fa'afefea ona atia'e e uila fa'asoa app

O talosaga mo le lisiina o uila eletise ua sili atu ona lauiloa i aso uma ma fesoasoani i tagata ia latou femalagaiga i aso taitasi. O uila uila ose filifiliga talafeagai mo tagata e manaʻomia le feoaʻi saogalemu i nisi o taulaga pito sili ona pisi i le lalolagi pe a le mafai e felauaiga lautele ona ausia manaʻoga o tagata uma.

 

O uila uila e lauiloa i le taimi nei, ma e pei ona tatou iloa uma, o taulaga o nofoaga sili lea mo le atinaʻeina o tomai faʻapitoa ma le tagata lava ia. Ae ui i lea, o le faafitauli autu e 'ai i le tele o taimi io tatou olaga o le feoaiga. O femalagaiga lautele, taʻavale, taʻavale, ma e oʻo lava i taxis e le mafai ona sola ese mai lenei faʻalavelave. O le mea lea, o lo'o sailia e tagata femalaga'i i aso ta'itasi se auala fetu'utu'una'i e feoa'i ai i luga o le mamao ma le mamao.

 

Le Manatu i tua o le E-Bike Fetufaaiga App - Yulu 

 

  

o se auala mo le fefaʻasoaaʻi o uila e faʻaleleia ai feoaiga ma faʻaitiitia ai le tau o le suauu. Ae o le taimi nei e fiafia tagata uma i taʻavale eletise, o loʻo i ai se manaʻoga mo se app e mafai ai e tagata faʻaoga ona lisiina uila eletise.

O le kamupani fa'avae i Bengaluru na fa'alauiloaina le Yulu Miracle, o se polokalame fa'asoa uila fa'atasi ai ma se sikola feavea'i eletise. O tagata e ona ma faʻavae o Yulu o RK Misra, Hemant Gupta, Naveen Dachuri, ma Amit Gupta.

Ua saunia ta'avale Micro Mobility. O se fa'asoa uila e leai ni fa'ailoga ma le fa'atatau i malaga pupuu e o'o i le 5 km e ta'ua o le Yulu Miracle.

 

O le talosaga e faʻaalia ai le pasene o le maa ma le numera o uila afi lata ane i le tagata faʻaoga. O talosaga e logoina ai tagata fa'aoga le ola o le maa o lo'o totoe i taimi masani.

Faʻafefea le Yulu galue?

 

pe faapefea ona galue yulu

 

O le uila o le Yulu ua fa'apipi'iina i se loka fa'amaumau ma MMVs (Micro Flexibility Cars) na faia fa'apitoa mo auala. O taʻavale taʻitasi ua tuʻufaʻatasia i totonu o se telefoni feaveaʻi e maua ai le avanoa sili atu ona faigofie ma le faʻaogaina mo femalagaaiga i soʻo se taimi tatou te manaʻomia ai.

Ua fa'atūina e le Kamupani sone tu'ufa'atasia o Yulu e faigofie ona o'o atu ma fa'aogaina e tagata i totonu o le taulaga. O fale, paka, ma taulaga o lo'o aofia i le lisi. O se Yulu MMV e mafai ona fa'aaogaina i totonu o le teritori o Yulu; e lē mafai ona faamuta lana malaga i fafo o le oganuu.

 

1. Su'e se uila i le pitonuu.

Su'e se uila i le pitonuu.
O se tasi lea o vaega pito sili ona taua o lau polokalama fa'asoa uila aua e fesoasoani i tagata e su'e uila o lo'o avanoa lata ane mo lisi.

 

2. Tatala ma Loka Uila Fa'aaoga Numera Uila

 

Ina ia loka ma tatala le uila ma agai atu i le mea e faamoemoe i ai, e tatau ona mafai e le tagata ona tap ma matamata. O le mea lea, afai e te fou i lenei laina o galuega, ia mautinoa o lau talosaga faʻasoa uila e iai se faiga faigofie mo tagata faʻaoga e loka ma tatala ai le uila.

 

3. Fa'amatalaga malaga

 

O se tasi o itu taua e tatau ona su'esu'eina a'o fa'atupuina le polokalama o le 'au'aunaga lisi o uila e mana'omia, o le vaega lea e mafai ai e tagata fa'aoga ona siaki a latou fa'amatalaga malaga e fa'aaoga ai le talosaga pe a uma ona latou aveina.

