Le tele o fefinauaiga telefoni feaveaiMiliona o apps feaveai o loʻo faʻaalia i luga o pisinisi i aso uma. E mafai ona matou sii maia mai le app store poʻo le faleoloa taʻalo e aunoa ma le iloaina o aʻafiaga poʻo le auala o le a latou aʻafia ai lo matou faalilolilo. I aso nei, e sili atu le taua nai lo se isi lava taimi le mautinoa o polokalama e te siiina mai e le o se lamatiaga ia te oe poʻo lau masini. Ua matou tu'ufa'atasia se lisi o le pito i luga 8 pito sili ona fefinaua'i ma mata'utia telefoni feavea'i e tatau ona e aloese i tau uma. 

 

1. Bully Bhai

E tele lava nofoaga i totonu o le atunuu e le o faaaloalogiaina tamaitai. E tele nu’u e fa’amata’u i tama’ita’i ona ua na’o le va’aia o oloa. O le Bulli Bhai App o se tasi oi latou. Na fa'alumaina ma fa'afefe fafine Mosalemi i lenei app. O polokalame e pei o Bulli Bai sa fa'aogaina i le atunu'u atoa e fa'afefe ai tagata ina ia maua ai tupe. E ala i lenei app, na maua ai e tamaitai o le atunuu, aemaise lava tamaitai Mosalemi, e maua ai tupe e ala i le faatautu’i. Cybercriminals i lenei app e maua tupe e ala i le pueina o ata o tamaitai taʻutaʻua, tagata taʻutaʻua, ma tagata i luga o faʻasalalauga lautele ma luga ole initaneti. 

 

E ave e tagata taufaaleaga talaʻaga o fafine ma teine ​​​​mai faʻasalalauga faʻasalalau pei o Facebook, Instagram, ma isi, faʻaaoga le Bully app ma tuʻuina atu faʻamatalaga pepelo i luga o faʻasalalauga lautele. O le ae mauaina ata ma isi faʻamatalaga e uiga i le tele o tagata afaina i luga o lenei app. O ata na gaoia e aunoa ma le fa'atagaga a fafine ma fa'asoa i isi tagata. I le mae’a ai o le aliali mai o le tele o ia ata ma vitiō mataga na fa’asalalauina i luga o le Twitter e fa’aaoga ai le Bully app, na fa’atonuina ai loa e le malo ina ia aveese fa’atasi uma nei pou.

 

2. Sully fefa'ataua'iga

Ole telefoni feaveai lea e pei ole Bully Bhai. Le mea lea ua mamanuina e taufaaleaga ai tamaitai e ala i le lafoina o latou ata e aunoa ma se latou maliega. Aemaise le ta’uleagaina o tamaitai Mosalemi. O tagata na faia lenei app e aumai fa'asolitulafono ata o tama'ita'i mai fa'asalalauga fa'aagafesootai eseese ma fa'afefe i latou e ala i le tusiaina o fa'aupuga le fiafia i ai. O nei ata sa fa'aoga sese i lenei app ma o loʻo tuʻuina atu i luga o le app, lea o loʻo tusia ai se ata o se fafine, "sully deals". Sa fa'asoa ma fa'atautu'i fo'i e tagata nei ata.

 

3. Hotshots App

Hotshots app ua taofia le tumau mai le Google Play Store ma le Apple App Store ona o ana mea leaga. E ui e le o toe avanoa le talosaga mo le la'uina mai, ae o kopi o le Android Application Package (APK) o lo'o maua i luga o fa'avae eseese e fa'ailoa mai ai e le'i fa'atapula'aina auaunaga a le app i le fa'asalalauina o ata tifaga e mana'omia.

 

O loʻo faʻamatalaina e le app lona faʻamatalaga lata mai e iai mea faʻapitoa mai ata vevela, ata tifaga, ma isi mea. E le gata i lea, o le app na faʻaalia ai fesoʻotaʻiga ola ma "nisi o faʻataʻitaʻiga sili ona manaia i le lalolagi atoa". E mana'omia se fa'asoa e maua ai le ulua'i anotusi. A maua nei ituaiga o anotusi le talafeagai, o le a tosina atu tupulaga talavou i lenei mea ma avea ma vaisu i nei polokalama. E lē taumatea e mafai ona tatou faapea atu o le a faaleagaina ai lo latou lumanaʻi manuia lava ia. Ina ia faʻasaoina le tupulaga talavou, e taua le tapeina o polokalama feaveaʻi e faʻalauiloa ai gaioiga faʻatulafonoina.

