LUIS alebo Language Understanding Intelligent Service poskytuje intelektuálne znalosti porozumenia reči robotom a niektorým ďalším aplikáciám. Umožňuje dizajnérom vytvárať skvelé aplikácie, ktoré dokážu porozumieť ľudskej reči a primerane reagovať na vaše výzvy.

Umožňuje vašej aplikácii vlastnými slovami pochopiť, čo jednotlivec potrebuje. Využíva sa AI umožniť inžinierom konštruovať aplikácie. Tieto aplikácie môžu získať váš príspevok k charakteristickému jazyku a sústrediť z neho význam.

Akákoľvek zákaznícka aplikácia, ako je výmenný rámec alebo návštevný robot, môže odovzdať váš príspevok do LUIS a získať výsledky, ktoré poskytujú bežné jazykové porozumenie. Microsoft vytvoril túto pomoc, ktorá má výpočty na pochopenie ľudského jazyka.

Dizajnér charakterizuje aplikáciu LUIS alebo model LUIS pre konkrétnu aplikáciu alebo priestor. Keď je aplikácia distribuovaná, zákaznícka aplikácia odošle prejavy (text vlastnými slovami) do koncového bodu LUIS ako HTTP dopyt. Aplikuje naučený model na text v bežnom jazyku, aby múdro porozumel vašim informáciám. Obnovuje reakciu navrhnutú JSON.

Zákaznícka aplikácia využíva JSON reakciu na rozhodnutie o tom, ako uspokojiť vaše žiadosti. Tieto voľby môžu zahŕňať niektoré stromy výberu do kódu štruktúry botov a volať rôzne správy. Typickou zákazníckou aplikáciou pre LUIS je talk bot.

Aplikácia LUIS obsahuje plošne explicitný normálny jazykový model. Aplikáciu LUIS môžete začať s vopred zostaveným modelom oblasti alebo pracovať so svojím nápadom. Vopred zostavený model LUIS má množstvo vopred zostavených priestorových modelov vrátane cieľov, výrazov a vopred zostavených prvkov.

Tieto modely zahŕňajú celý plán pre vás a sú mimoriadnou metódou, ako rýchlo začať využívať LUIS. Príprava je spôsob, ako vzdelávať vašu aplikáciu ako vizuálnu demonštráciu na zlepšenie jej jazykového porozumenia. V momente, keď trénujete aplikáciu, LUIS zosumarizuje modely a zistí, ako neskôr vnímať významné účely a prvky.

Po naučení aplikácie ju otestujete pomocou testovacích výrazov, aby ste skontrolovali, či sú účel a látky vnímané efektívne. Ak nie, vykonajte aktualizácie aplikácie, trénujte a otestujte ešte raz. Keď dokončíte proces vytvárania, prípravy a testovania aplikácie, môžete ju distribuovať.

LUIS získava AI do aplikácií, takže počítače a ľudia môžu spolu konzistentne komunikovať. Je založený na AI a zložitých výpočtoch.

 

navštívte náš Sigosoft webové stránky pre viac informatívnych blogov.