gojek

O se pisinisi tele auaunaga o se auala manaia e amata ai mea uma! O se polokalama faʻaleleia lelei e pei o Gojek e aoga tele i lenei lalolagi tekonolosi. O le filifilia ma le fa'atauina o ituaiga oloa eseese mai nofoaga eseese e mafai ona fai si faigata. Ae o le taimi nei, e mafai e tagata faʻaoga ona oka meaʻai, meaʻai, ma soʻo se mea latou te manaʻomia i le fale ma le fesoasoani a se app poʻo se telefoni feaveaʻi. O tagata e le mafai ona su'e ma fa'aogaina le tele o fa'aoga mo o latou mana'oga eseese o le a fa'amanuiaina tele mai se tele tautua app. O le mea lea, o le a sili atu ona talafeagai le tele o auaunaga app ma mafai ona faʻasaoina le taimi o tagata faʻaoga. I loʻu manatu, o lenei ituaiga pisinisi o le a avea ma lumanaʻi o polokalama ma faʻatau i luga ole laiga.

 

O le a le Gojek?

Gojek ose tele-tilivaina app, na o se super app e tautua tagata i le tele o auala. O lenei mea na muamua faʻaalia i Initonesia. O se faʻamaʻi fasioti tagata e ofoina atu ia te oe se olaga e leai se faʻalavelave! Sei ou taʻu atu ia te oe le mafuaaga o le Gojek o le super app!

Gojek

E te fia alu i se mea? Ona tusi lea o se tietiega ma Gojek. E te manaʻo i au meaʻai, vailaʻau, meaʻai i lou faitotoʻa, faʻatonu i latou e ala i Gojek. E te mana'o e totogi au pili fa'aoga? Tatala Gojek, ma fai saʻo i le taimi e te mafaufau ai. E te mana'o e fa'aliliu tupe? Fai e ala i Gojek. E mafai fo'i ona fa'afeso'ota'i lau foma'i ma fa'atau vaila'au mai le fale. O le a le mea e sili atu… E mafai fo'i ona e ta'alo i ta'aloga, fa'asalalau au fa'aaliga e sili ona e fiafia i ai, ma e mafai mea uma i se talosaga feavea'i e tasi. O le a alu pea le lisi o auaunaga. 

 

Gojek e maua 100 miliona oka i masina uma. E te iloa le mea e sili ona manaia, 1 mai le 4 Initonesia o loʻo iai Gojek i luga o la latou telefoni feaveaʻi. E silia ma le 2.5 miliona tagata faʻalagolago i Gojek mo a latou tupe maua i aso uma. Gojek e leai se mea ae o se super app e tautua e le gata i ana tagata faʻatau ae e tatalaina ai foi se avanoa sili mo tagata masani o loʻo vaʻavaʻai mo se galuega. 

 

Talu ai o se telefoni feaveaʻi tele-tuʻuina atu, o le manaʻoga mo paʻaga tiliva e maualuga. O le tala fiafia, e le faʻatapulaʻaina e Gojek ana auaunaga i Initonesia, o loʻo fuafua e faʻalautele lana pisinisi i isi atunuʻu. E aofia ai Sigapoa, Taialani, Filipaina, ma isi mea. E maua i gagana eseese e 4 ma ole Igilisi ole gagana sili ona filifilia.

 

Fa'amanuiaga o le atina'eina o le tele o auaunaga e pei o Gojek

  • O loʻo iai le faʻaopoopoga o tagata faʻatau mo oe
  • Tele avanoa mo fa'atau
  • Ia maua atili tupe maua
  • Faʻateleina le tau o au pisinisi

 

Aisea ua tupu ai le Gojek app? 

O le tele o auaunaga a le app o le mafuaʻaga autu lea mo lona faʻatupulaia faʻateleina. O lenei mea e sili atu ona fiafia i tagata ma mafai ai ona latou maua ni tupe sili atu. O paaga tiliva o le isi elemene. Latou te fa'atauaina a latou galuega talu ai e fetaui lelei le totogi mo a latou galuega ma fa'amae'aina le tiliva i le taimi. O le mea lea, o le a faʻateleina tagata faʻatau.

 

E te manaʻo e atiaʻe se tele tautua app pei o Gojek?

O le atinaʻeina o se telefoni feaveaʻi tele e pei o Gojek e le o se galuega faigofie. O vaega uma e a'afia ai e mana'omia le fa'afaigaluegaina o le tele o taumafaiga i le fa'agasologa o le atina'e, aemaise lava mai le fa'atekinisi. Faatasi ai ma le faateleina o le numera o auaunaga, o le atinaʻeina o app ua atili lavelave. E manaʻomia le tele o taumafaiga ma le taimi e atiaʻe ai modules eseese mo galuega eseese. O le mea lea o se faiga lavelave ma le umi o le taimi, ma o le tau o le atinaʻe e faʻateleina le faʻatupulaia.

 

E ese mai i nei mea uma, o le tausiga e taua tele foi i lenei faagasologa. O le sologa lelei ma le lelei o le faʻaogaina o le faiga e manaʻomia ai le tausiga masani. Afai e te fuafua e fai se app e tele kiliva, ia nofouta i luitau e te ono feagai i le ala.

 

E le gata ina taua le atiina ae o le app ae ia pulea foi. O se pule lelei e taua tele i le faia o lena mea. E pei ona mamanuina e tautua ai le tele o galuega i le taimi e tasi, e tele poloaiga e mafai ona tuʻuina i le taimi e tasi. Ina ia taulimaina ma pulea lelei nei mea uma, e tatau ona faʻapipiʻiina i se 'au lelei.

 

E fa'afefea ona atia'e se telefoni feavea'i tele-tilivaina?

O le mea muamua lava o se fuafuaga fa'amalamalama manino. Talu ai o loʻo e atiaʻe se faʻaoga tele-tiliva, faʻavasega auʻaunaga o loʻo e fuafua e tuʻufaʻatasia i lau telefoni feaveaʻi.

 

O le isi o le filifiliina o le faʻavae atinaʻe. Ou te fautuaina le atinaʻeina o se telefoni feaveaʻi e mafai ona maua e tagata faʻaoga Android ma iOS. O le a fesoasoani lea ia te oe e aapa atu i le tele o tagata. E mafai ona e atia'e lau app i totonu o se fa'aoga tu'ufa'atasi, pe mafai fo'i ona e atia'e ese'ese mo tulaga uma e lua. E sili atu le leo o le atina'eina o se mea fa'apipi'i. Aua e mafai ona e faʻaitiitia le tau o le atinaʻe, ma e mafai ona e faʻamaeʻaina lenei faagasologa i le fesoasoani a se au e tasi.

O le isi itu taua o foliga ma tekinolosi. O polokalame e iai foliga maualuluga, tekonolosi aupito lata mai, ma e le lavelave i taimi uma e tosina mai ai tagata. Fuafua faapena.

 

E mafai faapefea Sigosoft fesoasoani ia te oe?

Gojek o le mea sili ona lauiloa i luga ole talosaga i aso nei aua e mafai ai ona e faia mea uma ile tasi app. E mafai ona maua tupe maua ma sootaga malolosi e ala i lea ituaiga pisinisi. Afai o lo'o e su'eina se 'au fa'apolofesa e fesoasoani ia te oe e fausia se polokalama fa'apenei, lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou. E mafai ona matou faʻamautinoa e te manuia tele pe a e atiaʻe se super app pei o Gojek. O le a ave oe i le isi tulaga pe afai e te tausia mea i le auala saʻo!

Faʻafanua Ata: www.freepik.com