E fia-tau-e atia'e-se-fa'atau-app-pei-Ajio

 

O le AJIO, o se faʻailoga faʻailoga ma ituaiga olaga, o se faʻatautaia pisinisi numera e le Reliance retail - o se tasi o pisinisi sili ona tele i Initia. O le fa'ailoga tu'ufa'atasiga mo sitaili e filifilia e lima, fa'asolo, ma i tau sili ona taugofie. O lo'o avanoa le AJIO app mo le la'uina i luga ole laiga google play store po o le Apple store

 

Na amataina le faalagolago AJIO.com o se faiga-fa'atatau faʻailoga e-commerce i le aso 1 Aperila 2016 ma e leʻi umi ae faʻamaonia le avea o se pisinisi manuia e maua ai tupe maua tele. O le manuia o se fa'atau oloa i luga ole laiga e pei ole AJIO ua fa'atosina ai le to'atele o tagata fai pisinisi fou i lenei pisinisi. O se masalosaloga masani e fa'alavelave ai nei tagata fai pisinisi, e fia le tau e fausia ai se app pei o le AJIO?

 

I lenei vaitau numera, toetoe lava o tagata uma e faʻalagolago i luga o luga ole laiga faʻatau oloa e faʻatau ai soʻo se oloa i soo se taimi. O le faʻalavelave o le alu i fafo ma faʻatali e mafai ona aloese ma e mafai ona latou faʻatau se mea e aunoa ma le alu ese mai o latou moega. E ese mai i tagata e faʻaaogaina, i le isi itu o lenei filo, o loʻo taumafai pea le aufaipisinisi e faʻamalosia a latou gaioiga lelei i auala uma latou te mafaia.

 

O le taimi lea e taua ai le sao o polokalama feaveaʻi. O le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o loʻo ofoina mai e i latou e tusa lava po o le a le pisinisi e tosina mai ai le tele o tagata faʻaoga. E lagolagoina uma le pisinisi ma tagata fa'au'uga e fa'atumauina se auala lamolemole pisinisi ma fa'atupuina fo'i ta'ita'i. O lenei mea e mafai ai e le au fai pisinisi ona faʻateleina a latou pisinisi.

 

Mana'omia mo se fa'atauga e pei o Ajio

O le mafuaʻaga o faʻatauga faʻatau e pei o Ajio o loʻo avea ma se manuia tele, I lenei lalolagi faʻavavevave e taumafai pea tagata e fai mea uma i le vave e mafai ai ma se taumafaiga itiiti. O fa'atauga i luga ole laiga e tu'uina atu ai se poto masani fa'apitoa ia latou tagata fa'aoga ma le tele o oloa o lo'o lisiina i totonu. E mafai e se tasi ona faigofie ona suʻeina le oloa e manaʻomia e ala i le faʻaogaina o mea faʻapitoa e pei o le faʻavasega ma le faamama.

 

O mea uma ma soo se mea e maua i lalo o le faamalu e tasi. Faʻaopoopo i lenei mea, o le tele o faʻatauga faʻatau e maua ai le tele o ofo ma faʻaitiitiga. E mafai ai e tagata ona aapa atu i so'o se ituaiga oloa latou te mana'omia. O lo'o maua e tagata fa'aoga se poto masani fa'atauga i le lalolagi. O faiga fa'atauga masani ua fa'asolo ina ua mae'a le taunu'u mai o fa'atauga e pei o le Ajio.  

                                            

O auaunaga ua saunia e Ajio o,

  • Filifiliga fa'ailoga e tele
  • Le resitalaina o teugatupe ma la'u tala
  • Ajio atotupe
  • Laulau laupapa fesoʻotaʻiga
  • Faasilasilaga pa
  • faleoloa
  • Suʻe le pa
  • Wishlist ma la'u ato
  • Search talaʻaga
  • Faʻatulagaga o mea tau oloa
  • Lafoina i le fale
  • Tinoitupe i le kilivaina
  • Fa'amaonia le toe faafoi
  • Fa'aleaogaina faigofie
  • Faʻamauina le totogiina

 

E tu'uina atu e le AJIO i latou e fiafia i faiga fa'atautaiga le tele o fa'aputuga o sitaili ma fa'ailoga tulaga ese. E mafai e tagata fa'aoga ona resitala a latou tala ma e mafai ona i ai le tele o filifiliga fa'apitoa e fa'aaoga ai le fa'ailoga o le My Account. E mafai e tagata fa'aoga ona teuina a latou tupe ma le saogalemu i totonu o le atotupe Ajio ma o lenei talosaga o lo'o i ai se lisi sili ona manaia. O faʻamatalaga uma e uiga i oloa o loʻo faʻaalia i luga o le faʻamatalaga pa.

 

E mafai e tagata faʻaoga ona suʻesuʻeina le tele o ituaiga mai faleoloa eseese pe mafai foʻi ona latou suʻeina se oloa faʻapitoa i le pa suʻesuʻe. O oloa e sili ona fiafia i ai e mafai ona faʻaopoopo i le lisi o manaʻoga ma i le taimi o le faʻatau, faʻaopoopo i totonu o le ato. E fa'asaoina e le app le tala'aga su'esu'e muamua ma fa'aali i le pito i lalo e fa'afaigofie ai le su'esu'ega. O oloa e mafai ona fa'avasegaina e fa'atatau i vaega e pei o lavalava, seevae, ma isi.

