Mea e Tatau Ona i ai-Ia-Fausia-Apps-Pei-Gaana-ma-Spotify

I lenei vaitau, ua pulea e smartphones le lalolagi. O le tula'i mai o le initaneti ma telefoni feavea'i ua suia ai le faiga masani o mea. I le avea ai o se vaega o lenei mea, o le tuputupu aʻe o telefoni feaveaʻi o loʻo faʻateleina foi. O nei polokalama ua faia ai se suiga fou i le auala tatou te faaaogaina ai foi musika. O le matafaioi a kaseti ma faʻamaumauga e ave e musika e pei o Gaana, Spotify, ma le tele o isi mea. E fiafia tagata i polokalame musika e fa'alogo ai latou pese e fiafia i ai i so'o se taimi. O se mamanu tuputupu aʻe faifaipea ua matauina i le maketi musika ma leo faʻasalalau, ma faʻapena faʻaiʻuga e faʻamoemoeina i le lumanaʻi. I le tali atu, o le tele ma le tele o tusiata ma atinaʻe o loʻo filifili e faʻasalalau a latou pese ma podcasts e ala i musika streaming apps.

 

Vaega autu o se polokalama e tafe ai musika

 

E iai vaega fa'apitoa e tatau ona iai i so'o se polokalama fa'asalalau musika. O latou na,

  • Resitala / Ulufale
  • Saili
  • Fausia se lisi
  • Fegalegaleaiga lautele
  • Aunoa ma se initaneti
  • Fa'apena musika

E ala i le fa'aopoopoina o nisi vaega fa'aopoopo i nei mea fa'avae, e mafai ona o'o atu i lona isi tulaga le fa'alogo leo.

 

Aʻo atiaʻe se app e tutusa ma Spotify ma Gaana, e tatau i se tasi ona faia ni galuega patino. O i latou nei;

  • Mafaufau i foliga o Spotify ma Gaana.
  • Filifili le ituaiga laisene (Pule pu'eina & maliega o laisene fatuga musika)
  • Su'e le 'au sili mo le atina'eina o talosaga musika
  • Fausia se mamanu UI / UX faʻaogaina
  • Fausia le app MVP (Oloa Fa'atino Fa'atauaina)

 

Gaana ma Spotify

 

Gaana ma Spotify o lua o taʻiala taʻutaʻua musika faʻasalalau i le maketi. E maua uma i luga ole Google Play Store ma Apple Store. O nei polokalama e lauiloa tele talu ai latou te ofoina atu le tele o foliga mo tagata fiafia musika. E maua mea uma i na o ni nai kiliki. 

 

Spotify e 109 miliona tagata fai saofaga ma 232 miliona tagata fa'aoga fa'alemasina. E maua ai le tele o foliga i ona tagata faʻaoga e aofia ai le tuʻufaʻatasia o le Facebook. O lea e mafai ai e tagata faʻaoga Spotify ona faʻasoa a latou musika faigofie pe a faʻatusatusa i isi faʻasalalauga.

 

O le Gaana o se isi fa'aoga fa'alogo leo lea e mafai ai e tagata fa'aoga ona siiina pese e le fa'atapula'aina e aunoa ma se totogi. E sili atu i le 45 miliona pese mp3, musika HD, ma le faitau afe o lisi na fatuina e tagata atamamai. O upu o pese e maua foi i Gaana. E lagolagoina le silia ma le 16 gagana ma e lagolagoina foi Facebook, Instagram, ma Twitter.

 

Vaega o se Musika Streaming Apps 

 

Ina ia atiaʻe se telefoni feaveaʻi e pei o isi musika faʻasalalau polokalama, e tatau i se tasi ona i ai se manatu faʻamalamalama lelei e uiga i le fausaga atoa o se musika. A maeʻa ona faʻasino i foliga o isi polokalama, e tatau i se tasi ona iloa o latou manaʻoga ma faʻatulagaina le lisi o mea taua mo le app latou te manaʻo e fausia. 

O nisi ia o mea e tatau ona i ai mo se polokalama faʻalogo leo maualuga,

 

  • Fa'amaonia le saini

Ina ia maua se poto masani patino, e tatau i le app ona tuʻuina atu se faitotoa faʻaoga e mafai ai e tagata faʻaoga ona ulufale i totonu e ala i le tuʻuina atu o nisi o latou faʻamatalaga patino.

