Fou i le fale

Ona o le faʻamaʻi o le corona, o loʻo taumafai tagata uma e ola i se masani fou, ma o le okaina o meaʻai e sili ona e fiafia i ai o se vaega o lena masani fou. Faatasi ai ma lenei masani fou, ua faateleina le manaʻoga mo meaʻai, faleoloa, ma aano o manufasi.

I le taimi o le lokaina, a o tauivi le tele o pisinisi ma faʻalapotopotoga i le lalolagi atoa, na faʻaalia e le pisinisi o meaʻai ma faʻatau oloa faʻailoga o le tuputupu aʻe. O le tele o tagata fai pisinisi ma tagata e ana pisinisi e mananao e amata se pisinisi e tuʻuina atu meaʻai e taulaʻi i le atinaʻeina o talosaga i luga ole manaʻoga ma galuega talafeagai, pei ole atia'e polokalame e avatu ai aano o manu.

O se taunuuga, afai e te fiafia i le "Fresh to Eat" atinaʻe, aua le misia lenei pou. I le amataga, o le a tonu le mea e taʻu o le tuʻuina atu o aano o manufasi?

O le a le polokalame e avatu ai aano o manufasi?

O le fa'aogaina o aano o manufasi, e pei o mea'ai ma mea'ai fa'atau, e mafai ai ona e oka i'a ma aano o manu i nai kiliki. O le a fa'aogaina e le au fa'atau le mea e mana'omia mo le tu'uina atu o aano o manufasi ile fale e su'e ai le ituaiga aano o manufasi e mana'omia e fa'aaoga ai filiga eseese ma tu'u se oka ile kiliki tasi.

E mana'o tagata fa'aoga e fa'atau aano o manufasi e ala i se fa'aoga tu'uina atu aano o manufasi mo ni mafua'aga autu se lua: faigofie ma faigofie. E te le manaʻomia le alu i le maketi pe suʻe se tasi o nai tagata faʻatau o loʻo totoe e faʻataʻitaʻi ai. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le pikiina o lau telefoni ma tuʻu se oka mo aano o lau filifiliga i luga ole meaʻai fou ile initaneti.

O le fa'aogaina o se fa'aogaina o aano o manufasi i luga ole laiga e oka ai aano o manufasi maualuga e mafai ona vave fa'aopoopo, ma o nisi filifiliga e sili atu le taugofie nai lo isi. Po o le a lava le filifiliga e te filifilia, e mafai ona taunuu le aano o manufasi ma afifi atoa i mea e mafai ona toe fa'aaogaina ma fa'apala.

Na matou su'esu'e ma maua nisi o mafua'aga fa'amalosi e fai ai se app e pei o le Fresh to the Home app. Mo se fa'ata'ita'iga,

  • Suia le amio a tagata faatau agai i le vave ma le faigofie i luga o le initaneti faʻatau o meaʻai, meainu, faʻatau, ma isi.
  • E to'atele tagata fa'atau e manana'o e 'ai aano o manufasi ma mea'ai o le sami ae e fa'atuai e asiasi i faleoloa fa'atau; o le app okaina o aano o manufasi e aveesea ai le musuā ma mafai ai e tagata faatau ona oka aano o manufasi, moa, pato, po o se sami i luga o le initaneti.
  • E mafai e tagata fa'atau ona su'esu'e le tele o aano o manufasi/moa moa ma mea'ai i luga ole laiga i luga ole laiga e aunoa ma se fa'alavelave, e mafai ai ona latou faia filifiliga sa'o.
    O tiliva fou, mama, ma sa'o taimi e fa'atosina ai le tele o tagata fa'atau e filifili 'au'aunaga tiliva aano o manufasi.
  • E mafai ona e fa'atautaia se maketi i luga ole laiga e mafai ai e le tele o faleoloa aano o manufasi ona lesitala ma fa'atau atu, ma e mafai ona e maua tupe e ala i komisi fefa'ataua'iga.

E fa'afefea ona atia'e se polokalame e avatu ai aano o manu e pei o le fou i le fale?

suʻesuʻega

Ia mautinoa o lau su'esu'ega muamua e amana'ia ai le faitau aofa'i o lau tagata fa'atau, fa'aosofiaga, fa'asologa o amioga, ma fa'amoemoega. Manatua e teu i lou mafaufau le tagata e fa'aaogaina i taimi uma. A maeʻa ona e oʻo atu ia i latou, e tatau ona faʻatau, faʻaliliu, taofi, ma faʻaleleia. Ma le mea mulimuli, e tatau i le tagata faʻatau ona malamalama i le oloa numera.

O le Ueamea a le App

E ui lava e le o iai le taimi i lou itu, o le tusiaina o faʻataʻitaʻiga auʻiliʻili o le oloa mafaufauina e mafai ona fesoasoani ia te oe e iloa ai faʻafitauli faʻaoga. E tele atu mea e faia e le tusi ata nai lo na'o le fa'ata'ita'iina o au gaioiga.

Vaavaai mo auala e faʻapipiʻi ai lau faʻailoga aʻo taulaʻi atu i le tagata faʻaoga ma mafaufau i le eseesega i le va o le faʻaogaina e tagata o se telefoni feaveaʻi ma upega tafaʻilagi feaveaʻi.

