fa'apuupuu

Tofi o se tasi o tala fou lauiloa i luga o le maketi. O lenei telefoni feavea'i e maua ai tala fou i aso ta'itasi e aoina ai tala fou a le atunu'u ma fa'avaomalo. O le telefoni feaveaʻi e tuʻuina atu faʻamatalaga (tala fou, blogs, ma infographics) i se faʻamatalaga manino ma manino 60-upu. E maua le anotusi i gagana e lua, Hindi ma le Igilisi. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaopoopoina lou nofoaga e maua ai mea faʻapitoa. O tala aotele e aofia ai na'o mea moni ma ulutala o lo'o tu'uina atu i se faatulagaga e mafai ona faitau. O le app e ofoina atu ituaiga uma o faʻafouga, mai tala fou Bollywood faitatala i faʻamatalaga e uiga i faiga faʻavae a le malo

 

O le a le mea o lo'o i totonu ole Inshorts app?

app pupuu

 

Fa'ailoga e tu'ufa'atasia i lau Inshorts pei ole app

Pule laulau

  • Saini i Totonu

O le ulufale i totonu o le talosaga o le mea muamua lea e tatau ona e faia o le pule poʻo le tagata faʻasalalau. E mafai ona e mauaina vaega eseese o le fofo e faʻaaoga ai faʻamaoniga na tuʻuina atu e le au atinaʻe e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga tala fou. 

 

  • Faʻamatalaga faʻasalalau

O le atina'eina o tala fou e fa'alagolago tele i fa'amatalaga tulei, pe o se fa'aaliga po'o se mea tau maketi. E mafai ona e fa'ateleina le fa'atumauina o tagata e ala i le tu'uina atu ia i latou o fa'amatalaga taua e uiga i tala fiafia, fa'afiafiaga, po'o se isi ofo.

 

  • Fa'aopoopo anotusi

O le fatu o se tala fou o mea lelei. O mea moni e tatau ona lagolagoina le faʻamatalaga ma faʻaalia ai le fiafia o tagata faʻaoga. Fa'avasega le anotusi o le app e ala i le tu'uina atu o fa'amatalaga i fa'asologa eseese e pei o infographics, leo, tala vitio, ma isi. Fa'aauau pea au tagata fa'aoga i mea o lo'o tutupu i le taimi nei e ala i le fa'afouina pea o au mea.

 

  • Au'aunaga e lē faaaogāina ai le initaneti

E mafai ona e tu'uina atu au'aunaga e le Initaneti i nofoaga e itiiti pe leai se initaneti e fa'amautinoa ai e mafai e tagata fa'aoga ona maua tala fou. 

 

  • Pulea vaega

O se tala fou tala fou e mana'omia ona i ai ni vaega eseese. Tuuina atu i le tagata fa'aoga avanoa i vaega eseese, e pei o Tekinolosi, Ta'aloga, Lalolagi, Olaga, Planeta, Tau, Ata, ma isi mea. Pulea vaega ina ia mafai e le tagata faʻaoga ona maua le tele o mea mai le app.

 

Vaega faitautusi

  • Resitala

O se tala fou e mana'omia ai oe e saini fa'apea fo'i, e tutusa ma mea tetele e mana'omia. E mafai ona e lesitala i totonu o le app ma le tele o filifiliga e pei o lau tuatusi imeli, fesoʻotaʻiga lautele, numera feaveaʻi, ma isi.

 

  • Su'e tala fou

E ala i le fa'aofiina o upu faigofie i totonu o le faitoto'a, e mafai e tagata fa'aoga ona su'e tala fou.

 

  • Fa'aoga filiga

Smart Filtering options e mafai ai e le tagata fa'aoga ona tu'u'ese'ese ituaiga tala fou e pei o fa'apolokiki, fa'avaomalo, pisinisi, fa'afiafiaga, mea fa'apitonu'u, olaga, ma isi.

 

  • O a'u fafaga 

Ole vaega autu ole app ole fafaga talafou. I totonu, e te maua ai ulutala fou ma tala fa'apitoa. O le mea muamua e vaʻaia e tagata faʻaoga pe a oʻo i totonu o le app o loʻo i lenei vaega.

 

  • Faailoga mea e fiafia i ai

E tatau i tagata fa'aoga ona iai le filifiliga e fa'asaoina fa'apitoa tala. Faasaoina mea e te fiafia i ai ma faitau i soo se taimi e te manaʻo ai.

 

  • Alu fegalegaleai

I le vaitau fa'atekinolosi, o le fa'asoaina o tala fou i se tap ua avea ma mea taua. E mafai e tagata faʻaoga ona faʻasoa tala fou i luga o faʻasalalauga faʻasalalauga eseese e pei o Facebook, Instagram, ma Twitter.

