o maua ma fa'amutaina vaila'au a'o faia talavai.

 

O le App e faigofie ai ona tulitatao i taimi uma i talatalanoaga ma fonotaga vitio. E mafai e le tagata ma'i ona maua a latou faamaumauga faafoma'i i le taimi lava lena. O lona uiga e le tau ave e tagata gasegase ni pepa fa'afoma'i lapopo'a ma i latou i taimi e fai ai latou foma'i. E mafai e le fomaʻi ona tuʻuina atu fautuaga faʻapitoa faʻafomaʻi i ana gasegase ma faʻasoa se ata faʻataʻitaʻiga faʻafomaʻi e ala i le faʻasoa faʻamatalaga o le telemedicine app. 

 

Vaega Taua mo se Telemedicine Mobile App

 

O mea e sili ona mana'omia mo se telefoni feavea'i telefoni e fa'apea;

 

  • Faigofie ma vave faʻaoga faʻaoga: E mafai e le tagata maʻi ona faigofie ona ulufale i totonu e faʻaaoga ai se numera feaveaʻi poʻo se imeli id.

 

  • Fa'amatalaga o Tagata ma'i: E mafai e tagata ma'i ona faigofie ona fai a latou fa'amatalaga e ala i le tu'uina atu oa latou fa'amatalaga patino.

 

  • Su'esu'ega vave: Su'e foma'i po'o falema'i e fa'atatau i mana'oga o le ma'i.

 

  • Fa'atalanoaga i taimi tonu ma fa'atalanoaga fa'atulagaina: Lisi o aso avanoa a le foma'i ma o tofiga e feso'ota'i i se kalena.

 

  • Galuega fa'alogo ma vitiō mo su'esu'ega au'ili'ili o le ma'i.

 

  • Tu'i fa'amatalaga e fa'amanatu ai tagata mama'i e uiga i tofiga.

 

  • Saogalemu I-app telefoni ma fe'au.

 

  • Su'e vaila'au.

 

  • HIPAA tausisia ao teuina mo le malu puipuia o faamatalaga ma'i.

 

  • Saogalemu ma leai se fa'alavelave le faitoto'a totogi fa'atasi ai ma le tele o filifiliga totogi.

 

  • Toe iloilo ma tali mai filifiliga e fua ai le falemaʻi poʻo le fomaʻi.

 

Fausiaina ose Telemedicine App: Fautuaga ma Lu'itau

 

O luʻitau tetele e feagai ma le atinaʻeina o se telefoni feaveaʻi telefoni feaveaʻi o lona UX ma le Puipuiga. O le UX design e tatau ona i ai i se auala e faʻateleina ai le faʻaaogaina o le talosaga. O le fa'afaigofieina ma le fa'afaigofie ona fa'atautaia o le a fa'amanuiaina ai le talosaga ile maketi.

A oʻo mai i le saogalemu, o se faʻavae lea e iai le tele o faʻamataʻu. Ina ia faʻaitiitia le aʻafia o le app i osofaʻiga, saili i taimi uma le fesoasoani a se tagata poto faapitoa i luga ole initaneti.

O se mea e teu i lou mafaufau a'o atia'e lenei telefoni feavea'i, o le fa'aogaina o le flutter po'o le tali fa'ale-aganu'u e mafai ona fa'asaoina le taimi ma fa'aitiitia ai le taumafaiga a le tagata atia'e talu ai o se fa'avae fa'alava. O le mea lea e fesoasoani ia te oe e fausia ai se talosaga e sili atu ona faauo i tagata i totonu o se taimi puupuu.

 

Ae e te le'i alu ese,

 

Tekinolosi o loʻo faʻaleleia i lea aso ma lea aso. Ose mea tatau le amataina o le alualu i luma i le alamanuia soifua maloloina foi. O le tuʻuina atu o le soifua maloloina mamao i le toʻatele o tagata o se mea taua tele. Ia, e mafai lena mea ile telemedicine apps. O le faʻaofiina o telefoni feaveaʻi telemedicine i le maketi ua faia ai se suiga tele i le vaega o le soifua maloloina. E faʻaleleia ai le tausiga o maʻi e ala i le faʻamalosia o latou e siaki a latou mea taua e ala i le nofonofo i le mafanafana o lo latou fale. O na au pisinisi o loʻo tulimatai atu e oʻo mai ma se telefoni feaveaʻi mo le telemedicine, e masani ona sailia le fesoasoani a se au atinaʻe Mobile App.

O iinei i Sigosoft, matou te atiaʻe se Telemedicine telefoni feaveaʻi e fetaui ma foliga faʻapitoa uma e aofia ai faʻaopoopoga faʻaopoopo e manaʻomia e tagata faʻatau i le tau sili ona lelei.