 

4. Youtube Vanced

E ui lava o faʻasalalauga YouTube e faʻafefe, e te le tau lesitala ile YouTube Vanced. Po'o le a le ita tele o nei fa'asalalauga, e sili atu le fa'aogaina o le YouTube nai lo ala 'alo na matou maua e fa'ase'e ai. E ui lava atonu e foliga aoga ma manaia i le taimi muamua, ae o le a iu lava ina faʻaumatia le pisinisi YouTube atoa. To le fa'aogaina o le YouTube maualuga e fa'amata'u ai e le gata ia i tatou ae fa'apea fo'i i tagata e faia mea. Seʻi o tatou suʻesuʻe pe faapefea!

 

Youtube faʻalagolago tele i faʻasalalauga e maua ai tupe maua. O nei tupe e faʻaaogaina e totogi ai le au fai mea. O le taimi lava e leai se tasi e faʻaogaina le Youtube, o le a faʻaitiitia tupe maua faʻasalalauga i luga ole laiga, ma o le a pa'ū foi tupe maua a YouTube. O le a iai ni a'afiaga mo i latou e faia mea. O le a faasolosolo malie ona latou o ese mai lenei tulaga pe a le maua se totogi mo a latou taumafaiga faamaoni. O le mea lea o le a mou atu vitio lelei mai le youtube. Ae, i le faaiuga o le aso o ai o le a aafia? Ioe, tatou.

 

 

5. uālesi

O se tasi lea o talosaga ua lauiloa i nei aso, aemaise lava i tupulaga talavou. Aua e toetoe lava o ata fou uma e maua i totonu. E mafai ona e matamata i le tifaga e aunoa ma le faʻaaluina o se pene se tasi ma e aunoa ma le faʻatali i laina uumi e maua ai se tiketi tifaga. Ae faasolosolo malie o le a avea lea ma se taufaamataʻu tele i le fale tifaga lava ia. Telegram e mautinoa lava o le faʻasalalauga faʻasalalauga sili ona mataʻutia ona o lona le iloa. Soo se tagata lava e mafai ona auina atu feʻau i soʻo se tasi ile Telegram.

 

E mafai ona fai so'o se mea i tua o le lau e aunoa ma le fa'aaliaina o le tagata na auina atu. O le mea la lea, ua fausia e tagata solitulafono i luga o le initaneti se siosiomaga saogalemu e mafai ai ona latou faia ni gaioiga faasolitulafono e aunoa ma le pueina. E taua foi le mafaufau pe faapefea ona aafia ai i tatou. E le'o fa'ailoga fa'ai'uga e ui lava ina fai mai Telegram e matua saogalemu ma malupuipuia se'i vagana ai talanoaga faalilolilo. E tatau ona e setiina ma le lima. O le le faia o lea mea, ua e misia ai lau aia tatau i le le faalauaiteleina. Sa i ai lipoti e faʻapea o vaega Telegram e fefaʻasoaaʻi mea e le tusa ai ma tulafono ma faʻalauiloa tutusa. O ia vaega o loʻo faia se faʻalavelave faʻalavelave mo tagata masani o loʻo faʻaogaina lenei talosaga. O fesoʻotaʻiga Tor, fesoʻotaʻiga aniani, ma isi mea faapena o mailei mataʻutia o loʻo iai saogalemu i totonu o lenei app e ala i le faʻaaogaina sese o foliga Telegram. 

 

6. Snapchat

E pei lava o Telegram, Snapchat o le isi lea polokalama ua amata ona lauiloa i le autalavou. O se telefoni feavea'i e mafai ai e tagata fa'aoga ona lafo ata ma vitiō i so'o se tasi latou te feiloa'i i Snapchat. O le mea e foliga mai e aoga o lenei app e faapea o mailei tatou te lafo atu i isi o le a mou atu pe a latou matamata i ai. O lenei vaega e mafai ona fatuina ai se manatu i totonu o tagata e aoga tele ae o le mea moni o se avanoa mo tagata solitulafono i luga o le initaneti.

 

E ese mai i le avea o se tulaga malie e fefaʻasoaaʻi ai ata ma lafo feʻau, e fausia ai se faʻavae mo tagata o loʻo suʻe se potu e fai ai a latou gaioiga faasolitulafono. O tupulaga talavou ma tupulaga talavou e le o iloa solitulafono o loʻo i ai i luga o nei faʻasalalauga e sili atu ona osofaʻia ma latou faʻaleagaina i nei faʻamataʻu. Atonu latou te maua se sootaga ma nisi tagata ese ma lafo mai ni ata i a latou uo e le o taʻua o latou igoa ma talitonu o ata latou te lafoina o le a mou atu i ni minute. Ae latou te le popole e mafai ona teuina i se isi mea pe a latou mananao i ai. Sugar daddy o se tasi o ituaiga o gaioiga faasolitulafono o loʻo taatele i tua o le matapulepule o Snapchat. 