 

  • palota

E mafai ona e faʻaalia lou manatu e ala i le tali atu i le palota i lalo o tala fou o loʻo lisiina i le vaega palota. 

 

  • Filifili autu

E mafai e se tasi ona faigofie ona faʻamama autu o talafou i le naʻo le kilikiina o vaega o loʻo faʻaalia i le talosaga.

Lanu samasama e faailoa ai le Tala Fou

Green fa'ailoa Tala uma

O le mumu e ta'u mai ai e leai se tala fou

 

  • Fafaga patino

E mafai ona e faia lau fafaga fa'apitoa e ala i le fa'ataga o nisi fa'aaliga e pei o ata HD, po - mo le fa'aleleia atili o le faitau i le po, ta'alo ta'avale, ma isi mea.

 

  • Paso o le aso & upusii o le aso

E le gata i lea, e mafai ona e mauaina le paso i aso uma ma le upusii e galue ai lou faiʻai ma mafaufau atili.

 

O matou mea faigaluega ma tekinolosi fautuaina e fausia ai se app e pei o Inshorts

  1. Pule i luga ole laiga: Laravel, Vue.JS, MySQL, RestFul API's
  2. Talosaga Fe'avea'i: Fe'au ma Dart mo Smartphones ma Tablets
  3. UI/UX: Fuafuaina ile Figma mo Smartphones ma Tablets
  4. Su'ega: Su'ega tusilima ma fa'autometi.
  5. Au'aunaga a Google mo fa'amatalaga Push, OTP
  6. SendGrid e fai ma fa'atau imeli
  7. Server: E sili atu le AWS poʻo le Google ao

 

Tau e atia'e ai se app pei ole Inshorts

 

  • Seti fa'aaliga

O se tala fou o lo'o tu'ufa'atasia fa'atasi ma foliga fa'apitoa ma tekonolosi fa'aonaponei o le a sili atu le tau nai lo se talosaga fou e fa'atupuina ma galuega fa'avae.

 

  • Atina'e tulaga

O le atina'e fa'avae o se mea e filifili ai le tau o le atina'e o lau talosaga. Afai o lo'o e atia'e ese'ese mo Android ma iOS platforms, e sili atu lou tau nai lo le fa'atupuina o se fa'aoga fe'avea'i fe'avea'i.

 

  • Tekinolosi ma punaoa

O se app ua fuafuaina e faatosina ai se nuu tele o le a maua ai foi se tau maualuga atu ona o le faaaogaina o tekinolosi ma punaoa. E le gata i lea, o le tau o le atinaʻeina o se poloketi e faʻalagolago i le tomai o tagata atiaʻe. O le au atina'e e aofia ai mea nei: 

  1. Pule o le poloketi 
  2. UI/UX mamanu 
  3. Fa'atupu i tua 
  4. Tatalo Android 
  5. iOS atinaʻe
  6. QA Team

 

  • Vaega o atinae

O le nofoaga foi o se vaega lea e fuafua ai le tau o atinae aua, i nisi o vaega, o punaoa tau atinae e maua i se tau maualalo ae i nisi nofoaga, e oo lava i tau atinae e maualuga.

 

  • Fuafuaga o talosaga

O le mamanu o se telefoni feaveaʻi o se mea taua i le filifilia o le manuia o le talosaga. Ina ia maua se faʻamatalaga sili atu, o lau app e tatau ona iai se UI mataʻutia. foi. UX o se isi mea taua. O lea e atiaʻe ai se UI / UX faʻaogaina e tatau ona e faʻaalu atili.

 

O loʻo tuʻuina atu i luga o uiga autu ia e aʻafia ai le tau o le atinaʻeina o se tala fou e pei o Inshorts. O le tau masani e atiaʻe ai se app e pei o Inshorts e $15000 i le $20000. Afai e te fia iloa atili ma e te manaʻo e maua se faʻatusatusaga o le tau o le atinaʻe, lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou. O le a matou faʻasoa se fuainumera saʻo!

 

E mafai faapefea e Sigosoft ona fesoasoani ia te oe?

E i ai se mea e uiga i tala fou e fiafia i ai tagata uma, e tusa lava po o le a le matua. O lea e taua tele le tausia o lau tala-fa'asoa tala fou e ese ma tulaga ese mai isi. Mafaufau ese, aumai ni manatu faufau ma fa'atamaoaigaina lau telefoni feavea'i. Sigosoft o le a fesoasoani ia te oe e faaliliu ou manatu i se faataitaiga galue. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga ia i matou e ala i le asiasi i la matou upega tafaʻilagi ma mafai ona siaki la matou faila ma faʻataʻitaʻiga mo a matou oloa, lea e faʻaalia ai le auala na matou taulimaina ai le tele o mea. telefoni feaveaʻi galuega faatino.

Faʻafanua Ata: www.freepik.com