 

O paʻaga faʻatau a Ajio e faʻamautinoa e maua e le au faʻatau a latou oka i le fale, i le taimi saʻo e aunoa ma se faʻatuai. O le tele o filifiliga totogi o se tasi lea o vaega autu o le Ajio app. O tagata fa'atau e le lava le mautinoa e uiga i fa'atauga i luga ole laiga e mafai ona fa'atau mo tinoitupe i luga ole fa'atauga filifiliga. Afai ua suia e le tagata faatau ana fuafuaga ma manao e faalēaogā le poloaiga, e mafai ona latou faia le mea lava lea e tasi e aunoa ma se taumafaiga.

 

E le gata i lea, afai e le faamalieina le tagata faʻatau i le oloa na maua, e mafai ona latou toe faʻafoʻi oloa ma o le a toe faʻafoʻi atu le aofaʻi o tupe i le faletupe a le tagata faʻatau i totonu o nai aso pisinisi. O le isi vaega na fa'amautinoaina e Ajio o le - o le auala fa'amautu le totogiina, fa'amautinoa o lo'o i ai i le tagata fa'atau se poto masani fa'atauga ma le saogalemu i le taimi o le totogiina.

 

O le tau o le atinaʻeina o se faʻatauga e pei o Ajio e faʻalagolago i mea eseese e pei o:

  • Tele ole pisinisi
  • paepae 
  • Itumalo

 

Tele ole pisinisi

Ole tele ole pisinisi e fa'avasegaina ile tolu vaega.

  • laʻitiiti
  • Pisinisi tetele 
  • Pisinisi tulaga tau pisinisi

 

Ole tele ole pisinisi e fa'atatau ile numera o oloa na te fa'atau atu ma le tele o fa'atauga fa'atau.

 

Laiti e-pisinisi e fa'atapula'aina tagata fa'atau ma se numera la'ititi o oloa. O lea e manaʻomia ai le itiiti ifo o foliga pe a faʻatusatusa i isi lua. E tusa ai ma lipoti, e tau i le va o le 300 USD i le 16000 USD.

 

Pisinisi e-pisinisi Midsize o loʻo i ai le aofaʻi faʻatauvaʻa o oloa ma le tele o tagata faʻatau. Atonu e manaʻomia ni mea lavelave o le laʻititi e-pisinisi. E mafai ona tau ile va ole 16000 USD ma le 35000 USD.

 

O se pisinisi o loʻo i ai le tele o oloa faʻatau ma tagata faʻatau e manaʻomia se fofo malosi. Atonu e manaʻomia ni mea faʻapitoa e faʻateleina ai le faʻalauteleina o le pisinisi. O lea e sili atu le taugata. O lona tau e amata mai le 40000 USD.

 

Fa'avae Atina'e App

O le faʻavae o loʻo atiaʻe ai le talosaga e iai sona aafiaga tele i le tau. O le tulaga e tatau ona filifilia e tusa ai ma le faʻaogaina o tagata faʻaoga. E ui o iOS e sili atu ona lauiloa i Amerika i Matu, o le Android o loʻo i ai le tele o tagata faʻaoga i le lalolagi atoa. O le auala taugofie o le alu mo faʻasalalauga e pei ole react-native poʻo Flutter. E sili atu le atina'eina o se fa'aoga tu'ufa'atasia talu ai e le tatau i le kalani ona atia'e ni polokalame eseese mo le Android ma le iOS.

 

Itumalo

o le itulagi o se vaega tele e afaina ai le tau o le atinaʻeina o se app. O le atina'eina o se polokalama i se atunu'u ese e mafai ona tau e tusa ma le 6 i le 7 taimi e sili atu nai lo le atina'eina i se atunu'u e pei o Initia. 

 

E ese mai i mea uma o loʻo taʻua i luga, o loʻo i ai nisi faʻalavelave e aʻafia ai le tau o le atinaʻeina o se faʻatauga e pei o le Ajio. O nisi faʻamatalaga faʻapitoa e pei ole AI Chatbots, Voice search function, Recommendation engine, ma isi e iai se aafiaga tele i lona tau o atinaʻe.

 

iʻuga

A o'o mai i le atina'eina o se fa'atauga i luga ole laiga maualuga e pei o Ajio, e tatau i se tasi ona faia su'esu'ega mae'ae'a ina ia au'ili'ili ai laasaga, tau o le atina'e ona filifili lea o le paaga sa'o e atia'e tutusa. Sigosoft ua atiina ae 'upega tafa'ilagi e-commerce ma Apps. E le gata i lea, o loʻo i ai le e-pisinisi e leʻi suʻesuʻeina e maua ai le faitau miliona ma le laititi o le paketi ma faʻatapulaʻaina oloa e pei o iDealz. Faamolemole faitau la matou blog auala e fausia ai se upega tafaʻilagi ma le app pei o idealz ia iloa atili.