 

7. UC Su'esu'e

A faʻalogo e uiga i suʻesuʻega a le UC, o le mea muamua lava e oʻo mai i o matou mafaufau o le suʻesuʻega sili ona saogalemu ma sili ona vave. E le gata i lea, e sau o se talosaga feaveaʻi muamua faʻapipiʻiina ma nisi masini feaveaʻi. O le to'atele oi tatou ua sui ile su'esu'ega UC talu ona fa'asa'oloto lenei talosaga. A fa'atusatusa i isi, latou te fai mai o lo'o i ai le saoasaoa o le la'uina ma le su'esu'eina o le saoasaoa. O lenei mea ua faʻamalosia ai tagata e faʻaoga lenei talosaga e sii mai ai foi pese ma vitio. 

 

Ae ui i lea, a amata loa ona matou faʻaogaina lenei mea, matou te amata maua faʻasalalauga faʻafefe mai o latou itu. Ole tasi lea o fa'aletonu iloga ole UC browser. Ose mataupu fa'aitaita'i. E ono fa'alumaina fo'i i tatou i luma o tagata pe a va'aia e se isi a latou fa'asalalauga i la tatou masini. O le le faalauaiteleina ma le saogalemu o tagata faʻaoga ua faʻafefeteina iinei. E ese mai i lena, e mafai e tagata faʻaoga ona maua nofoaga poloka e aunoa ma ni faʻafitauli. O se tasi lea o mafuaʻaga sili na ala ai ona poloka lenei talosaga i Initia.

 

8. PubG

O le PubG o se taʻaloga mataʻina i tupulaga talavou. I le taimi muamua, o se taʻaloga e mafai ai ona e maua se malologa mai le pisi galue olaga. Ua faasolosolo malie fo'i ona fa'aaoga e tagata matutua lenei talosaga ta'aloga. I totonu o ni nai vaiaso, e toʻatele tagata faʻaoga na avea ma vaisu i lenei taʻaloga e aunoa ma le iloaina o loʻo latou fai ma vaisu i lenei mea. O lenei vaisu lava ia na mafua ai le tele o isi faʻalavelave, e pei o le le lava o le mafaufau, le mautonu, ma le tele o isi. Ua oo lava ina aafia ai o latou olaga faapolofesa. 

 

I se taimi umi, o le fa'aauau pea o le taimi o le mata e amata ona fa'aleagaina le taimi, ma mafua ai ona leiloa a latou gaosiga. Pe a talanoa e uiga i le soifua maloloina, faʻaauau le taimi o le screen e faʻaleagaina ai le mata. O le isi mea e ofo ai o lenei app, e oʻo lava i o latou mafaufau le mautonu, o loʻo mafaufau tagata taʻalo i lenei taʻaloga i taimi uma, lea e mafua ai le le mautonu o le moe ona o miti taufaafefe e pei o fusuaga ma fana.

 

9. Li'o Rummy

E fa'afeiloa'i pea e tagata ta'aloga i luga ole laiga e fa'ato'ilalo ai le fiu. Li'o rummy ose tasi lea polokalame taaloga i luga ole laiga. I le vaitau o le lokaina, sa matou mau uma i le fale ma sa matou suʻeina se mea e faʻaumatia ai le taimi. O lea ua faatelevaveina ai le manuia o le tele o taaloga i luga ole laiga ma le Rummy circle o se tasi oi latou. E tusa ai ma le tulafono o taaloga o le 1960, o taaloga faitupe ma tupe-petita polokalama e faasaina i lo tatou atunuu. Ae tusa lava pe o le app e manaʻomia ai le tomai o se tagata e masani lava ona faʻatagaina. O lenei mea ua mafua ai le i ai o le Li'o Rummy.

 

O le toʻatele o tagata na amata ona taʻalo lenei mea e faʻaumatia ai le taimi ae mulimuli ane, na latou paʻu i totonu o le mailei natia o lenei talosaga taʻaloga. O taaloga faitupe i luga o le initaneti o se mailei oti mo i latou na faʻaaogaina e taʻalo ai mo le mauaina o tupe mama. I le taimi na loka ai, na lipotia ai le tele o mataupu pule i le ola ona o a latou tupe leiloa i le taʻalo Rummy circle. O tagata o soo se vaitausaga ma tulaga eseese o le sosaiete sa i ai i le vaega o tagata taaalo na leiloa a latou tupe ma mulimuli ane ai o latou ola i lenei taaloga.

 

10. BitFund

O le BitFund ose fa'aoga taufaa'ole'ole tupe e fa'asaina e Google. E tusa lava pe faʻatulafonoina le cryptocurrency i Initia, o le a le mea na faʻasaina ai e Google lenei app o le puipuiga o mataupu na laga. Ina ua uma ona poloka lenei app, ua talosagaina e le au faʻaoga ua uma ona faʻapipiʻi BitFund e aveese lenei telefoni feaveaʻi mai a latou masini.

