A'o fausia se app pei Sheegr, Sigosoft na feagai ma le tele o luitau. O se tasi o itu fa'afetai o le poloketi, o le taimi fa'atulagaina na fa'amae'a ai e Sigosoft le galuega. O le faʻamaeʻaina ma le tuʻuina atu o se galuega tele e pei o Sheegr i totonu o le lua masina e matua mataʻina. 

 

Na feagai le 'au ma ni lu'itau a'o galulue i le poloketi. O le auala na matou tuufaatasia ai e foia nei luitau ua faaalia ai lo matou tomai ma le poto masani i le mataupu. 

O lo tatou Behance itulau o lo'o fa'aalia ai galuega fa'atino ua mae'a mo lau fa'amatalaga.

 

Lelei ma le Pulea Taimi

 

 

E ui lava o se galuega tele, na maeʻa e Sigosoft Sheegr i totonu ole 2-3 masina. O lenei saoasaoa e mafai ona faʻamatalaina e le mafai ona maua. E ui lava i le mamafa, ae sa galulue pea le au a le Sigosoft i lea aso ma lea aso ina ia mafai ma tuuina atu le galuega ua maeʻa i le tagata o tausia e aunoa ma ni faitioga poʻo ni fautuaga e sui ai se mea. 

 

Scalability 

 

 

O se tasi o vaega autu na taulaʻi i ai e le au atinaʻe a matou taumafaiga o le faʻamautinoaina o le faʻalauteleina. O lona uiga o faleoloa fou, faleteuoloa, tagata faigaluega, ma tama tiliva e mafai ona faʻaopoopoina i le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ma le faigofie. Sigosoft faʻamautinoa e mafai ona faʻaopoopoina soʻo se numera o mea i le faʻafefiloi e aunoa ma ni faʻafitauli i soʻo se mea ile pito i luma poʻo le pito i tua. matou fa'amautinoa o lo'o lava le malosi o 'au'aunaga e taulima ai le uta mamafa a tagata fa'atau e ono ulufale fa'atasi i le taimi e tasi. 

 

Pulega o Tiliva

 

 

Pe a fai e se tagata faatau se oka, e logoina le faleoloa, ma e maua e le tagata faatau se faʻamatalaga o le a tuʻuina atu le iʻa i totonu o le itula e tasi pe a tatala faleoloa poʻo se taimi mulimuli ane pe a tapunia faleoloa. E lua vaega o fa'amatalaga tiliva a le pule - o le tuai o oka, lea e aofia ai oka e tuai mai e ui ina tofia se pa'aga tiliva, ma oka o lo'o fa'atali, lea e le'i tofia se pa'aga tiliva. I le tulaga o le faʻatali poloaiga, e oʻo lava i le tagata faʻatau e faʻaalia se taimi i le taimi e oʻo atu ai le oka ia i latou. O lo'o tu'uina atu fo'i e le app se auala mo le pule e fa'atautaia ai ituaiga o fa'atonuga ta'itasi e pei ona ia mana'o ai. 

 

Faleoloa Pulega 

 

 

O le app na fausia i se auala e faʻaogaina ai pili i totonu o faleoloa ma le pulega atoa o faleoloa. O tagata fa'atau e faia fa'atauga i totonu o faleoloa e tu'uina atu se pili e ala i le app lava ia. O isi fa'afitauli e pei o le fa'atonuina o fa'asoa ma talosaga fou fa'asoa e mafai fo'i ona fa'atautaia e ala i le app. E le gata i lea, e logoina faleoloa lata ane pe a fai e se tagata faatau se oka, ma o se tasi o faleoloa e pikiina. 

 

Pulega o fale teu oloa 

 

 

O lo'o iai fa'apitoa fa'apitoa a le app ina ia mafai ona fa'atautaia lelei le fa'asoa e o'o atu i le faleteuoloa. So'o se fa'asoa e le fa'aaogaina e mafai ona fa'ailogaina e ala ile app. Ole mea lea e mautinoa ai se tulaga o le manino ile pisinisi ina ia leai ni faʻalavelave mulimuli ane. 

 

Pulega tau tomai

 

 

Na galulue malosi le au Sigosoft e faʻamautu faitotoa o tupe totogi aʻo faʻatoʻilaloina luitau o le suiga o tulafono a le RBI. sa mafai fo'i ona matou fa'amautu 'au'aunaga tau atina'e, 'au'aunaga su'ega, ma 'au'aunaga o oloa i totonu o se taimi pu'upu'u. E le gata i lea, na matou faia se faʻamaumauga sili ona lelei mo faʻamatalaga uma e faʻaaoga ai tekinolosi lata mai e pei o GitHub, RDS, ma S3 Bucket. O lenei mea e faʻamautinoa ai i le tulaga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o se faʻalavelave server, o faʻamaumauga uma e lagolagoina, ma e leai se mea e leiloa.

 

Ina ua mae'a la matou galuega fita, ina ua tu'uina atu e le 'au a le Sigosoft le polokalama fa'ai'a fa'ai'a mulimuli i le tagata o tausia, na fa'amalieina i matou. O le fa'amalieina o se kamupani tele e pei o Sheegr o lo'o i ai le poto tele i le fanua, ma iloa so'o se tulimanu e mafai ona sese ai le au atina'e, o se mea tele. Sigosoft na tulaʻi i luga aʻe o lenei luʻitau ma tuʻuina atu se polokalama faʻapipiʻi iʻa sili ona lelei ona o matou tausaga o le poto masani ma le mea moni na matou faia ni galuega faʻapena muamua. 