App Development Prototyping

E le mafai ona e malamalama i le aafiaga pa'i se'i vagana ua e tago i le app ma va'ai pe fa'apefea ona galue ma fa'agaoioi. Fausia se faʻataʻitaʻiga e tuʻu ai le manatu o le app i lima o se tagata faʻaoga i se taimi vave e mafai ai ona e vaʻai pe faʻafefea ona aoga mo le faʻaoga masani.

Fuafuaina o le Mobile App

O le fegalegaleai o elemene mamanu e faia e lou tagata faʻaoga poto masani (UX), ae o le foliga ma lagona o lau app e fatuina e lau faʻaoga faʻaoga (UI) mamanu.

 

Ole Vaega ole Atinae

A'o fa'agasolo le atina'e o le app, e alu i se fa'asologa o la'asaga. Ole galuega autu, a'o iai, e le'o fa'ata'ita'iina ile vaega muamua. O le vaega lona lua e aofia ai le tele o vaega ua fuafuaina.

E ui lava o le app na faʻataʻitaʻiina mama ma faʻapipiʻi pusa, atonu e iai ni faʻafitauli. I le taimi nei, ua avanoa le talosaga mo nisi suʻega i se vaega filifilia o tagata faʻaoga fafo. A maeʻa ona faʻapipiʻi faʻamau i le laasaga lona lua, e ulufale le app i le faʻapipiʻiina ma ua sauni mo le faʻamalolo.

E Tatau Ona Tofotofo Au Talosaga Fe'avea'i

I le atinaʻeina o telefoni feaveaʻi, o se manatu lelei le suʻega vave ma masani. E fa'aitiitia ai au tau atoa. O le mamao e te alu ai i le taamilosaga o le atinaʻe, o le sili atu foi lea o le taugata o le faʻaleleia o bug. I le taimi o tapenaga o su'ega su'ega eseese, va'ai ile ulua'i mamanu ma fa'amaumauga o fuafuaga.

Amataina le App

O faiga fa'avae mo le fa'alauiloaina o se talosaga e 'ese'ese i le va o faleoloa talosaga. Manatua, e le o le iuga lea. O le atina'eina o le talosaga e le muta i lona tatalaina. A tu'uina lau talosaga i lima o tagata fa'aoga, e tu'uina atu fa'amatalaga, ma e tatau ona tu'ufa'atasia nei fa'amatalaga i fa'asologa o le talosaga i le lumana'i.

O a polokalame e 5 pito i luga e avatu ai aano o manu?

1. Licious

Licious e ofoina atu ituaiga oloa eseese e filifili mai ai, e aofia ai moa, povi, manu, iʻa, faʻasalalau mo le saunia o oloa, fualaau faisua, ma isi mea. Latou te tauto o le vaega muamua o le a maua mai le tele o galuega pe a uma ona pasia le 150 siaki masani. E te faʻasaoina le taimi ma tupe e ala i le le asiasi atu i le fata. I le maeʻa ai o lona manuia, o loʻo suʻe e pisinisi se tagata faʻapipiʻi mea faʻapitoa.

2. FreshToHome

Fou i le Fale ose maketi e momoli ai i'a mata ma aano o manufasi e ala ile app. O lo'o fa'atau atu moa, o manu fa'alenatura, ma pato, ma isi aano o manufasi. Fai mai le kamupani, o ana marinades e leai ni mea e fa'asao ai ma o lo'o fa'atau atu mea ua saunia e kuka.

3. Meatigo

E iai le tele o aano o manufasi e fetaui ma so'o se tofo ma fa'aaogaina se faiga fa'atonutonu ma'a'a'a mālūlū e fa'amautinoa le tumau ma le fou o mea'ai ta'itasi mai le tu'uina atu i le faitoto'a o le tagata fa'atau.

4. Mastaan

O Mastaan ​​na tupu mai i tu ma aga a uo e to'alua i le taeao o le Aso Sa o le fa'atauina o i'a mai le maketi i'a a Kukatpally. Na latou iloaina o le toatele o tagata i Hyderabad, faapea foi ma le tele o aai i Initia atoa, e faigata ona maua aano o manufasi mata, mamoe, ma i'a sili ona lelei.

5. Aano o manufasi

Meat Delivery app ose maketi i luga ole laiga fa'aonaponei e momoliina moa, mutoni, fuamoa, i'a, tipi malulu, ma oloa ese'ese e le o ni veg i lou faitoto'a.

iʻuga

Sigosoft e mafai ona atia'e se fa'atulagaina o aano o manufasi fa'apitoa e fa'atonuina le atina'eina o app po'o atia'e polokalame e momoli ai i'a mo le itiiti ifo i le 5000 USD. O lo'o i ai a matou polokalame fa'atonu telefoni feavea'i ma upegatafa'ilagi ua fuafuaina fa'apitoa mo le tufatufaina atu o aano o manufasi, faleoloa tiliva aano e tasi, maketi/supermarkets, ma faleoloa fa'atau oloa e fa'ateleina ai le fa'aalia i luga ole laiga o a latou taulaga ma fa'ailoga fa'ailoga.