Ua vave ona suia le lalolagi. Ina ia faʻafetaui i lena mea, o loʻo faʻaopoopoina le suiga o alamanuia e tusa ai ma manaoga o tagata faatau. E manaʻomia e tagata uma mea uma ina ia taugofie, vave, ma sili atu ona matala. O le mafuaaga lena e fiafia ai tagata faʻaoga mea uma i luga ole laiga. 

 

Mo mafuaʻaga faʻatusatusa, o le atinaʻeina o le tuʻuina atu o meaʻai o loʻo faʻalauteleina i lea laasaga ma lea laasaga, ma maua ai se faʻamanuiaga ofoofogia i luga o le maketi. O loʻo faʻaogaina e le aufaipisinisi lenei faʻasalalauga meaʻai i luga ole laiga o loʻo fesoasoani ia i latou i le mataʻituina o tagata faʻatau o loʻo latou taulaʻi i ai. O lo'o latou fa'ato'ilaloina so'o se pa puipui i le va o tagata fa'atau ma fale'aiga. 

 

O le tele o filifili mea'ai ma 'au'aunaga tiliva na fa'atopetope ina ia mafai ona fa'aogaina mea'ai i nai tausaga ua tuana'i. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faia e Uber UberEats, lea na sili atu le aoga nai lo le tautua faʻasoa. McDonald's tu'ufa'atasia ma UberEats i le 2017, ma mafai ai ona tu'uina atu mea'ai.  

 

Ina ia faʻatutuina se nofoaga malosi i le gaosiga o meaʻai, e tatau ona e faʻatoʻilaloina au tagata tauva ma faia se amataga fou. E tatau ona e iloa le auala e fai ai le mea'ai sili ona lelei e avatu ai mea'ai! O fautuaga nei e 5 pro e fa'amanuiaina ai lau app kiliva mea'ai.

 

Faatatau: Top 10 mea'ai tu'uina atu polokalame i Initia i le 2021

 

Auala e atia'e ai Mea'ai Tiliva Mobile App

 

O talosaga e avatu ai taumafa ua suia ai le pisinisi e ala i le aveina o faleaiga i fale o tagata. O le siʻitia o le faʻaogaina o le telefoni feaveaʻi ma le maketi o meaʻai i luga ole laiga ua faʻamalosia ai se atinaʻe tele mo faleaiga o loʻo faʻaogaina lenei mea. E mafai e tagata e ona fale'aiga ona fa'aogaina talosaga e momoli ai mea'ai e fa'ateleina ai a latou pisinisi. O talosaga e avatu ai mea'ai e fa'ataga ai tagata fa'aoga e fa'aagaga se nofoaga i fale'aiga lata ane ma siaki fa'asolosolo a latou oka.

 

Mea'ai Tiliva App I totonu o le lotoifale Tiliva

 

O le fa'atatauina o nofoaga fa'apitonu'u e mafai ona fesoasoani ia te oe e:

  • Iloa le maketi taulai
  • Pulea le vaevaega o tau o le poloketi
  • Fai se igoa fa'ailoga e tu malosi i le maketi
  • Maua ni manatu fesoasoani ma lelei mo lau oloa
  • Taua o se maketi faapitoa
  • Fa'alauiloa lau oloa fa'atasi ma ona lelei ma mea leaga
  • Maua le fa'atuatuaga a le tagata fa'atau e ala i le fa'alauiloaina o le fa'ailoga

 

O le isi mea e tatau ona mafaufau i ai o le fia aai

 

O tagata fiaaai e mananao vave i meaai. Latou te filifilia i taimi uma filifiliga faigofie muamua e taugofie ma tofo i le mea sili e faʻatapulaʻa ai a latou taumafaiga e nofo i lo latou nofoaga. Latou te vaʻaia se ata o meaʻai suamalie, latou te talosagaina, ma mulimuli ane, latou o atu e aumai pe tupu ia i latou i la latou laulau.

 

 Fai lou manatu Su'e Su'e Su'e (SEO) ma Fa'asalalauga Fa'aagafesootai Faauo

 

E ui i le manaia o lau 'upega tafaʻilagi, o le a le faia se iloiloga seʻi vagana ua faʻaalia i luga o masini suʻesuʻe. O le mafuaaga lena e taua ai le faʻamautinoa o lau faʻamaumauga o faʻamaumauga ma le faʻatulagaina o faʻamaumauga o suʻesuʻega sili ona lelei ma maua le SEO auaunaga. O lenei mea e mafai ona tosina mai ai tagata faʻatau ma fefaʻatauaiga talafeagai i lau 'upega tafaʻilagi. E mafai fo'i ona fa'aleleia atili le va'aia o lau 'upega tafa'ilagi i au tagata fa'atau. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaopopoina lau fesoʻotaʻiga i luga o fesoʻotaʻiga i ala o fesoʻotaʻiga lautele e maua ai le tele o fefaʻatauaiga ma le faʻatagaina o le upega tafaʻilagi e tusa ai ma masini suʻesuʻe.