 

Pulega o otaota 

 

 

Ua faia le app i se auala e oo lava i otaota e mafai ona pulea lelei. E fua uma sapalai fou o i'a pe a taunu'u pe a fa'atau ma pe a uma ona tu'u i otaota. Afai e iai ni mea e le fetaui i fa'amaumauga, e maua loa i matou. E fuaina e le vaega e pulea otaota le lapisi i aso uma ma faamaumau ina ia aua neʻi iai ni feeseeseaʻiga. 

 

Fa'atekonolosi Fa'aaogā I le Atina'eina o se Fa'a'oa'oga La'u I'a

 

Fa'avae: Talosaga Fe'avea'i i masini Android ma iOS. Talosaga i luga ole laiga e fetaui ma Chrome, Safari, ma Mozilla.

 

Wireframe: Le fausaga fa'ava'a o le fa'atulagaina o le telefoni feavea'i.

 

App Design: Fa'ailoga UX/UI fa'aoga-tagata fa'aoga fa'aoga ile Figma.

 

Atina'e: Fa'atupuina i tua: PHP Laravel framework, MySQL(Database), AWS/Google cloud

 

Atina'e i luma: React Js, Vue js, Flutter

 

Email & SMS Integration: Matou te fautuaina Twilio mo SMS ma SendGrid mo Email ma faʻaaoga Cloudflare mo SSL ma le saogalemu. 

 

O le fa'ailogaina o fa'amaumauga ose la'asaga taua lea i le fa'amautu o se fa'aoga tu'uaiga i'a mai le hacking. O le fa'auigaina o se fa'agasologa o le fa'aliliuina o tusitusiga manino i se fa'asologa fa'ailoga e le mafai ona faitauina e so'o se tasi e aunoa ma le ki fa'asa'o sa'o. E fesoasoani lea i le puipuia o fa'amatalaga ma'ale'ale o tagata fa'atau, e pei o fa'amatalaga a le tagata lava ia ma fa'amatalaga o totogi, mai avanoa e le'i fa'atagaina.

 

I le faaopoopo atu i le faʻailogaina o faʻamaumauga, e taua foi le mulimuli i faiga sili ona lelei mo le atinaʻeina o API e faʻamautinoa ai le maualuga o le faʻatinoga ma le saogalemu. E aofia ai le faʻatinoina o faʻataʻitaʻiga faʻamaonia, suʻega API mo faʻafitauli, ma mataʻituina pea ma faʻafouina i latou e foia ai soʻo se faʻafitauli saogalemu e ono tulaʻi mai.

 

O isi faiga saogalemu e mafai ona aofia ai:

 

Faʻamaumauga e lua itu.

Fa'ata'ita'i pea ma mata'ituina le upega tafa'ilagi mo fa'aletonu.

Fa'aogaina o pa puipui ma faiga e iloa ai fa'alavelave.

Fa'afou fa'afou le upega tafa'ilagi ma fa'amaufa'ailoga saogalemu.

Fa'aaogāina o le HTTPS protocol.

Fa'atapula'a le avanoa i le vaega fa'afoe a le upegatafa'ilagi.

E taua tele le galulue faʻatasi ma se au atinaʻe faʻapitoa e iloa le faʻaogaina o nei puipuiga malu ina ia mafai ai ona latou tuʻuina atu taʻiala i faiga sili ona lelei mo le malupuipuia o le upega tafaʻilagi. O lenei mea e faʻamautinoa ai o loʻo puipuia faʻamaumauga a tagata faʻatau ma o loʻo i ai i le upega tafaʻilagi le gafatia e puipuia ai soʻo se faʻamataʻu saogalemu. 

 

Mafuaaga e Filifili ai Sigosoft

 

 

O se vaega taua o le atinaʻeina o se faʻaogaina o iʻa o le poto masani. O se au atina'e e iai le poto masani i le fausiaina o upega tafa'ilagi fa'apenei o le a sili atu le malamalama i lavelave e ono tula'i mai. O lea la, o le a sili atu ona latou saunia e taulimaina soʻo se luʻitau e ono tulaʻi mai. 

 

Ua uma ona atiaʻe ni polokalame faʻapipiʻi iʻa i le taimi ua tuanaʻi, ua aumaia e Sigosoft le poto masani i luga o le laulau, lea e tuʻuina atu ai ia i latou se faʻataʻitaʻiga pe a atiaʻe se faʻaoga faʻapipiʻi iʻa O loʻo i ai i le au atinaʻe i Sigosoft se malamalamaga loloto i foliga ma galuega e manaʻomia e fai ai le upega tafaʻilagi. manuia. E mafai ona e faitau atili e uiga i foliga o le polokalame e momoli ai i'a iinei.

 

I le avea ai o se faʻamanuiaga faʻaopoopo, e mafai e Sigosot ona tuʻuina atu se faʻaogaina o iʻa i se mataupu o aso. E mafai ona fesoasoani lea i le fa'aosoina vave o lau app ma lau upega tafa'ilagi. E le gata i lea, ua ofoina mai e Sigosoft se fua faatatau tau tupe e faʻamaeʻa ai lau poloketi. 

 

I le pisinisi talu mai le 2014, o Sigosoft ma a matou tagata poto masani o loʻo atinaʻeina talosaga i luga ole laiga faʻapea foʻi ma telefoni feaveaʻi mo le silia ma le 300 tagata faʻatau i le lalolagi atoa. O le galuega ua mae'a e galue i la matou matafaioi fa'aalia le tomai o le matou kamupani i le atina'eina o polokalama feavea'i. Afai ua e sauni e fa'atauva i polokalame fa'atau i'a, ia lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i matou pe fa'asoa atu ou mana'oga ile [imeli puipuia] poʻo Whatsapp.