 

  • Tulaga lelei o le leo

O le lelei o le leo o se mea taua tele. Aua, afai o le leo o loʻo i ai se leo le manaʻomia i totonu, latou te le fiafia i le app.

 

  •  suesuega Advanced

O se su'esu'ega fa'atulagaina lelei o le a maua ai i taimi uma se poto masani fa'aoga. Ia mautinoa i taimi uma o le pa suʻesuʻe e mafai ai fautuaga, fautuaga ma faʻatagaina ai tagata faʻaoga e filifili a latou ala e manaʻomia mai le tele o musika.

 

  • Ta'alo Pese mai Folders

O se tasi o mea e sili ona taua e tatau ona i ai i le app streaming music, o le gaioiga e taina musika mai soʻo se faila i totonu o le masini. E le tatau ona fa'atapula'a ile lisi avanoa ile UI ole talosaga. Ina ia mafai e tagata faʻaoga ona faʻaulufale mai ma taʻalo soʻo se faila leo na sii mai fafo.

 

  • Faleoloa Musika

E tatau ona iai se lisi o pese e fa'aoga lelei e tagata fa'aoga e la'u mai ai leo.

 

  • Musika Tutusa

Ina ia fa'avasegaina le leo e tusa ai ma le mana'o o le tagata fa'aoga, e tatau ona i ai se fa'atusa faufale mo le talosaga. Classic, pop, rock, ma isi o nisi o faʻasologa avanoa. Ae afai e manaʻo se tasi e sui le leo i la latou lava auala, E fautuaina i taimi uma le setiina o se multiband equalizer virtual i totonu o le app.

 

  • Fa'atulagaina o Musika

Ina ia maua ai se poto masani e fa'aoga ai tagata, e tatau i le app ona tu'uina atu nisi o meafaigaluega fa'alapotopotoga e pei o le fatuina o lisi, pese laina, Fa'avasega pese e fiafia i ai, ma sili atu.

 

  • Social Services Alliance

E tatau ona maua e polokalama fa'asalalau musika se filifiliga e fegalegaleai ai ma fa'asalalauga fa'asalalau lautele. Ina ia mafai ona latou faasoa atu i a latou uo mea o loo latou faalogologo i ai.

 

  • Atinaʻeina a le Tagata

O le aveina o se app i le isi tulaga e fa'alagolago i le fa'aoga fa'aoga ma le poto masani o tagata fa'aoga. E tatau ona fa'aoga lelei se polokalama fa'asalalau e fa'aoga, maua se fa'agasolo lelei, ma fa'amatalaga pe a su'esu'e.

 

  • Fa'atagata fa'amusika

A maua e tagata se avanoa e faʻavasega ai a latou talosaga e tusa ai ma a latou mea e fiafia i ai, latou te faʻafesoʻotaʻi atili i le app. Fa'asinomaga e aofia ai le vai papatisoga, lanu vaitusi, faiga pogisa po'o le malamalama, autu, ma le tele o isi mea.

 

  • Faasilasilaga Push.

O se vaega e fa'atuputeleina ai le fa'aogaina o so'o se talosaga o le fa'asalalauga tu'i. E tuʻuina atu faʻafouga uma, faʻasalalauga fou o tusiata e sili ona fiafia i ai le tagata faʻaoga, faʻafouga faʻaagafesootai, ma isi. 

 

  • Fa'aaga upu

O le tele o tagata e fiafia i musika e tosina atu i se tulaga e mafai ona latou maua ai upu o pese latou te fiafia i ai. O lea la o se vaega lea e manaʻo tagata faʻaoga e maua.

 

iʻuga

 

O le lumanaʻi o faʻasalalauga musika o loʻo folafola atu lo latou tuputupu aʻe i le alamanuia. O le mea lea, o le atinaʻeina o se telefoni feaveaʻi mo le faʻafefeina o musika o se manatu lelei. I le taimi lava e tasi, ia manatua pea o lenei fanua ua tumu i lavelave ma luitau. Ina ia tu ese mai le motu o tagata ma faia se eseesega i le maketi, o le app e tatau ona tulaga ese ma e tatau ona i ai se foliga mataʻutia. Faatasi ai ma lenei mea, o se 'au faʻapitoa o se mea taua tele. I le teuina o manatu uma i lou mafaufau, filifili se soa lelei e faʻatino lelei le poloketi.