 

Ofo & Pa'u

 

Ina ia fa'aogaina le gaioiga fa'atau a le tagata fa'atau, e mana'omia e le tagata fai pisinisi se fuafuaga manino ma le auala e uiga i ofo fa'atapula'a taimi i luga o le app kiliva mea'ai. A tupu a’e i le pisinisi o Mea’ai ma Meainu, e iai taimi pisi ma taimi e le o pisi ai. O se ta'iala sili o le tu'uina atu lea o feso'ota'iga ma ofo fale'aiga ma tu'uina atu i le taimi e le'i maualuga itula e fa'ateleina ai pisinisi mo le umi o le aso! 

 

O le a le mafuaʻaga e taua tele ai le telefoni feaveaʻi mo pisinisi faʻatau meaai?

 

Ioe, o poloaiga e mafai ona tuʻuina i luga o se upega tafaʻilagi. Ae peita'i, ina ua fa'alauiloa e le Domino's - o se tasi o faleoloa tiliva pizza se talosaga, na latou iloa ai o le 55% o fefa'ataua'iga uma na faia i luga o le initaneti ma sili atu i le 60% o na mea na faia e ala i telefoni feavea'i.

 

Faatasi ai ma se telefoni feaveaʻi, e mafai ona e tuputupu aʻe tele i au tauva e ala i le faʻaleleia o le poto masani o tagata faʻaoga ma faʻaumatia le manaʻoga e faʻaoga se PC pe fai se telefoni. E mafai ona fesoasoani lenei mea ia te oe i le faatosinaina o se au maimoa fou e fiafia e fai mea uma i le fesoasoani a latou telefoni feaveaʻi. 

 

E mafai fo'i e se talosaga feavea'i ona fesoasoani i au tagata faigaluega e ala i le tu'uina atu ia i latou o fa'atonuga, fa'atulaga taimi e tu'uina atu ai, suiga o oka, ma le tatalaina o le lautele atoa o fa'ai'uga e mafai ona fa'afetaui i auala uma o le fa'agasologa o le tilivaina.

 

 Faaiuga!

 

E tatau ona e fa'afetai mo talosaga uma e oka mea'ai o lo'o avanoa i nei aso, e momoli sa'o atu mea'ai i lou faitoto'a.

 

E tatau ona e filifilia le mea e sili ona talafeagai, download i luga, ona fai lea o se filifiliga, tuʻu le oka, ma fai se totogi. O talosaga sili ona lelei e oka ai meaai e aoga foi i le au faatau, aua e mafai ona latou teu faafaigaluega i le atinae e faateleina ai le faatauina atu.

 

E manaʻomia le malamalama lelei ma le fuafuaina lelei mo se poto masani lelei. O tagata faigaluega fale'aiga, tagata fa'atau, ma le pa'aga tiliva o au tagata fa'atau uma. O se faiga faʻapisinisi e faʻamalamalamaina le atoaga o latou manaʻoga o le a avea ma mea autu e taunuʻu i luga ma avea ma se tauvaga maketi lelei. 

 

O le a i luga ole laiga i luga ole laiga talosaga tu'uina atu meaai ile isi tausaga pei ole Swiggy, Zomato, ma isi talosaga e avatu ai mea'ai. O nei manatu o le a matua fesoasoani tele mo oe e fausia ai se polokalama faʻatau meaai i luga ole laiga. O le telefoni feavea'i o le a avea ma fa'amanuiaga fa'apitoa mo lau pisinisi fa'atau mea'ai ona o mea uma o le a fa'atekinolosi i nai tausaga o lumana'i.

 

Sigosoft o se tasi o mea sili atina'e o mea'ai tu'uina atu kamupani e avatu ia te oe se oloa tulaga ese. Ina ia a'oa'o atili e uiga ia matou fa'agasologa o le atina'eina o polokalama feavea'i, faafesootai matou!

 

Faitau a matou isi lautusi faaletagata mo nisi faʻamatalaga!