Vaega Taua E Fa'aofia I totonu ole Talosaga Fetufa'i Uila

 

  • Galuega mo Tagata Fa'atau

Su'e se uila lata ane
Totogi faigofie mo le faigamalaga
Siaki fa'amatalaga o malaga

  • Galuega mo Admin Panel

Tu'ufa'atasiga isi vaega
Network
tau

 

E Fa'afefea ona Fai e Yulu Tupe?

 

Ua saunia e Yulu ituaiga oloa e tolu i le fefa'asoaa'i uila: Vavega, Move ma Dex. 

 

Yulu Vavega 

O Yulu Miracle o lau soa lelei e suʻesuʻe aai ma maua foi mea e leʻi maua. O lona sitaili sili faʻapea foʻi ma le gafatia e le mafaatusalia e avea ai ma se ituaiga tulaga ese o felauaiga. E leai se filogia ma fesoasoani i se siosiomaga lanu meamata.

 

Yulu AGA

aga'i yulu

Yulu MOVE: O le uila uila o Yulu o se uila e puipuia ma se loka atamai e foia ai faafitauli laiti mai maila. E fesoasoani tele mo i latou e fiafia e susunuina kalori i se isi itu, ma e mafai foi ona tatou fai atu Yulu laasaga e mafai ona faʻaaogaina mo le lisiina o uila e leai se polusi o le ea.

 

Dex

Dex ua mamanuina mo le tuʻuina atu o maila puupuu. O lona mamanu e sili atu le faʻaaogaina ma e mafai ona oʻo atu i le 12Kgs. Faatasi ai ma le fesoasoani a Dex, e mafai e le au faʻapipiʻi ona faʻaititia a latou tau faʻagaioiga i le 30-45%.

 

O fea e mafai ona paka ai Yulu?

 

E tatau ona paka le uila eletise i nofoaga ua filifilia i le Yulu Center. E fa’asa e le pisinisi ona tu’u uila uila a Yulu i so’o se fanua totino, i nofoaga fa’asaina, po’o so’o se isi lava auala. E tatau ona teu uila uila a le Yulu i se nofoaga e faigofie ona maua e tagata.

 

Tauva Fetufa'i uila a Yulu

 

O lo'o i ai le tele o fa'atauva-fa'atauva'a, o nisi oi latou e na'o tua la'ititi i tua o Yulu uila.

  • Drivezy
  • fiti
  • Vogo
  • uila afi
  • Careem uila

 

O a ni fa'amanuiaga o lo'o ofoina mai e polokalame fa'asoa fa'aeletise uila?

 

  • Fa'alesiosiomaga ma leai se filogia
  • faigofie ona fa'aoga ma maua
  • Se tau talafeagai ile kilomita
  • fa'ato'ilaloina se poloka auala
  • Leai se mana'oga e iai se pemita ave ta'avale

Vaega e tatau ona i ai i le polokalame o Fetufaaiga uila

E mafai e tagata ta'ito'atasi ona fa'atupu muamua se polokalame fa'asoa uila mo i latou lava. ona filifili lea o se loli talafeagai mo la latou malaga. A mae'a le totogiina, fa'aoga le QR code e tatala ai le uila, ona loka lea pe toe fa'afo'i atu i se nofoaga fa'amau pe a uma ona fa'aoga.

Se'i o tatou va'ai i vaega taua o le a mana'omia e lau app:.

User login.

O le faia o se tala fa'atasi ma se fa'aoga uila-totogi o le la'asaga tele lea. E manaʻomia foʻi le faʻamaonia o le tagata e ala ile imeli poʻo SMS.

QR fa'ailoga

Secured Unlock e mana'omia le su'eina o se QR code. I le swiping QR codes i luga o le app faʻapitoa, tagata faʻaoga e tatala uila uila. Ina ia mautinoa e mana'omia le tu'ufa'atasiga o meapueata vitiō a le talosaga

Faamae'a mai

 

O ta'avale ta'avale fa'apea fo'i le fa'aleagaina o fa'afitauli tele ia i totonu o taulaga tetele o lo'o fetaia'i ma tagata femalaga'i i aso uma. Na'o se E-Bike ride application e mafai ona avea ma se tautua mo lea. E fa'aogaina e le uila a Yulu se fa'ailoga e fa'aitiitia, taugofie, faigofie ona maua Fa'asoa fa'aeletise uila i totonu o le taulaga.

O tupe mama e fa'aalia ai le fa'asoaina o polokalame E-pasika e iai se maketi tauia i le lumana'i. O lea e atiaʻe ai se talosaga taugofie, Sigosoft o le a avea ma au paaga talafeagai.