 

Matou te vaivai i le taimi lava matou te downloadina ai lenei talosaga. O a matou faʻamatalaga patino o le a faʻaalia i tagata taʻavale. Na latou fa'aogaina fa'asalalauga e fa'a'afia ai masini a tagata fa'aoga i tulafono leaga ma siama. O le taimi lava e amata ai ona matou faʻaogaina le app, o matou faʻamatalaga faʻamatalaga ma isi faʻamatalaga taua o le a faʻasoa i le au faʻatau. 

 

E na'o le pau lea o fa'aoga mata'utia i totonu ole pisinisi telefoni feavea'i?

Leai. E faitau miliona telefoni feaveai i luga o le maketi i le taimi nei. O se telefoni feavea'i e mafai ona atia'e e so'o se tasi e iai ni tomai fa'apitoa. E i ai nisi tagata e faʻaaogaina tomai e maua ai tupe i se taimi puupuu. O ia tagata e sili atu ona maua mai i nei ituaiga o mea taufaasese feaveaʻi. E pei o telefoni feaveaʻi e masani ona taatele, latou te maua se avanoa malosi e maua ai le manuia i lenei auala. O polokalama feavea'i e sili atu ona la'u mai, lea e maua ai e tagata taufaavalea se auala e fa'afeso'ota'i ai ma i matou ma soli ai o matou tuaoi saogalemu. E mafai ona tatou mauaina le fiaselau o faiga taufaasese pe a tatou faia suʻesuʻega maeʻaeʻa i lenei autu. E fa'aaoga sese fo'i e tagata nisi o talosaga feavea'i talafeagai mo a latou lava manuia. I tua atu o foliga o loʻo ofoina mai e ia polokalama, o nei tagata osofaʻi i luga ole laiga o le a maua se auala e faʻatino ai a latou gaioiga faʻatulafonoina.

 

Va'ai mata'i atu mo faiga taufaavalea

Aloese mai le avea ma se tagata ua afaina i faiga taufaasese e ala i le mataala. Pau lava le mea e mafai ona e faia o le, faamolemole aua le alu mo ni polokalama feaveai e le iloa. O polokalame e pei o Telegram ma Snapchat e tatau ona fa'aogaina ma le fa'aeteete. O le mea moni, o se telefoni feaveaʻi lea e mafai ai ona e siiina ata tifaga ma fesoʻotaʻi ma uo. Ae ‘aua ne’i fa’asesēina i faiga taufa’avalea o lo’o natia i totonu. O lo tatou tulaga faalilolilo o la tatou matafaioi. 

 

Aua ne'i fa'atagaina tagata osofa'i i luga ole laiga e solia au tuaoi saogalemu i lalo o so'o se tulaga. Ia popole po o ai tatou te faia ni sootaga ma po o a o latou faamoemoega moni. Aua le faʻalagolago i polokalame e maua ai le le iloa poʻo talanoaga faalilolilo. Ua na'o se ofo, ma e leai se mea e mautinoa. Afai e manaʻo se tasi e teu faʻamaumauga e te lafoina, e mafai ona latou faia. E tele auala o loʻo avanoa i luma o latou e fai ai le mea lava e tasi. Ua i o tatou lima lo tatou saogalemu!

 

Upu mulimuli,

O le le faalauaiteleina oi tatou taitoatasi e sili ona taua. Tatou te le ositaulagaina lava lena mea mo soo se mea i lenei lalolagi. Ae i nisi taimi, e mafai ona tatou paʻuʻū i nisi o mailei. ua faia e nisi tagata faomea nei mailei e faasese ai i tatou & maua tupe. Atonu tatou te pauu atu i ai ma le le iloa. Ua maua e nei tagata se fa'ailoga i totonu o pisinisi telefoni feavea'i talu ai o polokalama o se auala faigofie e o'o atu ai i se alalafaga tele. O le mea lea, e tatau ona tatou nofouta i mailei o loʻo i totonu o nei telefoni feaveaʻi ma faʻaoga tatau.

 

O Ua ou lisiina tusi telefoni feaveai sili ona matautia, i le mea sili ou te iloa. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻaogaina nisi o na mea e ala i le nofouta i mailei e te pa'ū i ai. Ye mafai ona e faia lau lava nofoaga saogalemu pe a e iloa le mea o loʻo taoto ai lamatiaga. O nisi o ia mea, e ui i lea, ua mamanuina ma le faamoemoe e tasi e faalumaina ai tagata. E tatau ona e aloese mai nei polokalama i soʻo se tau ina ia mafai ai ona e laveaʻiina oe mai le faʻalavelave.

 

Pisinisi vector na faia e pikisuperstar - www.freepik.com